تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: نورتون خوبه يا نه ما كه نفهميديم

آخر فروم باز * SadeGh *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط peyman_joojoo
    ببینید دوستان مهمترین چیزی که شما به اون اشاره نکردین قدرت شناسایی هست . حالا بعضی ها میگن نورتون سرعت رو بخاطر شناسایی اتوماتیک کم میکنه یا مسائل دیگه ... اما مهمترین قضیه قدرت شناسایی هست . من نمیگم نورتون یا غیره بد هستن . من طی آزمایشهای خودم که 1 سال طول کشید به این نتیجه رسیدم که همیشه باید از 2 آنتی ویروس به عنوان مکمل استفاده کرد . خوب معیارهای مختلفی رو مد نظر گرفتم اولین چیز قدرت شناسایی بود دومین قضیه این بود که رو سرعت کمترین تاثیر رو بگذاره سومین قضیه ساپورت برنامه از طرف کمپانی ... و چهارمین مسئله این بود که از طرف خود مایکروسافت تایید شده باشه ... خوب وقتی بر اساس این معیار ها آنتی ویروس ها رو زیر نظر گرفتم فهمیدم که کسپر اسکای + Nod32 میتونن در امر امنیتی کامپیترم خیلی به من کمک کنن . باز هم میگم مین نیمگم نورتون بده . اما همیشه یک معیار نمیتون عملی برای یک انتخاب باشه باید تمام جوانب رو در نظر گرفت . از شما عزیزان هم خواهش میکنم که اگه آنتی ویروس مد نظر دارید و از اون استقبال میکنید دلایل خودتون را کامل و واضح روشن کنید . چون در تاپیکهای دیگه فقط طرفداری های بی مورد از نرم افزارها میشه و در نهایت دعوا ... و هیچ نتیجه ای حاصل نخاهد شد . موفق باشید ...
    سلام
    شما مي فرماييد همیشه باید از دو آنتي ويروس به عنوان مکمل استفاده کرد.
    يعني دو عدد انتي ويروس بر روي سيستم نصب نماييم ؟
    آيا چنين چيزي شدني است؟
    بنده چندين بار اين كار را كردم ولي پس از نصب دومين انتي ويروس سيستم ديگه بالا نيومد.
    لطفا بيشتر توضيح دهيد.
    موفق و موئد باشيد

من كه مي گم نورتون-دوباره مي گم نورتون-بازم مي گم نورتون-چند بار بگم نورتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من تا به حال با این مشکل برنخوردم اما یادت باشه یکی از آنتی ویروس ها رو از حالت اتوران در بیاری . یعنی هر هفته یکبار ازش استفاده کنی و یا جایی که مشکوک میشی ... مثلا کسپر رو سیستم همیشه در حالت شناسایی اتوماتیک هست و هفته ای 1 بار از nod32 استفاده میکنم . چون این چیز طبیعی هست که یک آنتی ویروس ویروسی رو نشناسه اما یک آنتی ویروس اون ویروس را شناسایی میکنه . چون این امر کاملا نسبی هست برای همین هست که من با داشتن 2 آنتی ویروس بدون افت سرعت بهترین نتیجه رو گرفتم ... البته هر کس هر جور که دوست داره میتونه عمل کنه . اما من بر اساس تجربه خودم میرم جلو و هیچ وقت به مشکل بر نمیخورم . موفق باشید ...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض باز هم سر حرف خودم هستم

نقل قول نوشته شده توسط *Masih*
    در ضمن اين ايرادايي كه واسه نورتون اوردي خيلي بچه گونست .....ضمنآ دعوام نداريما . چاكريم
    آقا به نظر شما از دست دادن اطلاعات هارد اون هم 2 بار دليل بچه گونست؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته شده توسط Batman1
    آقا چرا به آپديتش گير ميديد؟باور كنيد اصلا اينطور نيست.هر روز Virus Definition را آپديت ميكنه.به ندرت به 200 كيلو بايت ميرسه.مگر زماني كه دير به دير آپديتش كنيد.من خودم هرروز حدود 100 كيلو بايت آپديتش ميكنم.

عيب نيست؟آنتي ويروسي كه در اجرا مشكل داشته باشه و سيستم كاربر را ريست كنه تكليفش معلومه.كسپراسكايولي آنتي ويروسهاي تازه كار با ايرادهاي اساسي كه در بدنه و اجرا دارن روي دنياي برنامه هاي امنيتي رو سياه كردن و يه عيب جديد به عيبها افزودند.به تاپيك اختصاصي كسپر اسكاي برويد و ببينيد كه چه ايرادهايي از آن ميگيرند.بريد ببينيد كه ويندوز چند نفر را قفل و يا ريست كرده.

شما اون طوري كه من ديدم به صورت دستي (يعني ميزني update تا خودش را آپديت كنه اما منظورمن اين بود كه خودش به صورت اتوماتيك تشخيص بده كه فايلي براي آپديت داره كه براي اينكه به اين حالت در بيايد دو يا سه هفته طول ميكشه)

اما در مورد دوم كه بايد بگم اگه شما به راهنماي برنامه مراجعه كنيد به صراحت اعلام كرده كه اين آنتي ويروس را نبايد با آنتي ويروسهاي ديگه باهم نصب كنيم چون باعث تداخل و ايجاد مشكل ميشه ( علت خيلي از كساني كه دچار اين مشكل ميشوند و سيستمشان مرتبا ريست ميشه) كه اين فقط مشكل از اين آنتي ويروس نيست بلكه تقريبا تمام آنتي ويروسها يه همچين مشكلي دارند و معمولا باهم كنار نمي آْيند.

نقل قول نوشته شده توسط Dark-man
    من كه اصلا با نورتون حال نمي كنم ...خيلي كند هستش ....به نظر من bit difender واقعا خوبه ..من كه ازش راضيم

من هم تعريف اون را خيلي شنيدم به نظر ميايد كه آنتي ويروس خوبي باشد!!!!!!

نقل قول نوشته شده توسط Batman1
    نورتون شايد كمي خنگ باشه.
    وقتي خودتان ميگوييد كه اين آنتي ويروس خنگ هستش پس به چه دردي ميخوره؟؟؟؟؟؟

نتيجه: نورتون زماني بهترين آنتي ويروس بود كه هنوز هيچ آنتي ويروسي وجود نداشت!!!! اما الان آنتي ويروسهاي بسيار قوي و خوبي وجود دارند مثل NOD32 و BitDifender و كاسپرسكي و........

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بگزارید یک چیزی رو خدمت همه عزیزان بگم تو این تاپیک با این وضعیت به جایی نخواهیم رسید و میشه مثل تاپیکهای دیگه ... بازم میگم دوستان برای اینکه بتونیم جمع بندی خوبی داشته باشیم دلایل خودتون رو باید واضحتر بیان کنید که یک فردی با خوندن بحثهای شما بدونه که باید از چه جنبه هایی یک آتی ویروس رو در نظر داشته باشه و از بهترینها استفاده کنه اگه بد میگم بگین بد میگین ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

آقا چرا به آپديتش گير ميديد؟ به ندرت به 200 كيلو بايت ميرسه.مگر زماني كه دير به دير آپديتش كنيد. .در رابطه با گرفتن سرعت سيستم هم اگه يه سيستم سرحال و پرسرعت داشته باشيم اصلا محسوس نيست.
    مشکل اینجاست که کاربر های تازه کار خودشون نمیرن قطعات خوب رو انخاب کنند و به یکی از همین مغازه دار هایی که قطعات میبندند میگن یه سیستم میخوام ، اون هم میاد قطعات آشغال رو میزاره توی کیس و کیس خوشگلی بهشون میده
    قیمت قطعات 400 هزار تومن نمیشه ، اما به طرف قالب میکنه 800 هزار تومن

مشکل خیلی ها اینجاست !

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آنتی ویروس فقط Bit Defender

واسه این میگم BitDefender چونکه کم حجمه ،فایروالش قویه،با رسیو 3K تو 20 تا25 بروز رسانی میشه،بعد از بروزرسانی تا 400000 نوع ویروس و تروجان و ... رو میشناسه در ضمن مدیریتش روی تمام فایلهای روی هارد چه سیستمی وچه غیر سیستمی عالیه... ولی یادتون باشه هیچوقت یه چیز ایده آل پیدا نمیشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

واسه این میگم BitDefender چونکه کم حجمه ،فایروالش قویه،با رسیو 3K تو 20 تا25 بروز رسانی میشه،بعد از بروزرسانی تا 400000 نوع ویروس و تروجان و ... رو میشناسه در ضمن مدیریتش روی تمام فایلهای روی هارد چه سیستمی وچه غیر سیستمی عالیه... ولی یادتون باشه هیچوقت یه چیز ایده آل پیدا نمیشه.
    من هم مثل تو عاشق بیت دفندر بودم
    ولی دو - سه روزه دارم کسپر اسکای رو امتحان میکنم
    خیلی از ویروس هایی رو که توی کامپیوترم هست با بیت دفندر شناسایی نمیشدند ، اما کاسپر اسکی اونو شناسایی میکنه !
    حتی یه ویروسو که هیچ آنتی ویروسی حتی آپدیت شده اونو نمیشناسه ، کاسپر اسکای میشناسه !

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

لطفا بحث در مورد آنتی ویروس ها رو در تایپک زیر ادامه بدید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •