اگه این مورد واقعا صحت داره لطفا اگه هاست خوب و مناسبی رو که در این رابطه بتونم از اون سرویس بگیرم رو لطفا به من معرفی نمائید که میزان امنیت خوبی رو هم داشته باشهدر مورد هاست و search engine ها هم بله اثر داره.
اگه این مورد واقعا صحت داره لطفا اگه هاست خوب و مناسبی رو که در این رابطه بتونم از اون سرویس بگیرم رو لطفا به من معرفی نمائید که میزان امنیت خوبی رو هم داشته باشهدر مورد هاست و search engine ها هم بله اثر داره.
اصلا سيستم مديريت محتوا يك چيزه سليقه اي ميباشد.. چون سايتي مثل پي سي دانلود استقاده كردن خوبه..
ما سايت هاي كه از وردپرس استفاده كردن هم كم نداريم..![]()
کاملاً درست من هم از اول همينو گفتم
در مورد هاست هم من از هاست های ايرانی خبر ندارم خارجی چند تايی که تا حالا من خودم تست کردم خوب بودن اينان:
hostgator.com
در مورد اثر هاست با روی سو هم اگر نياز بود توضيح بدم بگو که بگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد هاست هم من از هاست های ايرانی خبر ندارم خارجی چند تايی که تا حالا من خودم تست کردم خوب بودن اينان:
hostgator.com
من پارسال هاست گيتور داشتم.. خيلي امنيتي بالاست.. با اي پي ايران وارد بشي بلافاصله ميبنده
درضمن سايت هاي وارز.. كرك و سريال هم پشتيباني نميكنه.. و دركل بگم بدرد ايراني ها نميخوره
هاست عالي و خوب از شركت هاي ايراني تهيه كنيد بهتره.مطمن تره
الان من از نمايندگي بلوهاست گرفتم خيلي هم راضي هستم Bluehost.com
Skyhost.ir
با تشکر از این که راهنمایی فرمودن و eblis boy خیلی ممنون میشم اگه توضیح بدیندر مورد اثر هاست با روی سو هم اگر نياز بود توضيح بدم بگو که بگم
بدترين چيز برای spider های search engine ها اينه که برای ايندکس کردن برن تو سايتی و لينک خراب تحويل بگيرن هاستی که بد باشه دائم down باشه ping اش پاينن باشه باعث ميشه که spider ها نتونن ايندکس درست کنن و اين اثر ميزاره تو seo و page rank سايت .
اين نکته اول نکته دوم خيلی از هاست های که warez host هستن توسط گوگل ban شدن يعنی گوگل بخاطر spam و يا محتوا غير قانونی که دارند ip آدرس های اين server ها را ban ميکنه و index نميشن اگر سايت شما رو server اي باشه که اين مشکل با گوگل داشته باشه سايت شما هم دچار مشکل ميشه .
اين 2 نکته مهمترين دلايل تأثير هاست رو سو هستش.
بزار راحت بگم
شما براي سايتون كه ميخواهيد هاست بخريد..
بايد موضوع سايتتون رو مدنظر داشته باشيد
1- سايت هاي وارز- كرك - سريال.. 2- ديگر سايت ها(Tutorials , News ,غيره)
شما با سايت هاي گروه 2 مشكلي نداريد ميتونيد از همه شركت ها هاست بگيريد
ولي گروه 1 .. بعضي هاست ها با سايت هاي دانلود يا وارز رو قبول نميكنند و ميبندن..
اگه سايت شما وارزه (دانلود) هاست blueshost رو بخريد خوبه!
hostmonstar هم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)