درسته بازی مراحلش خیلی شبیه همه همین منو یکمی سرد کرد مثل همیشه که تا بازی استراتژیک گیرم می اومد اونقدر بازی میکردم تا چشام در بیاد یا بازی تموم بشه , بهش گیر ندادم شاید روزی نیم ساعت فقط بازی کنم
درسته بازی مراحلش خیلی شبیه همه همین منو یکمی سرد کرد مثل همیشه که تا بازی استراتژیک گیرم می اومد اونقدر بازی میکردم تا چشام در بیاد یا بازی تموم بشه , بهش گیر ندادم شاید روزی نیم ساعت فقط بازی کنم
درسته. خيلي تكراري هست و بدون هيجان. اصلا شبيه به اون چيزي كه انتظار داشتم (Close Combat) نيست.
منم يكي دو روز يه بار... هر بارم يه ربع تا نيم ساعت بيشتر نمي رم سروقتش.
ترجيح مي دم COH رو دوباره برم![]()
من در مرحله ای که
پل هستش !
گیر کردم یه قسمت هستش که تمامی نیرو ی ها ی من Select بیرون میان !!
و ثانیه شمار شروع میشه تا 2 دقیقه
چیکار باید کنم/
ببخشید اگه کسی بازی رو داره لطف کنه یه عکس از گیم پلی بازی بزاره ببینم چطوریه .
میخوام ببینم ارزش داره یا نه .
روی سیستم من میاد ؟ بدون افت فریم زیاد ؟
cpu 3 full
1gig ram
256mb geforce 5500 of vga
c & c که خوب اومد
عزیزم! شما نام مرحله رو بگو یا بگو مرحله چندمه؟![]()
آقایون این بازی تازه تو شهر ما اومده! میشه بگید تاریخ انتشار این بازی تو ایران کی بوده؟
راستی من تو مرحله سوم گیر کردم چه کنم. همه نیروهام رو وقتی توی او سه تا دایره جمع میکنم اینقد روسها میان که من کم میارم و میبازم.چه کنم؟
دوست عزیز! World In Conflict در ماه سپتامبر 2007 منتشر شده (برابر با شهریور 1386) و بهترین بازی استراتژی سال 2007 لقب گرفت.
اگه اشتباه نکرده باشم فکر کنم که شما در آخر همین مرحله به مشکل برخوردید. جای که باید از میدان شهر دفاع کنید و نیروهاتون رو در سه منطقه گفته شده جمع کرده و اقدام به دفاع کنید.
استراتژی این قسمت استفاده از تانک های سبک و سنگین هست. (نشان سپر خالی و تو پر) بمباران نقاط وروردی دشمن بدون وقفه توصیه میشه. در صورت نابودی تانکها فورا اقدام به درخواست نیرو کنید.
توصیه میکنم که آخرین پچ این بازی و کرکش رو از این آدرسها دریافت کنید:
این پچ رسمی باگ های بازی (ایرادات و مشکلات) و تعادل نیروها در بازی رو اصلاح میکنه و شامل چندین مزیت جدید هست.
World in Conflict v1.007 Patch
Size: 84MB
World in Conflict v1.007 Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 9.4MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 09-04-2008 at 01:11.
متشکرم. شما همیشه من رو شرمنده خودتون میکنید. ولی من با این سرعتم ایشالا تا 5 سال دیگه این برنامه دانلود میشه! لینک مستقیم ندارید که بشه با فایل منیجر دانلود کنم.متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)