تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: Sony Ericsson XPERIA X1 یا Nokia N97 ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازم مقایسه ی یک گوشی عادی با پاکت پیسی !
    من نمیدونم دفعه ی چندم هست که اینو میگم ، دوست عزیز برای خرید نمیشه این دوتا رو کنار هم قرار داد ! اول باید تصمیم بگیرید سیمبین میخواید یا ویندوز موبایل ، چون مساله اصلا کیفیت صفحه و دوربین و ... نیست ، اینجا مهمترین مساله سیستم عامل هست و اینکه آیا میتونید با ویندوز موبایل کار کنید و آیا تحمل سختی ها و دردسرهاش رو دارید ؟

قبل از این چه گوشی هایی داشتید و از کدوم راضی تر بودید ؟ اینو اگه بدید بهتر میشه راهنماییتون کرد

2. این کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بازم مقایسه ی یک گوشی عادی با پاکت پیسی !
    من نمیدونم دفعه ی چندم هست که اینو میگم ، دوست عزیز برای خرید نمیشه این دوتا رو کنار هم قرار داد ! اول باید تصمیم بگیرید سیمبین میخواید یا ویندوز موبایل ، چون مساله اصلا کیفیت صفحه و دوربین و ... نیست ، اینجا مهمترین مساله سیستم عامل هست و اینکه آیا میتونید با ویندوز موبایل کار کنید و آیا تحمل سختی ها و دردسرهاش رو دارید ؟

قبل از این چه گوشی هایی داشتید و از کدوم راضی تر بودید ؟ اینو اگه بدید بهتر میشه راهنماییتون کرد
    بالا را قرمز يه جايي را
    كدوم دردسر؟
    دردسرهاي سيمبين خودش كم نيست
    در ضمن مقايسه چه عيبي داره
    در هر صورت خيليها هنوز نميدونند كه پاك پي سي به سليقه هاشون ميخوره يا سيمبين
    و بايستي اطلاعاتشون بيشتر بشه تا درست انتخاب كنند
    Last edited by golmohammadi; 19-08-2009 at 15:33.

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست من انتظاراتی که شما از گوشی داری تقریبا" مثل منه. و با پرس و جو هایی که من کردم فهمیدم گوشی هایی که WM دارند بدرد ما نمیخورند. چون مالتی مدیای خوبی ندارند. گزینه بعدی شما N97 هست که از اونجایی که با این قیمت میخوای و از خز شدنش میترسی میشه مثل N82 و N95 8g خریدن من که با دادن کلی پول و افت شدید قیمت و خز شدن باور نکردنی، با ضرر فروختمشون. من قصد دارم Samsung i8910 Omnia HD بخرم. بقول خودت 600 تومن پول کمی نیست که آدم بدون تحقیق بخره!

این مقایسشون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی دوست عزیز
    تاپیکی که شما زدید رو هم وقتی خوندم فهمیدم انتظارات شما تقریبا 90% همون انتظاراتیه که من دارم
    ولی باید بهت بگم که من توو این 10 روز به تعداد موهای سرم Review و ویدئو گوشی ها و PPC ها رو خوندم و دیدم و تقریبا دیوانه شدم ولی خوشبختانه تونستم یه جمع بندی کلی بکنم ! شاید برای شما هم بگم بد نیست , ببین دوست عزیز خیلی ساده برات بگم اگه مشکل بودجه و به قول معروف مایه تیله نداری الان بهترین گزینه واس مایی که دنبال مفرح بودن گوشی و بازی های عالی و برنامه های مفید و زیاد و کلاس گوشی و مالتی مدیا هستیم بهترین گزینه iPhone 3GS 16GB سفید هست که با 900 تومن میشه پیدا کرد ! فقط یک کلام برات بگم یه چیز دیگه ست iPhone ! ببین من X1 رو توو ویندوز موبایل ها و N97 و 8910 رو توو سیمبین ها در نظر داشتم در کنار iPhone . که بنا به محدودیت بودجه رو X1 و N97 زوم کرده بودم. اول بهت بگم من توو این 10 روز متوجه شدم سیستم عامل گوشی یه معنای دیگه داره واس خودش و یکی از سه فاکتور مهم گوشی هستش در تمایز با گوشی های دیگه . سیستم عامل ها هم به ترتیب اولویت اینان : 1- مک او اس 2-ویندوز موبایل 3-سیمبین 4-آنورید . حالا برگردیم به مقایسه ی 4 گوشی بالایی با در نظر گرفتن قیمت اونا و ارزش خریدنشون :

1- iPhone 3GS 16GB

2-Samsung i8910

3-Xperia X1

4-N97

حالا بگم چرا . عکس می خوای بگیری با گوشیت ؟ در چه حد ؟ والپیپر !! و اینا؟ فیلم HD می خوای بگیری با 24 فریم!!! در ثانیه؟ یه گوشی با سخت افزار عالی؟ و سیستم عامل نسبتا ضایع! ؟ با یه LCD عالی ولی گوشی با اندازه ی بزرگ و قیافه ی معمولی ؟ خو 8910 بگیر . ولی نه یه گوشی محشر می خوای با سخت افزار عالی با یه دوربین که عکسای نورمال واست بگیره و ویدیئو های نورمال 30 فریمی بگیره . برنامه و بازی به تعداد موهای سرمون می خوای؟ بازی در حد بازی PSP می خوای؟ سرعت می خوای؟ برند اند کلاس می خوای؟ آیفون بخر . به همین سادگی ! شاید خیلی با جزئیات شرح ندادم ولی دیگه الان 5 صبح ه که تموم کردم Review و ویدئو دیدن رو و فقط می تونم الان بهت بگم آیفون دقیقا همون چیزیه که من و تو می خوایم .

در مورد X1 و N97 هم به نظرم با این قیمت فعلی (یعنی X1 نقره ای 450 تومن و N97 سفید 650 تومن) دیوانگی ه به نظرم دادن 200 هزار تومن بیشتر برا یه شتابسنج و TV Out و حافظه ی داخلی (اونم در حالی که X1 ویندوز موبایل هستش و CPU قویتری داره و رم دو برابر) فقط همینو بگم در صورتی N97 رو باید به X1 , من و تو ترجیح بدیم که قیمتش بشه 450 تومن .

حرف آخرم توو این پست :

حالا اگه بودجه ات تا 900 هم میرسه برو iPhone 3GS بخر لذت ببر از زندگیت اگه نه بودجه ات کمتره به فکر 8910 باش که بعد از iPhone 3GS بهترین گوشی حال حاضر بازاره , ولی اگه نه بودجه ات زیر 500 هستش X1 بخر و ازش لذت ببر

6. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ان 97 . . . . .

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    تاپیکی که شما زدید رو هم وقتی خوندم فهمیدم انتظارات شما تقریبا 90% همون انتظاراتیه که من دارم
    ولی باید بهت بگم که من توو این 10 روز به تعداد موهای سرم Review و ویدئو گوشی ها و PPC ها رو خوندم و دیدم و تقریبا دیوانه شدم ولی خوشبختانه تونستم یه جمع بندی کلی بکنم ! شاید برای شما هم بگم بد نیست , ببین دوست عزیز خیلی ساده برات بگم اگه مشکل بودجه و به قول معروف مایه تیله نداری الان بهترین گزینه واس مایی که دنبال مفرح بودن گوشی و بازی های عالی و برنامه های مفید و زیاد و کلاس گوشی و مالتی مدیا هستیم بهترین گزینه iPhone 3GS 16GB سفید هست که با 900 تومن میشه پیدا کرد ! فقط یک کلام برات بگم یه چیز دیگه ست iPhone ! ببین من X1 رو توو ویندوز موبایل ها و N97 و 8910 رو توو سیمبین ها در نظر داشتم در کنار iPhone . که بنا به محدودیت بودجه رو X1 و N97 زوم کرده بودم. اول بهت بگم من توو این 10 روز متوجه شدم سیستم عامل گوشی یه معنای دیگه داره واس خودش و یکی از سه فاکتور مهم گوشی هستش در تمایز با گوشی های دیگه . سیستم عامل ها هم به ترتیب اولویت اینان : 1- مک او اس 2-ویندوز موبایل 3-سیمبین 4-آنورید . حالا برگردیم به مقایسه ی 4 گوشی بالایی با در نظر گرفتن قیمت اونا و ارزش خریدنشون :

1- iPhone 3GS 16GB

2-Samsung i8910

3-Xperia X1

4-N97

حالا بگم چرا . عکس می خوای بگیری با گوشیت ؟ در چه حد ؟ والپیپر !! و اینا؟ فیلم HD می خوای بگیری با 24 فریم!!! در ثانیه؟ یه گوشی با سخت افزار عالی؟ و سیستم عامل نسبتا ضایع! ؟ با یه LCD عالی ولی گوشی با اندازه ی بزرگ و قیافه ی معمولی ؟ خو 8910 بگیر . ولی نه یه گوشی محشر می خوای با سخت افزار عالی با یه دوربین که عکسای نورمال واست بگیره و ویدیئو های نورمال 30 فریمی بگیره . برنامه و بازی به تعداد موهای سرمون می خوای؟ بازی در حد بازی PSP می خوای؟ سرعت می خوای؟ برند اند کلاس می خوای؟ آیفون بخر . به همین سادگی ! شاید خیلی با جزئیات شرح ندادم ولی دیگه الان 5 صبح ه که تموم کردم Review و ویدئو دیدن رو و فقط می تونم الان بهت بگم آیفون دقیقا همون چیزیه که من و تو می خوایم .

در مورد X1 و N97 هم به نظرم با این قیمت فعلی (یعنی X1 نقره ای 450 تومن و N97 سفید 650 تومن) دیوانگی ه به نظرم دادن 200 هزار تومن بیشتر برا یه شتابسنج و TV Out و حافظه ی داخلی (اونم در حالی که X1 ویندوز موبایل هستش و CPU قویتری داره و رم دو برابر) فقط همینو بگم در صورتی N97 رو باید به X1 , من و تو ترجیح بدیم که قیمتش بشه 450 تومن .

حرف آخرم توو این پست :

حالا اگه بودجه ات تا 900 هم میرسه برو iPhone 3GS بخر لذت ببر از زندگیت اگه نه بودجه ات کمتره به فکر 8910 باش که بعد از iPhone 3GS بهترین گوشی حال حاضر بازاره , ولی اگه نه بودجه ات زیر 500 هستش X1 بخر و ازش لذت ببر
    اگه پست آخر تاپیک منو بخونی، تصمیم نهایی من رو میبینی. من بخاطر اینکه iPhone رو از دست ندم و همچنین گوشی داشته باشم، دارم یه iPod میخرم که تنها تفاوتش با iPhone نداشتن قابلیت تلفنی و دوربین و GPS هست. و یه گوشی معمولی برای زنگ زدن. پست آخر رو بخون تا متوجه بشی. نظرتم در مورد این تصمیم بهم بگو.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بودم صبر می کردم b7610 بیاد اونو بگیرم ولی عمر ایوب می خواد و صبر نوح یه چی تو همین مایه ها

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •