تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: Sony CyberShot DSC-H50 یا Panasonic Lumix DMC-FZ28 یا Fujifilm FinePix S100fs یا Fujifilm FinePix S2000HD کدامیک را پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی یه مشکله دیگه ای که من با این دوربین یعنی s100fs دارم اینه که نسبت به fz-28 چهار برابر زوم کمتری داره!!
    سلام دوست عزيز
    ملاكها و كاربرد و توقعي كه شما از يك دوربين داريد را بيان كنيد تا بهتر بتوان راهنمايتان كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ويرايش شد....
    Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ويرايش شد....
    Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

متاسفانه شما فقط داريد براي خودتون ميبافيد.ايشون بين دو مدل فوجي و پاناسونيك مبخواستن انتخاب كنن كه اگر پيش هر آدم عاقلي بروي فوجي رو انتخاب ميكنه و صرفا كسي اين دوربين رو براي ايشون انتخاب نكرد و خودشون قبلا انتخاب كردن.پس لطفا از بحث آگاه بشيد بعد ببافيد.در مورد slr اگر علاقه به عكاسي و جود داشته باشه چه بسا در مدت خيلي كم و مراجعه به افراد اهل فن بشه تنظيمات رو ياد گرفت.و منظور من از لنز 18-55 بود كه براي كاربرد هاي معموليه و همراه دوربينه.منظور بنده از استفاده از slr شما نبود و سايرين بود.دوباره عرض ميكنم شما با اين اطلاعاتتان صرفا دوربين هاي تمام اتوماتيك پيشنهاد ميشود.

دوست گرامي من مطمئن هستم كه شما تا بهال نه تنهادوربين SLR در عمرون از نزديك نديديد بلكه قير از دوربين خودتون هيچ دوربين ديگري را از نزديك نديد و يا كار نكرديد.مخصوصا s100fs
    از كه مي گوييد دوربين تان بهترين دوربين دنياست و بر اساس چه دلايل و منطقي مي گوييد ( حداقال يك سايت نام ببريد كه اينچنين گفته باشد) نشان از بي تجربي و نا آگاهي شما مي باشد مي تاونيد در اينترنت سرچ كنيد تا ببينيد دوربينتان در چه جايگاهي است. همين سايت قبلي دليل خوبي بر كيفيت دوربين شماست.
    من هيچ تعصبي نسبت به برند خاصي ندارم در نهايت كيفيت خروجي اين دوربينها اختلاف فاحشي ندارد.حرفم اين است كه درست اطلاع رساني شود. همين كه ميگوييد با 15 فرم فيلبرداري ميكند نشان از عدم آگاهي شما نسبت به خصوصات اين دوربين و اطلاع رساني غلط مي باشد . چه بسا افرادي كه به اين تاپيك مراجعه ميكنند روي حرف شما حساب باز مي كنند وملاك انتخاب خود قرار مي دهند.
    دوست عزیز اولین کاری که می کنین اینه که دور فوجی فیلم و پاناسونیک رو خط می زنین.
    من تمامي پستهاي قبلي را مطالعه كردم ودر جايي ديدم دوستي گفتن مارك پاناسونيك و فوجي را بيخيال شو حرف من اين است بنا به چه استدلال و منطقي به اين سراحت همچين نظري مي دهيد؟
    اين دوست ما در بيشتر پستهاي خود اشاره به مود فيلمبرداري مي كند و اين نشان دهنده آن است كه اين موضوع يكي از فاكترهاي ايشون است آنوخت شما دوربين SLR كه حتي مود فيلمبرداري ندارد و كار كردن با اين قبيل دوربين ها نياز به دانش كافي در زمينه عكاسي است را پيشنهاد مي كنيد؟
    دلايل من غير منطقي بود در مورد وزن و ابعاد و قيمت لنزها؟
    متاسفانه شما فقط داريد براي خودتون ميبافيد
    اين نشانه ادب شماست
    متاسفانه تا جايي كه من ميبينم اطلاعات عكاسي شما در حد جلبكه
    مطمئنم كه حتي تا بحال فرمت RAW به گوشتان نرسيده وگرنه متوجه مي شديد اين يكي از فاكتر هاي مهم در دوربين است.
    و منظور من از لنز 18-55 بود كه براي كاربرد هاي معموليه و همراه دوربينه
    تا چقدر شما مطمئن هستيد اين لنز تمام نيازهي ايشان را براورده مي كند و بر اساس چه منطقي؟ و اصولا براي كابردهاي معمولي واقعا دوربين SLR دوربين مناسبي است با آن وزن و ابعاد؟ از دوربين هاي حرفه اي فقط كيفيت خوب را متوجه شده ايد؟
    ايشون بين دو مدل فوجي و پاناسونيك مبخواستن انتخاب كنن كه اگر پيش هر آدم عاقلي بروي فوجي رو انتخاب ميكن
    اين نشانه توحين شما نسبت به شعور ديگران است يعني هر كس فوجي را انتخاب نكرد احمق است چون صرفا شما در تمام عمرتان يك دوربين 290 هزار توماني SLRLIKE در دستتان گرفتيد؟
    بنده با كمال ادب خدمت شما عرض مي كنم كه بجاي توحين كردن دانش عكاسي خودتان را بيشتر كنيد و اين بحس را همينجا خاتمه دهيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

...........
    Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:50.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ميگم ميبافيد ميگيد نه.من كي گفتم:دوست عزیز اولین کاری که می کنین اینه که دور فوجی فیلم و پاناسونیک رو خط می زنین. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ميگم ميبافيد ميگيد نه.
    باز هم توحين , سعي كنيد ادبيا تتان را تغيير دهد اين حدقا كار مفيدي است كه مي توانيد انجام دهيد.
    شما اصلا متن پست هاي من را با دقت مي خوانيد يا نه؟
    من تمامي پستهاي قبلي را مطالعه كردم ودر جايي ديدم دوستي گفتن مارك پاناسونيك و فوجي را بيخيال شو حرف من اين است بنا به چه استدلال و منطقي به اين سراحت همچين نظري مي دهيد؟
    دوست عزیز اولین کاری که می کنین اینه که دور فوجی فیلم و پاناسونیک رو خط می زنین.
    این رقابت در واقع بین h50 سونی وsx10کنون است.
    هنوز هم اختلاف نظر در مورد این دو دوربین وجود داره.نه تنها بین ما بلکه در تمام دنیا.
    شما این چند صفحه رو کامل مطالعه کنین اگر سوالی هم پیش اومد لطف کنین همونجا بپرسین.متشکرم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

............
    Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عجب گيري كرديم ها؟؟؟؟خوب يه نفر ديگه اين حرفو زده شما چرا پاچهي منو گرفتي؟؟؟؟برو به خودش بگو.
    آقای محترم من این نقل قل را به عنوان مثال آوردم وهدفم این بود که بگویم اطلاع رسانی درست انجام شود منظورم به شخص شما نبود , کلی گفتم ,که متعصفانه شما متوجه منظور من نمی شوید.

داره خودمونی میشه J_Mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    زير ي درخت زيبا

6 خريدم

سلام دوستان عزيز
    من FZ28 رو خريدم و الآن چند روزي بيشتر نيست كه دارمش اما حس قشنگي بهش دارم و به همين زودي با هم عياق شديم.شايد زود باشه اينو بگم ولي تو همين مدت كم خيلي ازش راضيم ، فكر كنم حداقل بهتر از اينه كه بعضي وقتا از بعضي خريدها آدم زود پشيمون ميشه.

از عكساش بخصوص تو محيط Indoor راضيم.(عكساش تو محيط باز هم فوق العاده است كه البته بيشتر دوربين ها اينطوري هستند)
    اينو هم اضافه كنم كه 3 ماه گذشته رو من كل اظهار نظرات دوستان اين سايت رو در مورد انتخاب دوربين دنبال كردم تا از بين FZ28 , P80 , SX10 , H50‌ اين دوربينو انتخاب كردم. از همه متشكرم.
    شكل و اندازه اش هم خيلي به دلم نشسته.
    وزنش مناسبه.
    دوربين + رم 1 گيگ + كيف = 395000 گارانتي بانيان
    كلا دوسش دارم
    Last edited by J_Mani; 23-02-2009 at 10:10.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مبارکه. دوربین خوبی خریدی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •