ممنون از دوستان بخاطر شركت در اين بحث
فقط يه چيزي را بگم هر برنامه اي را كه معرفي ميكنيد اگر قبلا ليسنكش نيست ، لينكشو بزارين بد نميشه
تا بقيه هم تست كنند و نظرشونو اعلام كنند.
ممنون از دوستان بخاطر شركت در اين بحث
فقط يه چيزي را بگم هر برنامه اي را كه معرفي ميكنيد اگر قبلا ليسنكش نيست ، لينكشو بزارين بد نميشه
تا بقيه هم تست كنند و نظرشونو اعلام كنند.
با سلام خدمت دوستان گفتم این نکته را بگم بد نیست من در هنگامی که آنتی ویروس روی سیستمم نصب نبود (دو روز پیش که ویندوز جدید ریختم) و در حال دانلود بود سرعتم افزایش چشم گیری داشت اکثر 10 و گاها 20 البته اکنون با توجه به اینکه نرم افزار امنیتی خودم رو عوض کردم سرعتم برای دانلود بهتر شده و یک نکته ی دیگه همونطور که می دونید از همان دوارنی که با دنیای اینترنت آشنا شدیم گفتند دیال آپ=محدودیت سرعت در حالی که یک جوان ایرانی ثابت کرده با همین خطوط معمولی می توان سرعت بسیار بالایی داشت .
لطفا دوستان نظرشان را بگن
می خواستم بدونم که چه طوری میشه که با Internet Explorer چیزی که دانلود میکنم و حجمشم هم زیاده و چند ساعت طول میکشه تا دانلود کنم نصفش رو بعداً دانلود کنم.
این Flashget هم سرعت اینترنت رو پایین میاره.
وقتی که من با نرم افزار Flashget چیزی دانلود میکنم چرا سرعت لود شدن صفحات اینترنت رو پایین میاره.
شما باید از نرم افزار های مدیریت دانلود مثل IDA.IDMFlasGet و... استفاده کنید و قابلیت سازگاری با مروگر IE را که به طور پیش فرض فعال هست یک راه دیگر البته در IE7! استفاده از IE7pro هست که قابلیت رزیوم را در دانلود بهتون می ده.
سلام
می خواستم بدونم که میشه با نرم افزار IE7 Pro وقتی که Internet Explorer رو باز کنم چیزی که داشته دانلود میشده رو اتوماتیک شروع به دانلود کنه؟
من تو تنظیماتش پیدا نکردم.
لطفاً راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)