مرسی دوست عزیز
.gif)
تاپیکی که شما زدید رو هم وقتی خوندم فهمیدم انتظارات شما تقریبا 90% همون انتظاراتیه که من دارم
ولی باید بهت بگم که من توو این 10 روز به تعداد موهای سرم Review و ویدئو گوشی ها و PPC ها رو خوندم و دیدم و تقریبا دیوانه شدم
.gif)
.gif)
ولی خوشبختانه تونستم یه جمع بندی کلی بکنم ! شاید برای شما هم بگم بد نیست , ببین دوست عزیز خیلی ساده برات بگم اگه مشکل بودجه و به قول معروف مایه تیله نداری الان بهترین گزینه واس مایی که دنبال مفرح بودن گوشی و بازی های عالی و برنامه های مفید و زیاد و کلاس گوشی و مالتی مدیا هستیم بهترین گزینه iPhone 3GS 16GB سفید هست که با 900 تومن میشه پیدا کرد ! فقط یک کلام برات بگم
یه چیز دیگه ست iPhone ! ببین من X1 رو توو ویندوز موبایل ها و N97 و 8910 رو توو سیمبین ها در نظر داشتم در کنار iPhone . که بنا به محدودیت بودجه رو X1 و N97 زوم کرده بودم. اول بهت بگم من توو این 10 روز متوجه شدم سیستم عامل گوشی یه معنای دیگه داره واس خودش و یکی از سه فاکتور مهم گوشی هستش در تمایز با گوشی های دیگه . سیستم عامل ها هم به ترتیب اولویت اینان : 1- مک او اس 2-ویندوز موبایل 3-سیمبین 4-آنورید . حالا برگردیم به مقایسه ی 4 گوشی بالایی با در نظر گرفتن
قیمت اونا و ارزش خریدنشون :
1- iPhone 3GS 16GB
2-Samsung i8910
3-Xperia X1
4-N97
حالا بگم چرا . عکس می خوای بگیری با گوشیت ؟ در چه حد ؟ والپیپر !! و اینا؟ فیلم HD می خوای بگیری با 24 فریم!!! در ثانیه؟ یه گوشی با سخت افزار عالی؟ و سیستم عامل نسبتا ضایع! ؟ با یه LCD عالی ولی گوشی با اندازه ی بزرگ و قیافه ی معمولی ؟ خو 8910 بگیر . ولی نه یه گوشی محشر می خوای با سخت افزار عالی با یه دوربین که عکسای نورمال واست بگیره و ویدیئو های نورمال 30 فریمی بگیره . برنامه و بازی به تعداد موهای سرمون می خوای؟ بازی در حد بازی PSP
.gif)
می خوای؟ سرعت می خوای؟ برند اند کلاس می خوای؟
.gif)
آیفون بخر . به همین سادگی ! شاید خیلی با جزئیات شرح ندادم ولی دیگه الان 5 صبح ه که تموم کردم Review و ویدئو دیدن رو و فقط می تونم الان بهت بگم آیفون دقیقا همون چیزیه که من و تو می خوایم .
در مورد X1 و N97 هم به نظرم با این قیمت فعلی (یعنی X1 نقره ای 450 تومن و N97 سفید 650 تومن) دیوانگی ه به نظرم دادن
200 هزار تومن بیشتر برا یه شتابسنج و TV Out و حافظه ی داخلی (اونم در حالی که X1 ویندوز موبایل هستش و CPU قویتری داره و رم دو برابر) فقط همینو بگم در صورتی N97 رو باید به X1 , من و تو ترجیح بدیم که قیمتش بشه 450 تومن .
حرف آخرم توو این پست :
حالا اگه بودجه ات تا 900 هم میرسه برو iPhone 3GS بخر لذت ببر از زندگیت
.gif)
اگه نه بودجه ات کمتره به فکر 8910 باش که بعد از iPhone 3GS بهترین گوشی حال حاضر بازاره , ولی اگه نه بودجه ات زیر 500 هستش X1 بخر و ازش لذت ببر