تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: درخواست نرم افزار حذف صدا از فیلمی با فرمت mkv و اضافه کردن دوبله با فرمت mp3

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

یه مشکلی پیش اومده دوستان...من فایل دوبله رو به فیلم اضافه کردم...اوایل فیلم خوبه ولی هرچی میره جلو صدا جلوتر از تصویر پخش میشه...به طوری که آخر فیلم صدا حدود سه ثانیه جلوتر پخش میشه...در قسمت format specific options یه قسمت داره به نام delay (ms) که احتمالا باید مربوط به اون قسمت باشه...میخواستم ببینم باید اونجا چه عددی وارد کنم که صداو تصویر تا آخر فیلم هماهنگ پیش برن؟
    خوب منم گفتم که احتمالا این مشکل برات پیش بیاد با توجه به اینکه میگی آخر فیلم میشه سه ثانیه احتمالا مشکل فریم ریت نیستش چون اگه فریم ریتشون فرق میکرد خیلی بیشتر تفوت میکرد ولی بازم چک کن ضرری نداره. احتمالا یکی دو ثانیه وسط فیلم سانسور شده و مشکل از اونه. اون قسمتی که شما اشاره میکنی واسه delay کلی هستش و اگه عددی وارد کنی کل صدا تاخیر پیدا میکنه. شما اون زمان هایی که تاخیر ایجاد مییشه رو با میزان تاخیر یادداشت کن و با یه نرم افزار ویرایش صدا درستش کن. یه چیزه دیگه تاخیر رو دقت کن ببین در یک لحظه ایجاد میشه یا به صورت تدریجی ایجاد میشه.مثلا ممکنه تو کل فیلم تو سه نقطه به اندازه 1 ثانیه تاخیر ایجاد بشه اگه اینطوری باشه همونطوری که گفتم با نرم افزار ویرایش صدا درستش کن ولی اگه تاخیر به صورت پیوسته ایجاد بشه مشکل از تفاوت فریم ریت هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرسی
    فکر میکنم مشکل از فریم ریت باشه...چون به تدریج فاصله بیشتر میشه...به هر حال مرسی دوستان از راهنماییتون...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •