تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: اطلاعات هارد 320 من پريد!!!!!

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

آقا يه چيز ديگه من كه الان يه سيستم جدا هم دارم آيا بايد هارد خرابو به سيستم درسته وصل كنم و شروع كنم به اسكن يا نه
    شرمنده ها
    باي
    قبلا که گفته شد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض ريكاوري

سلامم...ببین توجه نمیکنی چی میکم.....هاردت میدونی چرا اینجوری شده یا نه؟؟ دردش اینه که جدول پارتیشنهاش یا اسیب دیده یا کلن پریده.گرفتی یا نه؟ حالا دواش اینه که جدول پارتیشنهای هارد ره دوباره برگردونی........اینکار فقط و فقط با PTDD Partition Table Doctor انجامپذیره
    حالا اگه از این استفاده کردی و نشد اوووونوقت برو سر بازیابی و ریکاوری کردن داده هات.اگه یگ جستجوووی توووی فروم بزنی میبینی هر کی از GetDataBack استفاده کرده از قدرت بالای این برنامه ی کم حجم شاخ دراورده.آکرونیس رم دارمش ولی فقط از GetDataBack لستفاده میکنم چون این سکتور به سکتور شروع میکنه به چک کردن و بازیابی......
    پس اول برو سراغ PTDD Partition Table Doctor بعدش اگه پارتیشنهات مثل روز اول برگشتن سرجاشووون که خوب.......وگرنه برو سراغGetDataBack

سلام دوست من
    اين اتفاق براي من در طول سالها بارها و بارها تكرار شده است! و من هم بارها و بارها از اين برنامه ها استفاده كردم ... به تجربه بايد عرض كنم Recover My Files از بقيه بهتر عمل كرده ...
    با احترام
    كاويان

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلام دوست من
    اين اتفاق براي من در طول سالها بارها و بارها تكرار شده است! و من هم بارها و بارها از اين برنامه ها استفاده كردم ... به تجربه بايد عرض كنم Recover My Files از بقيه بهتر عمل كرده ...
    با احترام
    كاويان
    سلامم... ای بابا من که نمیگم این برنامه که میگین بده! میگم ریکاوری کردن باید بعنوان مرحله ی آخر باشه....بهترین کار اینه که پارتیشنها و اطلاعاتشون ره مثل قبلش بشه برگردوند......این اسمش ریکاوری نیستش اسمش تعمیر Partition Table هستش.اگه این به نتیجه برسه که اصلن دیگه نیاز به ریکاوری کردن نیستش ضمنن این تاپیکه رم ببین واست بد نیستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •