اگه XFX 8800GTS Fatal1ty داريد مشكلي نيست و فقط دور فنش رو زياد كنيد. اگه XFX 8600GT Fatal1ty داريد ميتونيد براش فن تهيه كنيد.
اگه XFX 8800GTS Fatal1ty داريد مشكلي نيست و فقط دور فنش رو زياد كنيد. اگه XFX 8600GT Fatal1ty داريد ميتونيد براش فن تهيه كنيد.
ببینید اشتباه نکنید دما در حالتهای مختلف استفاده از نرم افزار یا بازی متفاوت هست و این نیست که حتما روی یک درجه خاصی می ماند.برای همین در این شرایط یک میانگین خاصی در نظر گرفته میشود.
و کارت گرافیک دوستمون نسخه اورکلاک شده است پس دمای بالایی تولید خواهد کرد و این در حالی هست که فن خنک کننده همان فن مرجع هست یعنی کم شدن عمر مفید کارت.و خودتون هم که همیشه آپ تو دیت هستید و سایتها رو میبینید که چه خنک کنندهای مختلفی از آب گرفته تا فن و سایلنت روزانه تولید میشن تا جوابگوی دمای زیاد کارتهای گرافیک باشن و متاسفانه در کشور ما این موضوع بی اهمیت هست و هر مشکلی پیش میاد ایراد را از قطعات دیگه میگیرن.
به هر من هر چی میدونستم گفتم و ادعا نمیکنم که حتما درست هستند و فقط نظراتی پیش نیست.
در حالت عادی ( روی صفحه ی ویندوز دما باید بین 55تا 64 باشه و در هنگام سخت ترین شرایط گرافیکی بین 80 -85 نه کمتر
ای بابا این که این همه بحث نداره برو riva tuner 2.07 رو نصب کن دور فنت رو بذار رو 65% اون تیک startup رو هم بزن خلاص
بابا اون که خوبه من با 8600 تو بازی تو oc تا 88 میرسه و مشکلی هم نداره .
قضیه OC فرق میکنه.بستگی به مقدار اورکلاک هسته کارت داره.بابا اون که خوبه من با 8600 تو بازی تو oc تا 88 میرسه و مشکلی هم نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)