تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: لطفا كمكم كنيد ( درخواست نرم افزار براي ارتباط با گوشي 6060 )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

12

مافيا جان ممنون....خيلي لطف مي كني اگه واسم اپش كني...واقعا دستت درد نكنه...
    راستي اين جوابيه كه از سايت نوكيا واسم اومده :
    Thank you for emailing Nokia Careline.

With regards to your email, please be informed that unfortunately you will be unable to connect your Nokia 6060 with your PC, the Nokia 6060 does not support the PC Suite program, and without this program you will be unable to connect it with the PC.

Should you have any further enquiries, or if we can be of any assistance, please do not hesitate to contact the Nokia Careline via 'ASK Nokia' located at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Register with Nokia Connections and you enter a grand prize draw for a trip around the world worth US$50,000 and also monthly prize draws. Nokia Connections is a fun newsletter about the latest products and events. Click below to register.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kind regards,

Ashraf O.K
    Nokia Careline

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اقا من Oxygen Express for Nokia phones v1.2 رو از خود سايتش دانلود كردم....
    امام كركشو پيدا نكرد م ...راستي گوشي رو ميشناسه.. ممنون ميشم اگه كركشو واسم پيدا كنين....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بچه ها تو رو خدا من لازمش دارم:((

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

doyenfox جان به نظرم يه درخواست تو قسمت كرك بده چون هر چي نباشه يه برنامه تحط پي سي هست و دوستان اون قسمت وارد تر هستند
    چون كرك هاي اين برنامه خيلي خفن هست و درد سر زيادي داره

مدلي كه شما گفتيد يعني Express چيزي اصلا پيدا نشد

يه سريال هم پيدا كردم ببين اصلا به مدل Express مي خوره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مافيا جان اين كارو همون اول انجام دادم اما كسي جواب ما رو تا حالا نداده...راستي اين برنامه هيچ جايي واسه وارد كردن سريال نداره...يه قسمت رجيستر داره كه تا اونو ميزني ميره تو سايتش....
    دركل ممنون از لطفت...خدايي همش ما رو شرمنده ميكني

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوست من
    من هم
    خیلی گشتم
    چیزی برای express پیدا نکردم
    شما ببین با oxygen phone manager هم کارت راه میفته چون کرکهاش بیشتر پیدا میشه
    با تشکر
    سینا
    Last edited by 30naa; 25-02-2006 at 12:59.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ممنون از راهنماييت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    نوكيا 6060: طرح تا شو با تكنولوژي شناخته شده
    نوكياي 6060 شامل كليه امكانات اوليه مكالمات تلفني مي باشد. نوكياي 6060 با طرح زيباي تا شو نشان مي دهد كه طراحي زيبا تنها محدود به وسايل گرانقيمت نمي باشد. يك هشدار چراغ صفحه نمايش به دارنده اين گوشي اين امكان را مي دهد كه وضعيت گوشي را چك كند و نكته ديگر اينكه ظاهري مدرن به آن مي دهد. نوكياي 6060 با سيستم دو باند GSM900/1800 و GSM1850/1900 حدوداً 140 يورو بدون احتساب كسورات و ماليات قيمت دارد و در سه ماه سوم سال 2005 به بازار عرضه شده است و من هم ديروز خريدم.
    اگر شما گوشي گران قيمتي خريد كار كردن با آنها احتياج و مهارت زيادي ندارد و لازم نيست با اطلاعات ناقص از گوشي ديگران ايراد بگيريد من نميدانم عكس آن گوشي را از كجا آوردي ولي نشاندهنده اين است كه واقعا" بي اطلاع هستيد. عكس

Nokia 6060
    پخش موسيقي. اتصال به اينترنت. مرورگر اينترنت .
    Network : GSM 900 / GSM 1800 Weight 91.7 g Display : TFT, 65K colors Size 128 x 160 pixels Ringtones : Polyphonic (16 channels), Monophonic, MP3 Memory- - 3.2 MB internal shared memory
    (GPRS : Class 10 (3+1/2+2 slots ( Data Speed : 24-36 kbps Messaging : SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
    - Java MIDP 2.0
    - WAP 2.0
    - T9
    - Calendar
    - To-do list
    - Presence enhanced contacts
    - Built-in handsfree
    - Voice

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    نوكياي 6060 شامل كليه امكانات اوليه مكالمات تلفني مي باشد. نوكياي 6060 با طرح زيباي تا شو نشان مي دهد كه طراحي زيبا تنها محدود به وسايل گرانقيمت نمي باشد. يك هشدار چراغ صفحه نمايش به دارنده اين گوشي اين امكان را مي دهد كه وضعيت گوشي را چك كند و نكته ديگر اينكه ظاهري مدرن به آن مي دهد. نوكياي 6060 با سيستم دو باند GSM900/1800 و GSM1850/1900 حدوداً 140 يورو بدون احتساب كسورات و ماليات قيمت دارد و در سه ماه سوم سال 2005 به بازار عرضه شده است
    من هم ديروز اين گوشي رو خريدم. اگر شما گوشي گران قيمتي داريد كار كردن با آنها احتياج به مهارت خاصي ندارد و لازم نيست با اطلاعات ناقص از گوشي ديگران ايراد بگيريد من نميدانم عكس آن گوشي مسخره را از كجا آوردي ولي نشاندهنده اين است كه واقعا" بي اطلاع هستيد. عكس

Nokia 6060
    Network : GSM 900 / GSM 1800 Weight 91.7 g Display : TFT, 65K colors Size 128 x 160 pixels Ringtones : Polyphonic (16 channels), Monophonic, MP3 Memory- - 3.2 MB internal shared memory
    (GPRS : Class 10 (3+1/2+2 slots ( Data Speed : 24-36 kbps Messaging : SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
    - Java MIDP 2.0
    - WAP 2.0
    - T9
    - Calendar
    - To-do list
    - Built-in handsfree
    - Voice

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    نوكياي 6060 شامل كليه امكانات اوليه مكالمات تلفني مي باشد. نوكياي 6060 با طرح زيباي تا شو نشان مي دهد كه طراحي زيبا تنها محدود به وسايل گرانقيمت نمي باشد. يك هشدار چراغ صفحه نمايش به دارنده اين گوشي اين امكان را مي دهد كه وضعيت گوشي را چك كند و نكته ديگر اينكه ظاهري مدرن به آن مي دهد. نوكياي 6060 با سيستم دو باند GSM900/1800 و GSM1850/1900 حدوداً 140 يورو بدون احتساب كسورات و ماليات قيمت دارد و در سه ماه سوم سال 2005 به بازار عرضه شده است
    من هم ديروز اين گوشي رو خريدم. اگر شما گوشي گران قيمتي داريد كار كردن با آنها احتياج به مهارت خاصي ندارد و لازم نيست با اطلاعات ناقص از گوشي ديگران ايراد بگيريد من نميدانم عكس آن گوشي مسخره را از كجا آوردي ولي نشاندهنده اين است كه واقعا" بي اطلاع هستيد. عكس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nokia 6060
    - Java MIDP 2.0
    - WAP 2.0
    - T9
    - Calendar
    - To-do list
    - Built-in handsfree
    - Voice

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •