تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سوال در مورد CPU چهار هسته ای AMD

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من cpu قبلیم 7750 بود که شامل دو هسته بود.چند تا برنامه گرفته بودم که رس سی پی یو رو بکشه مثل کانورتور هایی که از چند هسته استفاده میکنن یا winrar اخرین ورژن که از هر دو cpu 100% استفاده میکنه.
    الان که 9650 خریدم هیچ برنامه ای این قابلیت رو نداره که از هر 4 هسته استفاده کنه و در نهایت 50% سیستم cpu usage داره.
    میخوام ببینم یعنی نرم افزارها اینقدر ضعیفن؟آخه آخرین ورژن نرم افزارها تنها از دو cpu پشتیبانی میکنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

نرم افزارت چیه اگه مولیتی کور و ... بهینه شده باشه از تمام هسته ها استفاده می کنه می تونی از تستهای پردازنده برای حداکثر فشار و باردهی استفاده کنی...

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

سلام
    من cpu قبلیم 7750 بود که شامل دو هسته بود.چند تا برنامه گرفته بودم که رس سی پی یو رو بکشه مثل کانورتور هایی که از چند هسته استفاده میکنن یا winrar اخرین ورژن که از هر دو cpu 100% استفاده میکنه.
    الان که 9650 خریدم هیچ برنامه ای این قابلیت رو نداره که از هر 4 هسته استفاده کنه و در نهایت 50% سیستم cpu usage داره.
    میخوام ببینم یعنی نرم افزارها اینقدر ضعیفن؟آخه آخرین ورژن نرم افزارها تنها از دو cpu پشتیبانی میکنن
    بله !!!...که ظعیفند...
    سلام

نرم افزارت چیه اگه مولیتی کور و ... بهینه شده باشه از تمام هسته ها استفاده می کنه می تونی از تستهای پردازنده برای حداکثر فشار و باردهی استفاده کنی...
    مثل 3d max و برنامه های دیگه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مثل 3d max و برنامه های دیگه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان از کجا میشه فهمید که برنامه ها به طور همزمان از چند تا هسته استفاده میکنن؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان از کجا میشه فهمید که برنامه ها به طور همزمان از چند تا هسته استفاده میکنن؟
    راحتترینش با نرم افزارهای مانیتورینگ هست که نشون میده هسته ها رو و لود شدن هر کدوم رو

اگه منظورت قابلیت نرم افزار باشه تو مشخصاتش و سیستم مورد نیازش ذکر شده.

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

من هم منظورم همین بود دیگه!! تو کارهای چند وظیفه ایی عالیند و تو بعضی از نرم افزار ها که برای کار با 4 هسته بهسازی شدند مثل 3D MAX و کلا کارهای رندر گیری و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز این که برنامه به طور همزمان از چند هسته استفاده کنه بستگی به برنامه داده که آیا قابلیت استفاده همزمان از چند هسته رو داشته باشهو این که برنامه به طور چه هسته هایی استفاده می کنه سیستم عامل مدیریت می کنه البته شما می تونید در Task Manager در Tab Processes با راست کلیک بر روی پردازش مورد نظر و انتخاب Set Affinity مشخص کنید برنامه از چه هسته هایی استفاده کنه(اگر قابلیت چند پردازشی رو داشته باشه)

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •