حالا هر امکاناتی هم که داشته باشه ... به نظر من چون سیستم عامل ندارند و نمیشه برنامه روشون نصب کرد، ارزش خریدن ندارند...
حالا هر امکاناتی هم که داشته باشه ... به نظر من چون سیستم عامل ندارند و نمیشه برنامه روشون نصب کرد، ارزش خریدن ندارند...
نظر من هم همينه
مفتش گرونه
اگه میلیونری بخر
اگه هم مثل ما هستی یه گوشی بخر که عمری باشه مثل k800 یا n73
والا این گوشی ها دیگه شناخته شده هستند ...
شما اگر میخوای یه گوشی بخری که عمری داشته باشی و همه کاری برات بکنه بهتره که نخری ...
اما اگر یه آدمک گوشی باز هستی و 3 ماهی یه بار گوشی رو عوض میکنی میتونه انتخاب خوبی برات باشه .. چون این گوشی ها تا چند ماه برات خوب کار میکنند و بعدش ممکنه مشکلی داشته باشی باهاشون ...
یک مورد هم که خیلیا بهش توجه ندارن اینه که این گوشیا تو هیچ لابراتواری تست نشدن و از نظر مواد ساخته شده و همچنین امواج خروجی که فکر کنم بش Sar میگن تست نشده و ممکنه برای سلامتی هم ضرر داشته باشه علاوه براینکه پولتو هم ممکنه از بین ببره .
این مدل گوشی ها تست شدن و عیب و ایراد زیاد دارن.خیلی زود هم دل آدم رو می زنن. اگر سالن مونتاژ نوکیا رو ببینی می فهمی طراحی و کار ساخت موبایل چه کار خفنیه و یه هم چین گوشی هایی تکلیفشون معلومه که تو انباری میسازنشون.یه کم بیشتر هزینه کن گوشی خوب بخر.نوکیا یا سونی اریکسون و بعضی مدل های سامسونگ.بقیه برندها بدرد نمی خورن.اگر هم می خوای تلویزیون و ویندوز موبایل داشته باشه فقط Gigabyte.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)