سلام
آره من با 710 و با وجود آپدیت جدید شرکت بایواستار یعنی جدیدترین آپدیتی که داده تونستم هسته 4 رو فعال کنم
قیمت هم امروز شیراز پاساژ ملاصدرا 136500 هست X3 710 نه 720
قیمت 720 اگه اشتباه نکنم 157 بودش .
رو بایواستار براحتی با فعال کردن ACC هسته 4 فعال میشه منتها من اینجا یه باگ روی ویندوز Xp و بر روی صدا دارم که بعد از فعال کردن هسته 4 صدای موقع پخش آهنگگ یه مقدار نویز داره که به احتمال زیاد باگ نرم افزاری روی یا درایور صدا یا بایوس هستش چون اگه سخت افزاری بود باید توی ویستا و سون هم داشته باشم که ندارم
من فعلا هسته 4 رو Disable کردم .
اما با وجود هسته 4 تونستم با این بورد تا فرکانس 3240 بدون افزایش هیچگونه ولتاژی اور کنم .
در کل من از این بورد راضیم ویندوز ایکس پی رو با دو تا 3 بار پرکردن Progress bar لود میکنه و در کل کارایی بالایی من از این بورد دیدم
دمای پردازنده هم مابین 32 تا 40 درجه در نوسان هست بسته به فشار کار و لود سیستم .
من گمون نمیکنم سازندگان مین بورد زیر بار برن چون از این طریق بازار داغ رو این روزها بدلیل وجود همین باگ از دستت میدن و من بعید میدونم که این به اصطلاح باگ بخودی خود و بدون اطلاع شرکت ای ام دی بوجود اومده باشه بیشتر به یه سیاست کاری شبیه تا باگ .
و بیشتر سازندگان مین هم قول دادن تا با آپدیت های بعدی این قابلیت رو روی این چیپست فعال کنن SB750
خلاصه اینکه فنوم 2 با این تدبیر حدود 5 درصد از سهم فروش رو از چنگ اینتل بدر آورد نوش جونش
.gif)