سلام آرش جان
گفتی که الان از 64 بیتی استفاده می کنی
می گم در 64 بیتی برنامه افترافکت رم 4 هم کامل میشناسه یا نه ؟
خود ویندوز را می دونم ولی فکر نکنم افتر کامل با 4 گیگ کار کنه
آره ؟
سلام آرش جان
گفتی که الان از 64 بیتی استفاده می کنی
می گم در 64 بیتی برنامه افترافکت رم 4 هم کامل میشناسه یا نه ؟
خود ویندوز را می دونم ولی فکر نکنم افتر کامل با 4 گیگ کار کنه
آره ؟
Last edited by hamidbn; 27-12-2008 at 13:14.
سلام دوست من
حدس ميزدم اينكارو كرده باشين
ببينيد شما در برنامه افتر اكفت بايد در تنظيماتتون در پروفرمانسس تيك گزينه Multi-Processing رو برداريد
مطمين نيستم ولي از نسخه CS3 براي چند هسته اي بودن اين قابليت به افتر اضافه شده كه شما تيك اون گزينه رو زدين
ميخواين كرك برنامه رو براتون آپ كنم ؟؟
دقيقا نسخه شما چيه ؟ 2.0.138 هستش؟
بله در حالت 64 بيتي (ويندوز) افتر افكت هم 4 گيگ رم رو كه من دارم كاملا ساپورت ميكنه
براي اينكه رم كم نياريد و يا در صورت كم آوردن ميتونيد از هارد اسكازي استفاده كنيد و براي افتر يك محل براي كش گرفتن استفاده كنيد (البته هارد اسكازي به دليل سرعتش گفتم وگرنه فرقي نميكنه )
ممنون و موفق باشيد
يا حق
سلام
خودم دیشب بالاخره پیداش کردم.درست همینی که شما میگین هستش اون تیک رو برداشتم درست شد و پلاگین اینیبل شد اما چه فایده با هزارو یکی ارور مواجعه شدم من جمله اینکه برنامه اعلام میکرد که رم و سی پی یو شما پایین هستش یه چیزی نوشته بود و بعدشم cashe تو این مایه ها .
ویندوز من 32 بیتی هستش و با اون مقاله استفاده بیش از 2 گیگ رم تونستم 3 گیگ از رم رو به افتر اختصاص بدم.
نسخه برنامه من cs3 هستش .
سی پی یو دو هسته ای :
intel(R) pentium (R) Dual cpu E2160 @ 1.80 GHz
یه چیز تعجب آور و اون هم اینکه من 4 گیگ رم گذاشتم روی کامپیوترم ولی کامیپوترم 3 گیگ اون رو بیشتر نمی شناسد. نرم افزار cpu z رو که اجرا میکنم اطلاعاتی که میده از رم 4 گیگ هست ولی پروپرتیس مای کامپیوتر 3 گیگ مینویسه :
ram: 1.80 GHz , 3.00GB of RAM
آپدیتی هم که تو لینک دانلود گذاشته بودین ویروسی بود و سایمانتیک بلافاصله بعد از اکسترا کردن پاکش میکنه.
نسخه که من دارم فکر کنم pro 2هستش از همون لینکی که دادین دانلود کردم. این هم اطلاعات کامل:
![]()
سلام
برای کسب اطلاعات کامل به اینجا برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جای که شما معرفی کردین
خیلی وقت پیش خوندم . خودم هم اونجا تایپیک زدم .
بازم از راهنمایتون ممنون
چه جور میشه اینجا مثل مجید آنلاین عکس یا فایل دیگری پیوست کرد .
من نمی دونم باید کجا عکس آپلود کنم تا اینجا بتونم ازش استفاده کنم. با رپیدشر این کار رو میکنم خوب نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)