سيستم اين بازي خيلي چشم درآره! چرخ دنده هاي كامپيوترم جرجرش در اومد! ميخواستم بدونم كسي ميدونه ارزونترين كارت گرافيكي كه اين بازي رو با تمامي مخلفاتش بكشه چيه؟چنده؟
سيستم اين بازي خيلي چشم درآره! چرخ دنده هاي كامپيوترم جرجرش در اومد! ميخواستم بدونم كسي ميدونه ارزونترين كارت گرافيكي كه اين بازي رو با تمامي مخلفاتش بكشه چيه؟چنده؟
سلام
دوستان کسی جواب منو نداد محدودیت turn داره بازی؟
یه سوال دیگه الآن توی یکی ازObjective های من نوشته Alliance یعنی باید با یه حکومتی رابطه برقرار کنیم ولی تو نقشه نمی بینم اون حکومتو. دو تا شهر هم نوشته که باید برم بگیرم ولی وقتی سربازم می ره طرفش، آیکون ضربدر میشه کشتی هم نمی تونه بره.
چیکار کنم؟
ممنون از کمکتون
خیر
احتیاجی به پیدا کردنش تو نقشه نیست . قسمت پایین سمت چپ بازی یه آیکون هست وقتی میری توش نوشته Open diplomacy ... اونا بزن اسم کشور ها بر حسب حرف الفبا هست توشون .یه سوال دیگه الآن توی یکی ازObjective های من نوشته Alliance یعنی باید با یه حکومتی رابطه برقرار کنیم ولی تو نقشه نمی بینم اون حکومتو
تو ترن بعدی هم نمی تونی بری جلوتر ؟دو تا شهر هم نوشته که باید برم بگیرم ولی وقتی سربازم می ره طرفش، آیکون ضربدر میشه کشتی هم نمی تونه بره.
چیکار کنم؟
تو هر ترنی وقتی میخوای از حوزه یک کشور دشمن رد بشی وقتی میری نزدیکش راحتو قطع می کنه و می ایستی و ترن بعد باید بری جلو . ولی اگه با اون کشور At peace باشی احتیاجی به این وقفه نیست .
سلام
ممنون از کمک
نه خیلی ترن رفتم ولی تغییری نکرد اگه قرار باشه تو ترن درست شه راهو قرمز نشون می ده ولی تو این ربطی به راه نداره کلن آیکون ماوس ضربدر میشه
آقا پس چرا کسی جواب نمی ده!!!!
مال Episode 2 هست اینجا که من میگم. باید Quebec و Montreal رو بگیرم. همه جا رو گرفتم Irequis Territory هم که باید مذاکره می کردم حواسم نبوده باش جنگیدم گرفتمش و این Quebec و montreal رو هر جای نقشه میرم نیست روی اون ذره بین روی Objective هم که می زنم یه فضای خالی تو نقشه نشون می ده فقط.
Last edited by S!LENCE; 29-07-2009 at 11:57.
آقا کسی سیو بازی empire : total war رو داره ؟ کامل باشه ها . تو این بازی میشه ایران رو برداشت ؟
کسی سیو کامل این بازی رو نداره ؟ خواهش میکنم !!!!!!!!!!!
سلام
شما میخواین الان میخواین امریکا را باز کنی؟
باید به اون برجی که لب مرز 2 کشور قرار داره حمله کنی واونجا را بگیری بعد میتونی بری جلو/
نمی گم بازی گرافیکش پایین ولی اینطور هم که شما می گید نیست.بازی تقریبا مشکل گرافیکی داره. بازی ارزون خریدن هم این مشکل ها رو داره. این بازی عالی بود مخصوصا بین بازی هایی که امسال اومد.
سلام
آقا ما که برج ندیدیم فعلن که پاکش کردم ولی مگه طوریه بریم آمریکا رو بگیریم؟ من Road to independence رو شروع کردم رسیدم اینجا بعد دیدم نشد رفتم همون compaign معمولی دیدم خیلی شلوغه فعلن پاکش کردم. از کجا باید شروع می کردم؟![]()
به علت مشکل تو کرک empire total war صدای تیر و افکتها نمی آد
باید یه فایل تورنت به نام sounds_sfx رو دانلود کنی حدود 450 مگه بعد توی بخش data بازی جایگزین کنی صداش درست میشه
من انجام دادم درست شد اونوقت بازی یه دنیای دیگه میشه
سیستم من : cpu:core i7 920
ram:6 gig tripple channel ddr3
VGA: ATI HD 4890 1gig
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)