تائید میشه اما درباره از همه بهتر بودنش رو شک دارم !نوشته شده توسط personal fire wall [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تائید میشه اما درباره از همه بهتر بودنش رو شک دارم !نوشته شده توسط personal fire wall [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز
البته من خیلی صاحب نظر نیستم ولی یه برنامه مدیریت محتوا با پشتیبانی عالی به زبان فارسی و دارای سورس باز در ایران وجود داره به نام Xoops . که اگه خواستید سایتهایی که با این برنامه راه اندازی شده رو بهتون معرفی می کنم.
سایت پشتیبانی فارسیش اینه:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروپال یک فروم ساده روی خودش داره همینطور امکان وبلاگ ساده به کاربران.
همینطور تایین سطح دسترسی برای گروه هایی که تو ایجاد می کنی.
این سیستم ها از لحاظ قیمت فری هستند؟ ویا هزینه داره؟ و با این cms ها دیگه برای تغییرات جزئی نیاز به دانش طراحی هست یا خیر؟
ممنون
همشون مجاني هستند
نيازي هم به تغيير نداريد
با سلام دوباره
آیا با این سیستم های مدیریت محتوا میشه یه فروشگاهی مثلا این رو راه اندازی کرد؟:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایت هست بنام sabadkharid.com که ادعا میکنه نرم افزارهایی میفروشه که با اونها مثلا این فروشگاه اینترنتی (که آدرسش رو بالا گذاشتم)ساخته شده.قیمتهاش هم از 200000 تومان تا 380000 تومان هست. سوالم اینه که برای یه چیزی شبیه این با cms میشه کار کرد؟وجوابگو هست؟ یا نیاز به صرف این هزینه ها هم هست؟
مرسی
خب شما اول ببينيد نيازتون از يك سيستم فروشگاهي چيه
بعدا هم قيمت اينها خيلي بالاست
و سيستم هاي جالبي هم نيستند
سلام
به نظر من از نیوک استفاده کن . همه چیز داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از aquaquest عزیز.
محسن خان باید بگم انتظار من خیلی پایینه .یه منوی ساده در یک سمت که موضوع بندی شده باشه.و با کلیک روی هر منو لیست محصولات مربوط به اون کتگوری باز بشه وهرکدوم یک تصویر کوچک با حجم کم کنارش باشه به همراه یک سری توضیحات راجع به اون محصول ویک فرم کوچک تقاضا.و اینکه هوم پیج سنگین لازم نیست اگه همیشه سبک باشه که دارای لیست کوچکی از نمونه های هر کتگوری باشه افاقه می کنه.
خب از جوملا استفاده كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)