جناب shubtt !
ميشه واضح تر توضيح بديد .....
جناب shubtt !
ميشه واضح تر توضيح بديد .....
عزیز توضیح نمیخواد که ! نگاه قفل کولاک قفل ایرانی نیست ! هرکی میگه من نوشتم این قفل رو خیلی عذر میخوام اما غلط میکنه !
این قفل قفلی است اخارجی که شرکت پیشگام سافت اومده وادعا میکنه که این برنامه رو نوشته !!!!
اینها اومدن نسخه خارجی رو گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد اومدن سورس رو دستکاری کرده و یه تعداد چیز میزا رو عوض کردن !
و مهمتر از همه لیسنس رو که قانونی اش نمی دونم 5 تا یا 10 است رو ادیت کرده و همین طوری به مردم میفروشن اونم با قیمت 600 هزار تومان !!!! آخه نامردی ام حدی داره !!!
لازم بذکر است قفل کولاک قفلی است کاملا نا امن ! و استفاده یعنی حتی دانلودش برا آزمایش اشتباه هست !!!
خوب کسانی که دانلود کردن نسخه انگلیسی رو نیاز به کرک دارن که اونجاشو هم دوست عزیز مجیک که در امور برنامه نویسی و کرک کارش حرف نداره زحمتشو کشیده !
با یه سرچ کوچیک توسط دکتر گوگل به نتایج خوبی میرسید !!!
توضیح فکر کنم کافی باشه !!!
من واقعا ناراحت شدم ...
چيزي نميشه گفت .
البته من تا كاملا مطمئن نشم ، هيچ چيزي نمي گم ... رفتم نسخه انگليسي را دانلود كنم ...
من يادمه كه خوشون از اينكه پك سي دي كولاك را كپي زده بودند بسيار ناراحت !!! و تاسف خورده بودند !!!!
واقعا كه ...
عزيز ! مي توني كرك را مستقيم برام بذاري .
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پسورد بانک همین هست
pcworld2002
جناب shubtt !
شما در مورد کولاک اشتباه می کنید ...
این برنامه توسط پیشگام سافت تهیه شده ، به چند دلیل :
1- محصول توی نمایشگاه ها هست و نمی تونه مال یه شرکت دیگه باشه
2- نسخه به قول شما خارجی را دانلود کردم و متوجه شدم زبان فارسی هم توش هست
3- توی سایت پیشگام سافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده که امتیاز به همون شرکت داده شده ...
پس این کولاک مال خود پیشگام سافت هست نه اون شرکت ... بلکه اون شرکت لایسنسش را داره ...
راستی این فایل که گذاشتی چی هست ؟
فایل لودر هست برا نسخه انگلیسی . من کلا از کولاک خوشم نیومد . شتاب خیلی خیلی کاملتر و عالیتره .
قفل کولاک ضعیف هست . تمام نسخه های کرک شده تاپ سیدی اینو میگه . اا ما تا بحال قفل شتاب جایی من کرکش رو ندیدم
من هم می دونم این کولاک چیز چرتی هست ! ( باید ببخشید )
البته من خودم از طرفدارن تاپ سی دی هستم و همین الان چهار پنج تا از نسخه هاش را دارم و طرفدارش هم هستم !
اما شدیدا با قفل کولاکشون مخالفند . به قول یه کرکر : بیخود به خودتون زحمت دادید و این را نوشتید !
حالا شما متوجه شدید کولاک مال پیشگام سافت هست یا نه ؟!
آره متوجه شدم . هرچد فرقی به حامون نکرد . در هر شرایط آشغال هست . ولی من شتاب رو پیشنهاد میکنم .واقعا امکانات بالایی
سلام بچه اگه میتونید یک نسخه از کولاک رو به همراه کرکش اپلود کنید بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)