تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 359 از 503 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان ديگه به خودتون زحمت نديد خودم فهميدم مشكل از كجاست.خيلي خنده داره كسي توي پي سي نميدونست مشكل از كجاست

و مشكل من حل شد
    نتيجه گيري:گوگل خيلي خوبه
    دوست من اينجوري كه شما ميگي هيچ كس تو p30 بلد نيست ، به من برخورد
    شما گوشيتو هك كردي ؟ اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي

موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mentally Art's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    under wandering stars

پيش فرض

سلام دوستان

قیمت p1 الان چنده؟ تو gsmaria زده 280
    تو همین رنجه؟

خیلی ممنون
    Last edited by Mentally Art; 20-11-2008 at 21:26.

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان

تو همین رنجه؟

خیلی ممنون
    جوابتون در سوالتون هستش . و با گرانتی 320 من قیمت داشتم ...

4. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسام جان من شمارو که دیدم گوشی که تازه خریدینو این بلاهارو سرش در میاری خدایی میگم چه دلی داری

و تحسین میکنم من بعد از 3 ماه هک کردم گوشیو اونم از اون روش که خفنه خلاصه یه مواردی هستش که خود صاحب گوشی که از نزدیک باهاش کار میکنه میفهمه اینجا هم بیشتر روی احتمالات و نظریه ها پیش میره البته اضافه کنم مواردی اینجوریه که واقعا نادره و تاحالا کسی بهش بر نخورده وگرنه 100٪ دیدید که بعضی از مشکلات راحت حل میشه

این مشکل شما هم که حتی منم گفتم دارمش ببینید اگه درست بود که منم تاریخ عوض میکردم باید rss هام درست میشدن اما نشد که نشد
    آخه هك كردن پي 1 در برابر هك كا800 و... مثل بچه بازي ميمونه.واسه همين جرات كردم روز دوم كه گوشي را خريدم هك كردم.روز اول هم چون گوشي زير شارژ بود نشد هكش كنم اگر نه همون روز اول ميكردم

اما در مورد مشكل فكر ميكنم سوء تفاهم پيش اومده.شما منظورتون ايم مشكل من بود كه با فرمت حل شد و من در پست 3502 هم ازتون تشكر كردم

اما منظور من مشكل نصب نرم افزار بود كه بايد با تغيير تاريخ گوشي درست ميشد و درست هم شد.
    منظورم اين مشكل بود.

حتي يكي از دوستام كه اصلا تو كار هك و.. نيست ميدونست براي نصب بعضي نرم افزار ها بايد تاريخ گوشي عوض بشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من اينجوري كه شما ميگي هيچ كس تو p30 بلد نيست ، به من برخورد
    شما گوشيتو هك كردي ؟ اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي

موفق باشي
    باز بهت بر نخوره ولي خيلي گيج ميزني.
    10 بار به 10 نفر گفتم من رو گوشيم نرم افزار نصب نميشه اونوقت چطوري ميخوام گوشي را هك كنم؟
    مگر براي هك نبايد x-plore روي گوشي نصب باشه؟خوب وقتي نصب نميشه چطوري هك كنم؟
    10 بار گفتم نرم افزار ها قبلا بدون هك ساين هم نصب مشدن ولي الان نصب نميشن باز همه اومدن گفتن ساين ميخواد.
    مگر شما اين را نخوندي كه بعد از اين همه بحث باز اومدي ميگي اگر ساين ميكردي اينجوري نميشد؟
    ممكن است شما با خطای Security information در نصب برنامه ها مواجه شده باشيد.زمانيكه شما با اين پيغام مواجه شديد كافي است كه بر روي گزينه Details كليك كنيد تا تاريخ Effective (تاريخ شروع) و تاريخ Expire (تاريخ انقضاء) را مشاهده نماييد.

براي حل اين مشكل كافي است كه شما تاريخ گوشي خود را به تاريخي بين تاريخ Effective و تاريخ Expire تغيير دهيد و پس از پايان نصب برنامه , تاريخ گوشي خود را به حالت اول برگردانيد.
    حالا باز بگو اگر ساين ميكردي اينطوري نميشد
    وقتي اين جمله را خوندم"اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي"دلم ميخواست الان اينجا بودي ....بيييييييييييييييييييييي ييييييب....

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

تو همین رنجه؟

خیلی ممنون
    من با گارانتي كامتل خريدم 300 يك هفته پيش

8. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آخه هك كردن پي 1 در برابر هك كا800 و... مثل بچه بازي ميمونه.واسه همين جرات كردم روز دوم كه گوشي را خريدم هك كردم.روز اول هم چون گوشي زير شارژ بود نشد هكش كنم اگر نه همون روز اول ميكردم

اما در مورد مشكل فكر ميكنم سوء تفاهم پيش اومده.شما منظورتون ايم مشكل من بود كه با فرمت حل شد و من در پست 3502 هم ازتون تشكر كردم

اما منظور من مشكل نصب نرم افزار بود كه بايد با تغيير تاريخ گوشي درست ميشد و درست هم شد.
    منظورم اين مشكل بود.

حتي يكي از دوستام كه اصلا تو كار هك و.. نيست ميدونست براي نصب بعضي نرم افزار ها بايد تاريخ گوشي عوض بشه.
    این هکی که شما اصلا در موردش صحبت میکنی که میگی بچه بازیه اولش بچه بازی نبود و تعداد کمی از دوستانی که الانم توی تاپیک هک UiQ زحمت میکشن انجام دادن با این تفاصیل الان با ریختن فایل Caps و off on کردن طرف گوشیشو هک میکنه ...

معمولا بعضی از افراد جامعه خودشون مهندس همه چیز میدونن با اینکه کار تخصصی شون این کار نیست

شما هم گفتی توی تاپیک هک کسی جوابتو نداد اومدی اینجا سوالاتو مطرح کردی دوست عزیز و این تاپیک سر فصلش چیزه دیگست و سوالای مربوط به هک توی تاپیک مربوطه بپرسید

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باز بهت بر نخوره ولي خيلي گيج ميزني.
    10 بار به 10 نفر گفتم من رو گوشيم نرم افزار نصب نميشه اونوقت چطوري ميخوام گوشي را هك كنم؟
    مگر براي هك نبايد x-plore روي گوشي نصب باشه؟خوب وقتي نصب نميشه چطوري هك كنم؟
    10 بار گفتم نرم افزار ها قبلا بدون هك ساين هم نصب مشدن ولي الان نصب نميشن باز همه اومدن گفتن ساين ميخواد.
    مگر شما اين را نخوندي كه بعد از اين همه بحث باز اومدي ميگي اگر ساين ميكردي اينجوري نميشد؟

حالا باز بگو اگر ساين ميكردي اينطوري نميشد
    وقتي اين جمله را خوندم"اگه هك ساين رو هم انجام ميدادي با اين مشكل مواجه نمي شدي"دلم ميخواست الان اينجا بودي ....بيييييييييييييييييييييي ييييييب....
    دوست من شما مثل اين كه اينجا رو با چاله ميدون اشتباه گرفتي !!!
    مشكل از شماست كه همه نرم افزار ها رو بايد با ساين نصب كني ، لطف كن بي جهت هم به كسي توهين نكن.
    غير از x-plore نرم افزار هاي ديگري هم هستند براي كار هاي هك .
    من هم چون پست هاي قبليت رو نخوندم فكر كردم مشكلت اينه وگر نه موقعي كه شما هنوز گوشي نداشتي من گوشي مو بازي مي دادم با هك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    AB

پيش فرض

با سلام
    من قصد خريد پي وان را دارم .
    با توجه به صفحات زياد اين تاپيک و با وجود مطالعه حداقل 50 صفحه از اين تاپيک چيز زيادي در مورد خريد دستگيرم نشد.
    با وجود اعصاب خرد کننده بودن سوالم ممنون ميشوم کسي پاسخ مناسبي به سوالاتم بدهد.
    1) از چه ورژني به بعد اين گوشي مشکل آنت ندهي ندارد(مهم)؟؟
    چه ورژني بايد بگيرم که حداقل با دريافت اس ام اس فارسي مشکل نداشته باشد؟
    باز هم از تکراري و ناراحت کننده بودن سوالم عذر خواهي مي کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام
    من قصد خريد پي وان را دارم .
    با توجه به صفحات زياد اين تاپيک و با وجود مطالعه حداقل 50 صفحه از اين تاپيک چيز زيادي در مورد خريد دستگيرم نشد.
    با وجود اعصاب خرد کننده بودن سوالم ممنون ميشوم کسي پاسخ مناسبي به سوالاتم بدهد.
    1) از چه ورژني به بعد اين گوشي مشکل آنت ندهي ندارد(مهم)؟؟
    چه ورژني بايد بگيرم که حداقل با دريافت اس ام اس فارسي مشکل نداشته باشد؟
    باز هم از تکراري و ناراحت کننده بودن سوالم عذر خواهي مي کنم.
    سلام دوست عزیز. اولا مبارکه عضویتتون

سوال پرسیدن عیب نیست

1- معمولا گوشی های جدید p1 که وارد بازار میشه مشکل انتن دهیشون رفع شده و اون موردی که شما خوندین مال ورژن ها یا همون Cda های قدیمی بودن پس جای نگرانی نیست خیالت راحت باشه

2- اگه منظورت حداقل هستش و بهترین Cda میتونم بگم به نظر من البته WG1 هست که نسخه جهانیشه البته یه ورژن به قول شما یا همون Cda هست Middle East که برای خاورمیانست که شامل منو هاشم میشه که اونا هم فارسی میشن و قابلیت تشخیص دست خط فارسی هم داره اما Wg1 فقط زبان فارسی ساپرت میکنه ولی منوهاش فارسی نمیشه و دست خط فارسی هم نداره که گوشیه خودمم WG1 هستش

موفق باشید .
    Last edited by Re Z a; 21-11-2008 at 19:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •