سلام دوست عزيز
ملاكها و كاربرد و توقعي كه شما از يك دوربين داريد را بيان كنيد تا بهتر بتوان راهنمايتان كرد.
Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:49.
ويرايش شد....
Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:49.
دوست گرامي من مطمئن هستم كه شما تا بهال نه تنهادوربين SLR در عمرون از نزديك نديديد بلكه قير از دوربين خودتون هيچ دوربين ديگري را از نزديك نديد و يا كار نكرديد.مخصوصا s100fs
از كه مي گوييد دوربين تان بهترين دوربين دنياست و بر اساس چه دلايل و منطقي مي گوييد ( حداقال يك سايت نام ببريد كه اينچنين گفته باشد) نشان از بي تجربي و نا آگاهي شما مي باشد مي تاونيد در اينترنت سرچ كنيد تا ببينيد دوربينتان در چه جايگاهي است. همين سايت قبلي دليل خوبي بر كيفيت دوربين شماست.
من هيچ تعصبي نسبت به برند خاصي ندارم در نهايت كيفيت خروجي اين دوربينها اختلاف فاحشي ندارد.حرفم اين است كه درست اطلاع رساني شود. همين كه ميگوييد با 15 فرم فيلبرداري ميكند نشان از عدم آگاهي شما نسبت به خصوصات اين دوربين و اطلاع رساني غلط مي باشد . چه بسا افرادي كه به اين تاپيك مراجعه ميكنند روي حرف شما حساب باز مي كنند وملاك انتخاب خود قرار مي دهند.
من تمامي پستهاي قبلي را مطالعه كردم ودر جايي ديدم دوستي گفتن مارك پاناسونيك و فوجي را بيخيال شو حرف من اين است بنا به چه استدلال و منطقي به اين سراحت همچين نظري مي دهيد؟دوست عزیز اولین کاری که می کنین اینه که دور فوجی فیلم و پاناسونیک رو خط می زنین.
اين دوست ما در بيشتر پستهاي خود اشاره به مود فيلمبرداري مي كند و اين نشان دهنده آن است كه اين موضوع يكي از فاكترهاي ايشون است آنوخت شما دوربين SLR كه حتي مود فيلمبرداري ندارد و كار كردن با اين قبيل دوربين ها نياز به دانش كافي در زمينه عكاسي است را پيشنهاد مي كنيد؟
دلايل من غير منطقي بود در مورد وزن و ابعاد و قيمت لنزها؟
اين نشانه ادب شماستمتاسفانه شما فقط داريد براي خودتون ميبافيد
مطمئنم كه حتي تا بحال فرمت RAW به گوشتان نرسيده وگرنه متوجه مي شديد اين يكي از فاكتر هاي مهم در دوربين است.متاسفانه تا جايي كه من ميبينم اطلاعات عكاسي شما در حد جلبكه
تا چقدر شما مطمئن هستيد اين لنز تمام نيازهي ايشان را براورده مي كند و بر اساس چه منطقي؟ و اصولا براي كابردهاي معمولي واقعا دوربين SLR دوربين مناسبي است با آن وزن و ابعاد؟ از دوربين هاي حرفه اي فقط كيفيت خوب را متوجه شده ايد؟و منظور من از لنز 18-55 بود كه براي كاربرد هاي معموليه و همراه دوربينه
اين نشانه توحين شما نسبت به شعور ديگران است يعني هر كس فوجي را انتخاب نكرد احمق است چون صرفا شما در تمام عمرتان يك دوربين 290 هزار توماني SLRLIKE در دستتان گرفتيد؟ايشون بين دو مدل فوجي و پاناسونيك مبخواستن انتخاب كنن كه اگر پيش هر آدم عاقلي بروي فوجي رو انتخاب ميكن
بنده با كمال ادب خدمت شما عرض مي كنم كه بجاي توحين كردن دانش عكاسي خودتان را بيشتر كنيد و اين بحس را همينجا خاتمه دهيم.
Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:50.
باز هم توحين , سعي كنيد ادبيا تتان را تغيير دهد اين حدقا كار مفيدي است كه مي توانيد انجام دهيد.ميگم ميبافيد ميگيد نه.
شما اصلا متن پست هاي من را با دقت مي خوانيد يا نه؟
من تمامي پستهاي قبلي را مطالعه كردم ودر جايي ديدم دوستي گفتن مارك پاناسونيك و فوجي را بيخيال شو حرف من اين است بنا به چه استدلال و منطقي به اين سراحت همچين نظري مي دهيد؟
............
Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 15:51.
آقای محترم من این نقل قل را به عنوان مثال آوردم وهدفم این بود که بگویم اطلاع رسانی درست انجام شود منظورم به شخص شما نبود , کلی گفتم ,که متعصفانه شما متوجه منظور من نمی شوید.
سلام دوستان عزيز
من FZ28 رو خريدم و الآن چند روزي بيشتر نيست كه دارمش اما حس قشنگي بهش دارم و به همين زودي با هم عياق شديم.شايد زود باشه اينو بگم ولي تو همين مدت كم خيلي ازش راضيم ، فكر كنم حداقل بهتر از اينه كه بعضي وقتا از بعضي خريدها آدم زود پشيمون ميشه.
از عكساش بخصوص تو محيط Indoor راضيم.(عكساش تو محيط باز هم فوق العاده است كه البته بيشتر دوربين ها اينطوري هستند)
اينو هم اضافه كنم كه 3 ماه گذشته رو من كل اظهار نظرات دوستان اين سايت رو در مورد انتخاب دوربين دنبال كردم تا از بين FZ28 , P80 , SX10 , H50 اين دوربينو انتخاب كردم. از همه متشكرم.
شكل و اندازه اش هم خيلي به دلم نشسته.
وزنش مناسبه.
دوربين + رم 1 گيگ + كيف = 395000 گارانتي بانيان
كلا دوسش دارم
Last edited by J_Mani; 23-02-2009 at 10:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)