سواتون تکراریه !
شارژ اولیه بشه بهتر ، 8 ساعت . نه ، مشکلی نداره ، همینطوریه.[/quote]
ببخشید که بحث رو کش می دمولی من شنیده بودم که گوشیهای جدید بعد از شارژ باطری به طور اتوماتیک جریان شارژ را قطع می کنند در این صورت 8 ساعت شارز چه فایده ای داره ؟
سواتون تکراریه !
شارژ اولیه بشه بهتر ، 8 ساعت . نه ، مشکلی نداره ، همینطوریه.[/quote]
ببخشید که بحث رو کش می دمولی من شنیده بودم که گوشیهای جدید بعد از شارژ باطری به طور اتوماتیک جریان شارژ را قطع می کنند در این صورت 8 ساعت شارز چه فایده ای داره ؟
من که ندیدم کند اجرا کنه....
باتری های جدید نیازی به شارژ اولیه ندارن ولی خوب واسه احتیاط بد نیست.1 بار هم که بیشتر نیست.می خواستم بدونم p1 به شارژ اولیه نیاز داره یا نه ؟
من وقتی p1 رو خاموش کردم و به شارژ زدم صفحه اون سفید شد و هینطور سفید موند می خواست بدونم ایرادی نداره
سوال دوم هم جواب اینه که طبیعی هست.مشکلی نداره.
خوب برای باز شدنش مسلما از گوشی های جاوا ساپورت؛دیرتر باز میشه(2-3 ثانیه بیشتر) ولی توی اجراشون هیچ مشکلی نداره.خیالتون راحت.تو صفحات اولیه تاپیک خوندم که p1 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره و خیلی کند اونها ار اجرا می کنه ،
این مشکل درسته یا حل شده ؟
اگه این طور باشه خیلی حیف می شه چون برنامه های جاوا در یک سال اخیر رشد بسیار خوبی داشتند و برنامه های بسیار خوبی با جاوا ارائه شده و می شه
Last edited by hamed1297; 05-09-2008 at 23:25.
از دوستان کسی اگر لینک آخرین ورژن xplore را داره که رو گوشیش هم کار کرده بذاره چون تو یکی از این تاپیک ها که مال هک uiq3 بود یه لینک از این برنامه بود من گرفتم نصبش کردم اما میگه برنامه expired شده و کار نمیکنه
چقدر کلوپ سونی اریکسون باهاله.................................!
سلام به همه.من يه هفته هست که ويستا ريختم. بعدش تازه فهميدم تو سي دي گوشيم (p1) درايور براي ويستا نداره.ميخواستم بدونم درايورش براي ويستا وجود داره يا بايد xp بريزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگین آخرین آپدیت P1 چی هست ؟
باسه من اینه آیا نیاز به آپدیت داره یا نه ؟
Cxc162037 R9k009
Cda162022/9 R6g02
راستی چطور میشه فهمید ورژن آپدیتی که تو سایت رسمی سونی اریکسون هست چیه ؟
یعنی قبل از شروع آپدیت میشه فهمید که چه ورژنی هست ؟
اگر از تو قسمت اطلاعات نرم افزار در منوی مخفی میشه تشخیص داد گوشی آپدیت شده یا نه من اطلاعات اونو اینجا می ذارم ببینین آپدیت هست یا نه
نسخه نرم افزار کامپیوتر دستی : cxc162108 R6g04
نسخه نرم افزار تلفن : cxc162037 R9K009
نسخه نرم اقزار blyetooth : ه cxc162143R1D
نسخه cda: ه cda162022/9 R6g02
گوشی رو چطور میشه آپدیت کرد؟
داخل همون قسمت locks قسمت help رو بزنید پسورد اولیه رو تو اونجا نوشته.قفل رو که می خوام بش کد بدم میگه کد اشتباس!مگه کد رو من نباید تعیین کنم؟پس با چی اشتباس؟12345هم می زنم میگه نه
مار منم 12345 نیست.
اگه قبلا هم مشکل داشته الان دیگه نداره.ولی باید در نظر گرفت گوشی لمسی و uiq3 و هر بازی یا برنامه ی جاوا روتو صفحات اولیه تاپیک خوندم که p1 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره و خیلی کند اونها ار اجرا می کنه ،
این مشکل درسته یا حل شده ؟
اگه این طور باشه خیلی حیف می شه چون برنامه های جاوا در یک سال اخیر رشد بسیار خوبی داشتند و برنامه های بسیار خوبی با جاوا ارائه شده و می شه
نمیشه روش اجرا کرد و بازی کردن بازی های جاوا باهاش مشکله.
اما کلی بازی قشنگ و 3d با فرمت sis داره.
یه روز گوشیم خاموش بود و من اونو با usb به کامپیوتر وصل کردم یه لحظه صفحش روشن شدمتوجه نشدم !
ولی بعدش دیگه گوشی روشن نمیشد. باطریشو که یه بار در آوردم درست شد.میخواستم ببینم چرا اینجوری شد؟
چنین حالتی در زمانی که شما می خواین گوشی رو از طریق اینترنت آپدیت کنید وجود داره . فکر می کنم یه چیزی شبیه وجود حالات مختلفی و ... باشه . اگه گوشی رو آپدیت کرده باشید متوجه منظورم میشید .یه روز گوشیم خاموش بود و من اونو با usb به کامپیوتر وصل کردم یه لحظه صفحش روشن شد
ولی بعدش دیگه گوشی روشن نمیشد. باطریشو که یه بار در آوردم درست شد.میخواستم ببینم چرا اینجوری شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)