تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: دست و پا تون رو می بوسم................

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين دوستمون بحث راه انداخته خود ش نيست شايد مورد تهاجم قرار گرفته(از نوع غربي)

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

13

سلام...

اگه اشتباه نکنم شما میخواید از وضع موجود انتقاد کنید از اینکه ما با اینکه میراث گرانقدری به نام موسیقی سنتی و با اصالت داریم چرا به سمت و سوی این سبک های غربی و بی پایه و اساس ( البته نه همه ) رفتیم و گوش دادن به این قسم آهنگ ها رو نشانه تجدد و نو اندیشه میدونم و اینکه یه سری افراد تلقی شون از موسیقی های سبک غربی غرب زدگیه و عده ای دیگه اون رو عین ارتقاء فرهنگی میدونن و در مورد موسیقی سنتی دقیقا عکس این مطلب ...

خب ! طبیعه ... هر چند وقت یه بار یه همچین تاپیکی ایجاد میشه بعد بحث بین دوستان بالا میگیره ... و مدیر مجبور میشه تاپیک رو قفل کنه بدون اینکه به هیچ نتیجه خاصی برسیم
    شاید خیلی زود قضاوت کردم ولی بعید این تاپیک از این قاعده مستثنی باشه ...

با تشکر مهران...
    Last edited by Mehran; 04-07-2008 at 07:37.

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

2 مشکل تتو بحث شما می بینم ..:
    1)
    هر کسی اررش خودشو ی دونه جناب ِ Perjixen
    نمیخوام ، توی یه جامعه کور و کودن زندگی کنم
    نسل جوون این مملکت ( مخصوصا اونایی که وب میرن - مخصوصن اونایی که پایه رادیو و ماهواره های بیگانه میشینن ) ذهنشون خیلی درست کار میکنه . ( پس مشکل کسی دیگش که اینطور فکر کردی )
    من حاضرم هر کاری که بگید انجام بدم
    بعد اینکه با این گفته سما .. نکنه شما رهبر یه حذب هستید ؟ یا طرفدار دو آتیشه یه نماینده یا یا ..

2)
    انجمن موسیقی جای بحث ِ اجتماعی نیست .. بحث اجتماعی هم جای خودشو داره ( بعد از 11 ماه عضویت .... )
    من به عنوان کاربر فعال این انجمن ندیدم تاپیک های اینچنینی بیشتراز یکی دو روز دوام بیاره .

با تشکر فرهاد .

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام...

اگه اشتباه نکنم شما میخواید از وضع موجود انتقاد کنید از اینکه ما با اینکه میراث گرانقدری به نام موسیقی سنتی و با اصالت داریم چرا به سمت و سوی این سبک های غربی و بی پایه و اساس ( البته نه همه ) رفتیم و گوش دادن به این قسم آهنگ ها رو نشانه تجدد و نو اندیشه میدونم و اینکه یه سری افراد تلقی شون از موسیقی های سبک غربی غرب زدگیه و عده ای دیگه اون رو عین ارتقاء فرهنگی میدونن و در مورد موسیقی سنتی دقیقا عکس این مطلب ...

خب ! طبیعه ... هر چند وقت یه بار یه همچین تاپیکی ایجاد میشه بعد بحث بین دوستان بالا میگیره ... و مدیر مجبور میشه تاپیک رو قفل کنه بدون اینکه به هیچ نتیجه خاصی برسیم
    شاید خیلی زود قضاوت کردم ولی بعید این تاپیک از این قاعده مستثنی باشه ...

با تشکر مهران...
    متاسفانه موسیقیه عربها و تا حدودی ترکیه هم تونستن آهنگاشون رو به جهانیان معرفی کنن دلیل اینکه ما هنوز نتونستیم موسیقیمون رو به دنیا معرفی کنیم لازم به گفتنش نیست خودتون بهتر می دونید جدیدا فقط آرش تونسته موسیقیه ما رو به دنیا معرفی کنه
    اما در مورد موسیقیه غرب، خیلی از آهنگاشون معنی هایی دارن که آدمو به تفکر می بره حالا شما یه دونه آهنگ ایرونی رو معرفی کنید که اینجوری باشه!!!
    اونا تمرکزشون رو تفکر آدماست اما ما ایرانیا تمرکزمون تو روحیات آدما!!! برای همین همش رو آهنگای عروسی و پارتی مانور می دیم

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

متاسفانه موسیقیه عربها و تا حدودی ترکیه هم تونستن آهنگاشون رو به جهانیان معرفی کنن دلیل اینکه ما هنوز نتونستیم موسیقیمون رو به دنیا معرفی کنیم لازم به گفتنش نیست خودتون بهتر می دونید جدیدا فقط آرش تونسته موسیقیه ما رو به دنیا معرفی کنه
    اما در مورد موسیقیه غرب، خیلی از آهنگاشون معنی هایی دارن که آدمو به تفکر می بره حالا شما یه دونه آهنگ ایرونی رو معرفی کنید که اینجوری باشه!!!
    اونا تمرکزشون رو تفکر آدماست اما ما ایرانیا تمرکزمون تو روحیات آدما!!! برای همین همش رو آهنگای عروسی و پارتی مانور می دیم
    ... این که تا الان به قول شما فقط آرش تونسته موسیقی مارو به دنیا معرفی کنه (که البته من موافق این حرف نیستم) یه بحث دیگس
    ولی من این رو اصلا من قبول ندارم که آهنگ هایی ایرانی معنی ندارن ... بخشی معانی بسیار سطحی دارن که در مراسم عروسی و این جور مکان استعمال میشن ولی بخشی دیگه (که عمدتا شامل موسیقی سنتی میشن) از نظر مفهوم در دنیا کم (شاید هم بی) نظیر هست ...
    مثل آهنگ هایی که روی شعر های حافظ و مولانا خوانده شدن و تا حدودی رودکی
    شما که نمیخوای بگی شعر مولانا و حافظ عمق ندادن !

با تشکر مهران...

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

... این که تا الان به قول شما فقط آرش تونسته موسیقی مارو به دنیا معرفی کنه (که البته من موافق این حرف نیستم) یه بحث دیگس
    ولی من این رو اصلا من قبول ندارم که آهنگ هایی ایرانی معنی ندارن ... بخشی معانی بسیار سطحی دارن که در مراسم عروسی و این جور مکان استعمال میشن ولی بخشی دیگه (که عمدتا شامل موسیقی سنتی میشن) از نظر مفهوم در دنیا کم (شاید هم بی) نظیر هست ...

با تشکر مهران...
    مشکل اینجاست که موسیقی که این افراد از ایران به جهانیان شناسوندن کاملا فاقد ارزش و جزو همین موزیک های دم دسته که نهایتا تو یه دیسکو پارتی یا مهمونی یکم باش میرقصی و تموم میشه میره پی کارش. نمونه هاش هم همین آرش یا الیگیتور که کلهم به درد لای جرز هم نمیخورن متاسفانه! همین جناب الیگیتور رو بیشتر همین غربی ها ایرانی نمیدونن فکر میکنن عربه! باور نمیکنید خودتون جستجو کنید. اما مهم موزیک واقعا ارزشیه که از ما بین جهانیان به میراث خواهد موند! آرش ها و الیگیتور ها ماندنی نیستن و زود زود تموم میشن، این که چه نوع موزیکی میمونه مهمه! من همیشه موافق با یه نوع موسیقی تلفیقی بودم. موزیکی با شکل و فرم یک موزیک غربی ولی با روح ایرانی. مثلا اشعار مولوی و حافظ یا حتی حماسه سرایی های فردوسی و اشعار رودکی و خیام و .. در قالب موزیک راک یا ... کاری که گروه اوهام یا نماینده های دیگر اونها خوب شروع کردن اما به دلیل سیاست گذاری فوق العاده مسخره دست اندرکاران موسیقی کشور تقریبا هیچ کدوم از اونها دیگه داخل کشور نیستن و دیر یا زود در جامعه غربی حل خواهند شد و نام ایران هم متاسفانه باز به فراموشی سپرده میشه!

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

مشکل اینجاست که موسیقی که این افراد از ایران به جهانیان شناسوندن کاملا فاقد ارزش و جزو همین موزیک های دم دسته که نهایتا تو یه دیسکو پارتی یا مهمونی یکم باش میرقصی و تموم میشه میره پی کارش. نمونه هاش هم همین آرش یا الیگیتور که کلهم به درد لای جرز هم نمیخورن متاسفانه! همین جناب الیگیتور رو بیشتر همین غربی ها ایرانی نمیدونن فکر میکنن عربه! باور نمیکنید خودتون جستجو کنید. اما مهم موزیک واقعا ارزشیه که از ما بین جهانیان به میراث خواهد موند! آرش ها و الیگیتور ها ماندنی نیستن و زود زود تموم میشن، این که چه نوع موزیکی میمونه مهمه! من همیشه موافق با یه نوع موسیقی تلفیقی بودم. موزیکی با شکل و فرم یک موزیک غربی ولی با روح ایرانی. مثلا اشعار مولوی و حافظ یا حتی حماسه سرایی های فردوسی و اشعار رودکی و خیام و .. در قالب موزیک راک یا ... کاری که گروه اوهام یا نماینده های دیگر اونها خوب شروع کردن اما به دلیل سیاست گذاری فوق العاده مسخره دست اندرکاران موسیقی کشور تقریبا هیچ کدوم از اونها دیگه داخل کشور نیستن و دیر یا زود در جامعه غربی حل خواهند شد و نام ایران هم متاسفانه باز به فراموشی سپرده میشه!
    فك نكنم منظور دوستمون آهنگ هاي ديسكو پارتي باشه الحق ما موسيقي هاي خوب زيادي داريم و فقط دردمون

اينه كه بهترين پرنده ي آواز خون رو هم آگه توي قفس بذاري يه پارچه سياه روش بكشي دو روزه يا سكته ميكنه

يا اگه بر اساس معجزه اي از قفس در رفت عمرا ديگه چي پيداش نميشه اون طرفا در گذشته هم ما خيلي آهنگهاي نفيسي داشتيم

ولي به قول ياس غرور ما هميشه به گذشتمونه حالا چي داريم

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

با تشکر مهران...
    دوست من کانال ویوا وسط آهنگایه استینگ و اونسنس و ... کلیپایی از آرش هم نشون می دهمنظورم این بود
    آلبوم متالیکا سال 91 تونست 6 سال پرفروش ترین آلبوم دنیا بشه واقعا همه ی ترکاش با جرات می تونم بگم شاهکار بوده و هست هنوزم واقعا شنیدنی هستن و گروهی هستن که درباره ی خدا، شیطان، مسیح و ... آهنگ می خونن سبکشون تو هر آلبوم متفاوت هستش حالا شما خواننده های ایرونی رو نگاه کنید تو هر آلبوم یکی 2 تا ترک شاخ می دن بقیه ترکاشون اصلا ارزش شنیدن ندارنسالی 2 ،3 تا آلبوم می دن بیرون در صورتی که همین متالیکا باوجود موفقیتی که آلبوم 91 اش تو دنیا ترکوند اما سال 96 آلبوم دادن یعنی 5 بعد
    خودم قمیشی رو خیلی قبول دارم بیشتر آهنگاش معنی داره
    حبیم همین طور از شاعرای بزرگ ایران آهنگ خونده مثل سعدی و ... که متاسفانه اخیرا سبکشون رو عوض کردن و دیگه ...

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

من نميدونم ولي اين تايپيك رو هركي زده خوب سركاريه اصلا معلوم نيست خودش كجاست احتمالا داره بهمون ميخنده خدايي ميگم

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

بريم ساسي مانكن گوش بديم !
    Last edited by perjixen; 15-04-2010 at 11:45.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •