تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 168 از 503 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

salam doostan uk komake foori benazre shoma to renje 350000 toman che goshi begiram behtre
    khodam p1 vano doost daram ama migan mishe goshie behtari pida kard

دوست عزیز لطف کنید و فارسی تایپ کنید ممنون میشم . مگه قوانین سایت نخوندین ؟ بنده 1 کلمه بهتون میگم که توی این رنج قیمتی p1i من بهتون پیشنهاد میدم چرا!؟ چون از همه لحاظ گوشی کاملیه و Business . بازم انتخاب با خودتونه چون شما باید ببینید به چه قابلیت هایی علاقه مندید!
    Last edited by Re Z a; 30-05-2008 at 06:18.

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.
    آقا مبارک باشه.انشاءاله به سلامتی.مطمئن باش پشیمون نمیشی.
    واسه گرفتن برنامه هاش به لینک زیر برو و صفحات قبل رو ببین.:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جواب 2 رو که رضا گفت.
    3 - من شیراز قیمت کردم 10 تومان 1 گیگ.2 گیگ نداشت.همون طرف 20-25 هست.فقط قلابیش زیاده.مواظب باشه.
    اولا تایید میشه فرمایش دوست عزیزم آقا حامد چوت مثلا شما رم می خرین عکسم میگیرید اما داخل سیستمتون که میریزین عکس به حالت 2 تیکه در میاد و رنگاش مولتی میشه چون رم قلابی میدن حالا اگه بیشتر خواستین دقت کنید روی خرید رم , از من که میدونم اصله یه بر چسب سفید کوچیک داره حالا بیشتر خواستین عکسشو میگذارم ...؟!
    Last edited by Re Z a; 30-05-2008 at 06:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

14

دوست عزیز لطف کنید و فارسی تایپ کنید ممنون میشم . مگه قوانین سایت نخوندین ؟ بنده 1 کلمه بهتون میگم که توی این رنج قیمتی p1i من بهتون پیشنهاد میدم چرا!؟ چون از همه لحاظ گوشی کاملیه و Business . بازم انتخاب با خودتونه چون شما باید ببینید به چه قابلیت هایی علاقه مندید!
    اولا چشم و پوزش
    دوم ممنون از راهنمایتون
    من خودم خیلی از تیپ این گوشی خوشم میاد اما میخوام بدونم صداش در چه حدیه هم صدای زنگ هم بلندگو
    و کیفیت mp3 در چه حده در حده K750 هست

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی برام پیش اومده من یه بار گوشیم رو خاموش کردم بعد اینکه روشنش کردم دیدم آیکن باطری برعکس شده نمودار باطری هم یه رنگ بد شبیه خاکستری گرفته به خودش همچنین آیکن تسک منیجر هم خراب شده من نمیدونم چیکارش شد
    ممنون میشم کمک کنید

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

منم خریدم. خداییش کارش درسته!
    smoking جان شما گفتی 8 ساعت بزن تو شارژ، ولی فروشنده می گفت 2:30 بسه!
    بالاخره شارژ اولیه رو چیکار کنم؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به دوستان خوبم
    من يه اشكال تو P1 برخوردم من بعضي ار فايل ها مو تو گوشي Hidden كردم اما تو گوشي نمي تونم اونارو برگردونم چيكار بايد بكنم. ممنون مي شم اگر كسي كمك كنه. مرسي

داره خودمونی میشه amihs's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام.من هم حدود دو هفته ست که P1 دار شدم و تو این مدت واقعا از گوشیم راضیم و حاضر نیستم با هیچ گوشیه دیگه ای عوضش کنم.بیشتر صفحات این تاپیک رو هم خوندم و به جرات می گم که بهترین تاپیک کل نت در مورد P1 همین تاپیکه که منو درانتخابم مصمم تر کرد و باعث شد بدون تردید P1 رو انتخاب کنم.من هم خیلی دوست دارم Walkman 3 رو در گوشیم داشته باشم اما تو یکی از صفحات خوندم که با هک کردن گوشی دیگه نمیشه اونو آپدیت کرد و واسه همین دچار تردید شدم.می خواستم بدونم آیا واقعا با هک کردن مشکلی واسه گوشی پیش میاد یا نه؟
    Last edited by amihs; 30-05-2008 at 13:49.

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سلام.من هم حدود دو هفته ست که P1 دار شدم و تو این مدت واقعا از گوشیم راضیم و حاضر نیستم با هیچ گوشیه دیگه ای عوضش کنم.بیشتر صفحات این تاپیک رو هم خوندم و به جرات می گم که بهترین تاپیک کل نت در مورد P1 همین تاپیکه که منو درانتخابم مصمم تر کرد و باعث شد بدون تردید P1 رو انتخاب کنم.من هم خیلی دوست دارم Walkman 3 رو در گوشیم داشته باشم اما تو یکی از صفحات خوندم که با هک کردن گوشی دیگه نمیشه اونو آپدیت کرد و واسه همین دچار تردید شدم.می خواستم بدونم آیا واقعا با هک کردن مشکلی واسه گوشی پیش میاد یا نه؟
    من که مشکلی نداشتم و به راحتی آپدیت شد

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من خودم خیلی از تیپ این گوشی خوشم میاد اما میخوام بدونم صداش در چه حدیه هم صدای زنگ هم بلندگو
    و کیفیت mp3 در چه حده در حده K750 هست
    کیفیت و بلندی صداش خیلی خوبه.از 750 بیشتر و بهتر هست.

سلام
    من یه مشکلی برام پیش اومده من یه بار گوشیم رو خاموش کردم بعد اینکه روشنش کردم دیدم آیکن باطری برعکس شده نمودار باطری هم یه رنگ بد شبیه خاکستری گرفته به خودش همچنین آیکن تسک منیجر هم خراب شده من نمیدونم چیکارش شد
    ممنون میشم کمک کنی
    یه backup از اطلاعاتتیون بگیرید و master reset کنید.

منم خریدم. خداییش کارش درسته!
    smoking جان شما گفتی 8 ساعت بزن تو شارژ، ولی فروشنده می گفت 2:30 بسه!
    بالاخره شارژ اولیه رو چیکار کنم؟
    ممنو
    راستش این قضیه همیشه واسه من سوال بوده.چون وقتی شما گوشی رو توی شارژ زدید بعد از اینکه گوشی فول شارژ شد دیگه به صورت اتوماتیک از شارژر استفاده نمیشه .خودتون هم با لمس کردن شارژر میتونید این رو بفهمید که زمانی که دیگه گوشی شارژ شد کار نمیکنه و دیگه گرم نمیشه.
    با این وجود شما ریسک نکن و همون 8 ساعت رو رعایت کن.
    1 بار که بیشتر نیست.
    واسه همیشه خیالت راحت میشه.

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان از شما هم روی 9 درصد پیغام میده که موبایل شارژ نداره ؟؟؟ شما همون موقع میزنید به شارژ ؟؟ من گوشی قبلیم را هر چند وقت یه بار میزاشتم تا شارژش کامل تموم شه بعد که گوشی خودش خاموش شد میزاشتم شارژ بشه اما p1 صفحه نمایشش روشن میمونه ( در زمان خاموش بودن ) از شما هم اینتوری ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •