میانگین هم برای بنزین مصرفی ایران قاعدتاً چند درصدی بالاتر میرود.من چون معمولاً با کولر روشن در ترافیک هستم نمیتوانم درست عنوان کنم و باید بگویم 16-17/100 !و این قطعاً بالا و نا عادلانست.در صورتی که بنزین سوپر هم میزنم. پس شد :
1. کولر .... 2.شهری(ترافیکی) .... 3.بزنین افتضاح ایران (حتی سوپر) .... 4.شش سیلندر بودن و حجم بالا .... 5.و شاید مورد آخر را هم میتوانید بگذارید پر گاز رفتن من....(یعنی درصدی تقصیر هم برای من باشد)
در مورد خدماتش هم بگم که در تهران فقط 2 شعبه دارد . 1. چهارراه قصر 2. میدان آزادی .... و طبق لیست نمایندگی هایی که به من دادند : در کل ایران فقط 4 شعبه ی دیگر ( اصفهان ، رشت ، یزد و ارومیه ) دارد . البته لیست من برای فصل بهار است . شاید تا الان نمایندگی ای اضافه شده باشد که البته خیلی بعید است.
من یک بار 4 راه قصر رفتم و برای یک هفته بعد به من وقت دادند آن هم برای تعویض سنسور ESP که قبلاً هم گفتم تمامی (90%) اسپورتیج هایی که وارد ایران شده اند این قطعه نیاز به تعویض دارد !
در کل اگر کاری برای ماشین هست از یک هفته قبل باید وقت بگیرید ، ماشینتان هم یک روز را باید مهمان آنها باشد !به طور عجیبی شلوغ است.
.gif)

نوشته شده توسط corey
 نوشته شده توسط corey

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

.gif) 

.gif) 

.gif)