تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 70 از 70

نام تاپيک: تا به حال تصادف خفن داشتین؟ چطوری بوده؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

یک بار توی جاده بودم با ماکسیما دنده ای نمیدونم اون موقع کیلومتر ماشینم چیش شده بود که مثلا با دنده 1 هر چی گاز میدادی دور موتور روی 5 بود ولی سرعت 20تا!!!یعنی برا هر دنده 50 یا شایدم بیشتر از سرعت رو کمتر نشون میداد من همینطور داشتم میرفتم با دنده 3 بودم تازه متوجه این موضوع شدم
    معکوس دادم به 2 دیدم در وضعیت خودش عادی ولی برا من نه!
    همینطور دنده عوض میکردم دیدم نه خیر فرقی نمیکنه!دوباره سعی کردم ببینم چه مرگش هست؟
    نگاهم فقط به کیلومتر شمار و دور موتور بود سرم پایین بود با دنده 5 داشتم میرفتم دور موتور روی 4 سرعت 145 رو نشون میداد!
    فقط تنها چیزی که یادم میاد از آخرین صحنه صدای بوق یک عدد تریلی بود!!!!!!!!!!!
    یک عدد تریلی اویکو با جاده صافم کرد!!!!!!!!!!!!!
    ایربگ منو زنده نگه داشت!
    صندلی راننده تا آخر خوابیده بود!!!
    یک بار دیگه هم:
    توی بلوار چمران ساعت 3 با یک پارس کورس گذاشته بودم حالا ماشین من بنز s350 بود نمیدونم طرف چه فکری کرده بود با من کورس گذاشته بود!
    خیابان خلوت خلوت نبود ولی به یک قسمت رسیدم که خلوت بود بعد هوس دستی کشیدن خورد به سرم آخه آبجیتون استاد دستی کشیدنه!
    با 180 دستی کشیدم خودمم نمیدونم چه فکری کردم با اون سرعت دستی کشیدم!ماشین خوب داشت از سمت راست میرفت بعنی سر میخورد دیوونه پارس رانندگی بلد نبود چسبیده بود به ماشین من فرمان رو هی اینطرف و اونطرف میکرد بعد خورد به گلگیر سمت چپ عقب!
    فکر اینجا رو دیگه نکرده بودم به ماشین من هل داد بعد به یک سرعت گیر رسیدم سمت راست ماشین ثابت شد از سمت چپ نیرو بهش وارد شد کله کرد ماشین توی هوا 1 بار و نصفی دور خودش چرخید بعد یادم نیست من چه طوری زنده موندم!!!!!!
    یه بار دیگه:
    با پراید شب بود توی خیابان با سرعت 80 تا میرفتم یهو یک ماشین از طرف مقابل اومد کنار و داشتیم با هم تصادف میکردیم دستمو دادم به طرف پیاده رو هرچی ترمز رو گرفتم کاری نمیکرد خلاصه خوردم به آقاپایه(برق)وقتی خواستم پیاده بشم درو که باز کردم دیدم در عقب باز شد!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

meha جان یه سوالی داشتم از شخص شما!!احیانا پدر جنابعالی ایت الله مکارم شیرازی نیست؟؟؟ببخشید هان ولی همینجوری پرسیدم!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

برا چی؟!
    یعنی منظورت اینه که خدا خیلی بهم رحم کرده؟!؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یک بار توی جاده بودم با ماکسیما دنده ای نمیدونم اون موقع کیلومتر ماشینم چیش شده بود که مثلا با دنده 1 هر چی گاز میدادی دور موتور روی 5 بود ولی سرعت 20تا!!!یعنی برا هر دنده 50 یا شایدم بیشتر از سرعت رو کمتر نشون میداد من همینطور داشتم میرفتم با دنده 3 بودم تازه متوجه این موضوع شدم
    معکوس دادم به 2 دیدم در وضعیت خودش عادی ولی برا من نه!
    همینطور دنده عوض میکردم دیدم نه خیر فرقی نمیکنه!دوباره سعی کردم ببینم چه مرگش هست؟
    نگاهم فقط به کیلومتر شمار و دور موتور بود سرم پایین بود با دنده 5 داشتم میرفتم دور موتور روی 4 سرعت 145 رو نشون میداد!
    فقط تنها چیزی که یادم میاد از آخرین صحنه صدای بوق یک عدد تریلی بود!!!!!!!!!!!
    یک عدد تریلی اویکو با جاده صافم کرد!!!!!!!!!!!!!
    ایربگ منو زنده نگه داشت!
    صندلی راننده تا آخر خوابیده بود!!!
    یک بار دیگه هم:
    توی بلوار چمران ساعت 3 با یک پارس کورس گذاشته بودم حالا ماشین من بنز s350 بود نمیدونم طرف چه فکری کرده بود با من کورس گذاشته بود!
    خیابان خلوت خلوت نبود ولی به یک قسمت رسیدم که خلوت بود بعد هوس دستی کشیدن خورد به سرم آخه آبجیتون استاد دستی کشیدنه!
    با 180 دستی کشیدم خودمم نمیدونم چه فکری کردم با اون سرعت دستی کشیدم!ماشین خوب داشت از سمت راست میرفت بعنی سر میخورد دیوونه پارس رانندگی بلد نبود چسبیده بود به ماشین من فرمان رو هی اینطرف و اونطرف میکرد بعد خورد به گلگیر سمت چپ عقب!
    فکر اینجا رو دیگه نکرده بودم به ماشین من هل داد بعد به یک سرعت گیر رسیدم سمت راست ماشین ثابت شد از سمت چپ نیرو بهش وارد شد کله کرد ماشین توی هوا 1 بار و نصفی دور خودش چرخید بعد یادم نیست من چه طوری زنده موندم!!!!!!
    یه بار دیگه:
    با پراید شب بود توی خیابان با سرعت 80 تا میرفتم یهو یک ماشین از طرف مقابل اومد کنار و داشتیم با هم تصادف میکردیم دستمو دادم به طرف پیاده رو هرچی ترمز رو گرفتم کاری نمیکرد خلاصه خوردم به آقاپایه(برق)وقتی خواستم پیاده بشم درو که باز کردم دیدم در عقب باز شد!!!!!
    میگم وقت کردی یک عکس از خودت بگزار ببینیم الان تو چه وضعی هستی..!!

بعد اون اتفاق ها که برات افتاد به نوبت گفتی ..؟ مثلا اول ماکسیما داشتی.. بعد بنز.. بعد پراید..! حالا هم حتما فرغون کمک فنر دار داری..

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

6

برا چی؟!
    یعنی منظورت اینه که خدا خیلی بهم رحم کرده؟!؟
    نه عزیز !!نگرفتی!!میترسم بگم ناراحت بشی!!
    بزار بگم!از لحاظ مالی گفتم!!!چون 4 تا ماشین رو زدی داغون کردی 2 تاشون هم گرون بودن یکیشون هم قیمتش متوسط بوده یکیشون هم پراید بوده!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من همه نوع ماشین دارم پرایدو دارم به خاطر اینکه شاید یه جا رفتیم که محیطش خوب نبود و بچه ها و اینا روش خط بندارن!
    اه یه تصادف دیگه:
    22 بهمن سال 81 از تهران به سمت شیراز میامدم نرسیده به یک شهری به نام قادر آباد ساعت 3 بعد از ظهر داشت بارون میامد
    تابلوها رو نخوندم نوشته بود جاده لغزنده هست خلاصه همینطور داشتم میرفتم و یک پیکان قدیمی داغون جلوم بود از دور چیزی مشخص نبود چون توی سربالایی بود!ماشینها واستاده بودن تصادف شده بود و اون پیکان ترمز گرفته بود ولی خطرهاش سوخته بود من مزدا 323 داشتم رفتم توی سبقت تازه دیدم ماشینها واستادن
    یک تریلی اومد جلوم حالا من ترمز میرفتم کاری نمیکرد چون جاده لغزنده بود دنده سنگین کردم بازم نشد دستی رو کشیدم بازم لیز میخوردم جاتون خالی رفتم توی تریلی!!!!!خیلی بدنه مزدا محکم بود با سرعت 120 تا رفتم توی یک تریلی اصلا ماشین جمع نشد!!!!!!
    دیگه به طور معجزه آسایی خود ماشین اومد کنار جاده!
    بعد از مراحل عادی تصادف یکی از عموهام با پژو 405 اومد دنبالم یادش بخیر عجب پژویی بود مدلش 1376 بود راحت 200 کیلومتر میرفت!
    خلاصه شب شد راه افتادیم همینطور داشتیم میرفتیم و عموم داشت نصیحت میکرد منو چون من کمربندمو نبسته بودم و سرم زخم شده بود همینطور داشت حرف میزد و سرعتش روی 190 و 200 بود یهو نور بالا داد دیدیم یک تپه جلومون هست و جاده یک پیچ 90 درجه داره که کنار پیچ یک کوه بود و چیزی معلوم نبود تا گفت مها این چیه با 200تا رفتیم روی یک تپه 3 یا 4 متری وای آی حال داد شانس آوردیم چپ نشد دوتای لاستیک جلویی ترکید!!!
    بعد دیگه تا شیراز با سرعت 40 تا میامدیم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلم Action زیاد نیگا میکنی مگه نه ؟؟؟؟!!!!!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اینا خاطرات بدل کاری بود ؟؟؟؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من همه نوع ماشین دارم پرایدو دارم به خاطر اینکه شاید یه جا رفتیم که محیطش خوب نبود و بچه ها و اینا روش خط بندارن!
    اه یه تصادف دیگه:
    22 بهمن سال 81 از تهران به سمت شیراز میامدم نرسیده به یک شهری به نام قادر آباد ساعت 3 بعد از ظهر داشت بارون میامد
    تابلوها رو نخوندم نوشته بود جاده لغزنده هست خلاصه همینطور داشتم میرفتم و یک پیکان قدیمی داغون جلوم بود از دور چیزی مشخص نبود چون توی سربالایی بود!ماشینها واستاده بودن تصادف شده بود و اون پیکان ترمز گرفته بود ولی خطرهاش سوخته بود من مزدا 323 داشتم رفتم توی سبقت تازه دیدم ماشینها واستادن
    یک تریلی اومد جلوم حالا من ترمز میرفتم کاری نمیکرد چون جاده لغزنده بود دنده سنگین کردم بازم نشد دستی رو کشیدم بازم لیز میخوردم جاتون خالی رفتم توی تریلی!!!!!خیلی بدنه مزدا محکم بود با سرعت 120 تا رفتم توی یک تریلی اصلا ماشین جمع نشد!!!!!!
    دیگه به طور معجزه آسایی خود ماشین اومد کنار جاده!
    بعد از مراحل عادی تصادف یکی از عموهام با پژو 405 اومد دنبالم یادش بخیر عجب پژویی بود مدلش 1376 بود راحت 200 کیلومتر میرفت!
    خلاصه شب شد راه افتادیم همینطور داشتیم میرفتیم و عموم داشت نصیحت میکرد منو چون من کمربندمو نبسته بودم و سرم زخم شده بود همینطور داشت حرف میزد و سرعتش روی 190 و 200 بود یهو نور بالا داد دیدیم یک تپه جلومون هست و جاده یک پیچ 90 درجه داره که کنار پیچ یک کوه بود و چیزی معلوم نبود تا گفت مها این چیه با 200تا رفتیم روی یک تپه 3 یا 4 متری وای آی حال داد شانس آوردیم چپ نشد دوتای لاستیک جلویی ترکید!!!
    بعد دیگه تا شیراز با سرعت 40 تا میامدیم!!!!
    فکر کنم داری از دیار باقی این حرفها رو سند میکنی.. الان ip تو میگیرم ببینم کجای..

حالا اون بالا اوضاع چه جوریه یکم توضیح بده..

فیلم Action زیاد نیگا میکنی مگه نه ؟؟؟؟!!!!!
    من فیلم اکشن زیاد نگاه میکنم ولی تا حالا اینجور صحنه های ندیدم.. البته فیلم با واقعیت یا خیال پردازی خییلییییییی فرق میکنه..

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    1. دروغ ها داره نمایان میشه
    2. تاپیک به پوچی کشیده شد
    3. شده محل اسپم

به دلایل بالا قفل شد

11. 4 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •