تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: کمک ؟؟؟ موقع وصل کردن کول دیسک یا usb به کامپیوتر ، کامپیوتر خودش ریست می کنه یا هنگ میکنه چرا؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون که راهنمایی می کنید ولی واسه هیچ کدوم نیست چون حتی با ویندوز دیگه تئی مغلزه یکی از دوستان تست کردم ولی باز هم همسن مکل وجود داشت.تا اینکه حدس زدم شاید کل usb مادر برد مشکل داشته باشه.واسه همین هم با یک تبدیل pciبه usb تست کردم و دیدم مشکلم رفع شده.الان هم اگر به غیر از این تبدیل به usb های دیگه کول دیسک وصل کنم همین مشکل وجود داره ولی با این تیدیل نه.اگر دوستان کسی هست که سخت افزار کار میکنه یا کرده و میتونه کمک کنه لطف کنه و راهنمایی کنه .در ضمن مادر بردم هم گیگا هسن.باز هم از دوستانی که سعی در کمک کردن داشتند تشکر میکنم

2. این کاربر از hva8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این امتحان راهم بکن - دوشاخه برق را بیرون بیار و برعکس بزن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این امتحان راهم بکن - دوشاخه برق را بیرون بیار و برعکس بزن .
    دوست عزیز مشکل برای این حرفها نیست .مشکل سخت افزاریه(مادر برد مشکل داره).یعنی کسی از دوستان فروم سخت افزار کار نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی از دوستان کمک دیگه ای نمیتونه بکنه؟؟

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

شما اگه یه سیم ارت به سیستم وصل کنی بهتر میشه. در ضمن در صورت تکرار مکرر چیپ کنترلر usb خراب میشه.

7. این کاربر از zeus7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    qazvin

1 تایید

سلام دوست عزیز

سوال اول
    در بعضی مواقع این مشکل میتونه از اختلالات سیستم عامل باشه که با تعویض ویندوز مشکل حل می شه .

همه پورت های usb را امتحان کن ببین اون ها هم همین مشکل را دارن ؟

یه چیز دیگه ای به غیر از کولدیسک را به usb بزن ببین بازم مشکل داری یا نه ؟

گاهی اوقات به دلیل این که انقدر کولدیسک و غیره را کاربران به پورت usb متصل می کنند که باعث گشاد شدن و خراب شدن پورت می شه و همین موضوع موجب اتصال می شه و باعث ریست شدن یا خاموش شدن یا هنگ شدن سیستم می شه و ممکنه به پاور و cpu اسیب وارد کنه .
    شما می تونید با خریدن یک تبدیل usb یکی از usb ها تون را به چهار تا تبدیل کنید و از اون استفاده کنید .

سوال دوم

اگه از پورت ps/2 استفاده می کنید ابتدا باید سیستم را خاموش کنید و بعد از وصل کردن موس و کیبورد سیستم را روشن کنید .
    برای پورت usb این مشکل به ندرت پیش میاد .
    بعضی مواقع به دلیل اینکه درایو موس و کیبورد شما با ویندز نصبی سازگاری نداره این مشکل پیش می یاد که البته بعد از گذشت چند مدت مشکل به طور کامل حل می شه .
    سربلند باشید .
    همه حرفای این دوست عزیز درستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14

شما اگه یه سیم ارت به سیستم وصل کنی بهتر میشه. در ضمن در صورت تکرار مکرر چیپ کنترلر usb خراب میشه.
    این چیپ کنترلر usb کجای برد قرار میگیره یا اصلا به چه شکل هست؟قابلیت تعویض رو داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض مشکل سخت افزار یه

این چیپ کنترلر usb کجای برد قرار میگیره یا اصلا به چه شکل هست؟قابلیت تعویض رو داره؟
    نه دوست من مشکل از چیپ اصلی اینتله در اکثر مادربردهای سری D اینتل بعد از 3 تا 5 سال کارکرد این مشکل دیده میشه متاسفانه ارزش تعمیررو هم نداره چون ممکن جواب نده هزینه تعمیرشم 25-35 تومنه بهتره به فکر تعویض مادر برد باشی

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

تعویض میشه ولی اگه یه کارت usb بخری بهتره. در ضمن گفتم اگه سیم ارت وصل کنی خیلی این مورد کمتر میشه. اگه دوست داشتی امتحان کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

من به یک مشکلی برخوردم که میخوام برای دوستان شرح بدم و راه حل این مشکل رو هم بیان کنم.

کیس سیستم من مگنوم پلاس هست با هربار وصل کردن یو اس بی از هر نوع به هرکدام از درگاه های یو اس بی کل سیستم هنگ میکرد و تنها راه ری استارت مجدد آن بود.

سلامت پاور رو بررسی کردم تمام کابل های متصل به مادربرد رو چک کردم.
    ویندوز 7 پروفشنال ریختم و درگاه های یو اس بی رو از داخل ویندوز غیرفعال و فعال کردم

اما به نتیجه ای نرسیدم و همچنان مشکل وجود داشت
    با هربار وصل کردن یو اس بی از هر نوع به هرکدام از درگاه های یو اس بی کل سیستم هنگ میکرد و تنها راه ری استارت مجدد بود.

من با استفاده از یک هاب یو اس بی تونستم به راحتی از فلش مموری و کیبرد یو اس بی استفاده کنم.

لطفا این مطلب را به اشتراک بگذارید. برای پیداکردن راه حل خیلی تلاش کردم. امیدوارم اگر مشکل دوستان هست بتوانم کمک کنم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •