سلام
دوست عزیز اگر ممکنه بیشتر توضیح بدین منظورتون از اینکه چی نشون داده بشه چی نشه واضح نیست
شما دقیقاً بفرمایید چکاری میخوای انجام بدی تا راحتتر بشه راهنماییتون کرد
سلام
دوست عزیز اگر ممکنه بیشتر توضیح بدین منظورتون از اینکه چی نشون داده بشه چی نشه واضح نیست
شما دقیقاً بفرمایید چکاری میخوای انجام بدی تا راحتتر بشه راهنماییتون کرد
سلام
ديگه داشتم افسرده ميشدم
ببين من يه فرم اوليه دارم كه توش دوتا textbox و يه button هستش كاربر اول اينو ميبينه بعد نام كاربري و پسوردشو مينويسه و رويه دكمه كليك ميكنه
حالا مي خوام نام و پسورد وارد شده رو چك كنم و اگه درست بود بره مرحله بعد چك كنه كه تو فرم بعدي كه فرم اصلي هستش كدوم گزينه ها رو به كاربر نشون بده كدومشونو نشون نده مثلا اطلاعات پايه كه از قبل طراحي شده رو كه با زدن يه دكمه تو فرم اصلي باز ميشه رو نشون نده كه كاربر بزنه
البته ميدونم چيز ساده اي نيست
من فقط يه استارت مي خوام مثلا يه نمونه كه خودم زيرو روشو در بيارم
سلام
دوست عزیز شما برای نگهداری از نام کاربری و پسورد می خوای از دیتابیس استفاده کنی؟
اگر جواب بله هست شما باید در کنار نام کاربری و پسورد هر شخص سطح دسترسی اون رو ذخیره کنی و در شروع هر فرم اون سطح دسترسی رو بررسی کنی و طبق اون اطلاعات رو نمایش بدی
امیدوارم تونستم باشم نخ کار رو دستت داده باشم اگر بازم سوال داری بپرس
سلام
ميشه لطف كني يه نمونه خيلي ساده بدي
قسمت ديتابيسش برام راحته اونجايي هم كه بايد از ديتابيس بخونمم انجام ميدم مقايسه هم انجام ميدم اما نميتونم بگم كه حالا اين سطح دسترسي هست فرم وقتي لود ميشه اين گزينه ها رو مخفي كنه چون دو تا فرم مجزا هستن من نمي تونم از يك فرم گزينه هاي فرم ديگه رو كنترل كنم سوالمم بيشتر تو اين قسمته
سلام
دوست عزیز شما باید در فرم اصلی یک Property تعریف کنید و اون رو درصورت درست بودن کلمه کاربری و رمز عبور در فرم login مقدار دهی کنید
تعریف پراپرتی در فرم اصلی
تخصیص سطح دسترسی به پراپرتی تعریف شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از form1 همون فرم اصلی ما هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبرای استفاده از پراپرتی در فرم اصلی باید از متغیر mAccess که قبل از پراپرتی تعریف کردی استفاده کنی
سلام
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي اگه نمونه بدي كه خيلي خيلي ممنونت ميشم
يكم IQ پايينه
سلام
دوست عزیز بفرمایید اینم یه برنامه نمونه
فقط 2 تا نکته
1- توی فرم Login اگر بیشتر از 5 بار رمز یا پسورد رو اشتباه بزنی از برنامه خارج می شه
2- من توی دیتابیس سه تا یوزر به نامهای Admin , User1, User2 با پسورد 123 گذاشتم که هر کدوم یه سطح دسترسی دارن
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام خدمت دوستان عزیز
کسی آموزشی برای برنامه نویسی موبایل سراغ نداره؟
سلام
يه سري به اين آدرس بزن
دانلودش رايگان هستش و فرمتش pdf هست و تحت جاوا توضيح داده
حجم فايلم 1.72 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)