تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 58

نام تاپيک: Worms: World Party

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من توي چند نفره ش و حتي يه نفره ش هم خيلي از اين صحنه ها واسه خودم اتفاق افتاده و جذابيتش هم به همينه كه خيلي غير قابل پيش بينيه
    ولي اگه همون يه نفره ش كه با كامپيوتر بازي مي كني و تو پست اول بهش اشاره كردم بازي كني و اونوقت در شروع بازي مثلا تو دو تا يار داري كامپيوتر بيست تا(باور كنيد اغراق نيست مراحل بالاش همينجور سخته) تازه از موز و سلاح هاي قوي هم خبري نيست اونوقت اگه ببري چيكار مي كني؟ فك كنم سكته رو بزني(البته تا موقعي كه اون مهارتو كسب كني احتمالا جنبه شم پيدا كردي)
    اميدوارم ناراحت نشده باشي

درسته ولی واسه من نمی دونم چرا رندومش کار نمیکرد!
    مثلا من هیچوقت اون بازوکای شیطانی رو بدست نیاوردم!
    با اون دوشگاهش هم فقط تو قسمت تمرینی استفاده کردم!
    فقط واسه من از اون نارنجک قرمزا از آسمون می اومد
    اون اوایل خیال میکردم روندش همینه که از آسمون نارنجک قرمز بیاد! بعدا" فهمیدم تنوع سلاح هاش چقد زیاده!
    البته من روش end process رو بلد نبودم یه روز که حال نداشتم کلی سقوط می کردم...اینم در نظر داشته باش!!!
    خلاصه آماده هر گونه شاخ بازی در آوردن تو حالت آنلاین هستم اگه راست می گی بیا تو گود!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه متالیک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلاح من توی این بازی فقط طنابه!
    اگه نتونید با طناب این ور و اون ور بپرید به هیچ دردی نمی خوره. چون باید خوب بتونید جاگیری کنید، سریع خودتون رو به جاهای خوب برسونید. تغییر موقعیت بدید. همه ی این کارها رو هم باید توی زمان خیلی کم انجام بدید. بعدش می تونید با چوب بیس بال کرم دشمن رو شوتش کنید تو دریا، آخ عجب حالی می ده بدون هیچ تیر و خونریزی! فقط با طناب و چوب بیس بال...

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

10

سلاح من توی این بازی فقط طنابه!
    اگه نتونید با طناب این ور و اون ور بپرید به هیچ دردی نمی خوره. چون باید خوب بتونید جاگیری کنید، سریع خودتون رو به جاهای خوب برسونید. تغییر موقعیت بدید. همه ی این کارها رو هم باید توی زمان خیلی کم انجام بدید. بعدش می تونید با چوب بیس بال کرم دشمن رو شوتش کنید تو دریا، آخ عجب حالی می ده بدون هیچ تیر و خونریزی! فقط با طناب و چوب بیس بال...
    آره و حال بيشتري مي ده وقتي اون پايين لب آب باشي و با شوتت چند پرشم رو آب بكنه و كامپيوترم تشويقت كنه . راستي هل دادن ساده رو فراموش كردي اگه يار رقيب لب آب باشه يه تلنگر بهش ميزني مي ره تو آب كلي حال مي كني. طنابم كه آخرشه البته Super Rope مثلا با طناب ميري يه موز رو با زمان 5 ثانيه مي اندازي بغل گوش حريف و بلافاصله تا دورترين نقطه ممكن جيم ميشي(بعضي وقتا هم هول ميشي صاف ميري تو آب) واسه همين بود كه تو پست اول گفتم طناب روي 9 باشه چون استفاده بي رويه از طناب باعث مي شه سراغ مهارتاي ديگه نري و كلا لذت و هيجان اساسي بازي رو از دست بدي. راستي تا حالا با طناب گاو هم انداختين؟ البته وقتي به درد مي خوره كه شرايط واسه انداختن گاو مهيا نباشه و با طناب يه كم فاصله مي گيرين و بعد...بوم بوم بوم
    راستي واسه اونايي كه شايد ندونن يه نكته رو كه يادم رفته بود بگم(اونايي كه بلدن گوششونو بگيرن):
    سلاح هايي مثل نارنجك و موز و... مي شه زمان انفجار رو براشون از 1 تا 5 ثانيه تعريف كرد تا با زاويه و قدرت پرتاب هماهنگ بشه و درست به هدف بخوره براي اين كار فقط كافيه وقتي اون سلاحو انتخاب كردين يكي از اعداد بين 1 تا 5 رو فشار بدين. راستي گاو هم تعدادش با اعداد تنظيم ميشه.
    میگم دوستان میشه اینو آنلاین بازی کرد ؟
    اگه میشه بگید چطوری تا باهم بازی کنیم .

ممنون از شما . آخرش چند مگابایت هست ؟!
    50 ؟
    این لینک کدوم ورژنشه ؟ Worm's World Party ؟
    فكر كنم بشه ولي واسه اونايي كه سرعت مناسبي دارن نه من با ديال آپ.
    اين لينكا رو هم كه گذاشتم توي تاپيكاي ديگه پيدا كرده بودم خودم تستشون نكردم اما احتمالا همه يكي هست منتهي بعضياش فوق فشرده سازي شده بعضياش به صورت Iso هست و شايدم بعضياش چند تا از صداها و چيزاي اضافي بازي رو نداشته باشه(واقعا نمي دونم) مثلا ايني كه خودم نصب كردم برادرم آورده بود حجم فايل نصبش حدود 80mb بود ولي بعد از نصب شد سيصدو پنجاه و خورده اي.

در آخرم يه نكته اضافه كنم اون تك نفره با كامپيوتر كه تو پست قبليم اشاره كرده بودم آخرش 2 يار به شما ميده 15 تا به حريف(پست قبلي گفته بودم 20 تا) كه همين الان پيش پاي شما يه دور از كامپيوتر بردم.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

10

يه سرس هم به اين وبسايت بزنيد(وبسايت اصلي برنامه) چيزاي جالبي واسه دانلود توش پيدا مي كنيد از جمله Mission Editor و Soundbank Editor
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

10 دانلود زمين بازي

سلام!
    دو سه سال پيش يه چند تا زمين بازي واسه اين بازي ساختم براي شمام قرار مي دم:
    فايل RAR محتوي 4 فايل jpg با حجم 1.1MB
    کد:
    اين زمين رو هم با استفاده از لوگوي پي سي ورلد مخصوص شما درست كردم با حجم 227kb:

کد:
    Last edited by smohs; 16-02-2008 at 15:38. دليل: تصحيح لينك

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

مرسی دوست من . ولی هنوز یه لینک معتبر ندادی که من دانلود کنم !

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

مرسی دوست من . ولی هنوز یه لینک معتبر ندادی که من دانلود کنم !
    بابا اين همه لينك!!!
    خيله خب اينا رو هم داشته باش ببينم راضي مي شي؟
    تورنت با حجم 248.52 MB با سرعت خوب:
    کد:
    اينم لينك راپيد شير 5 قسمت در مجموع 395 MB (فكر كنم اين ديگه معتبره):
    کد:
    (اگه پسورد خواست:
    کد:
    رو وارد كن.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه CAnZO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از تعريفهايي كه كردين شبيه worm mayhem بنظر مياد از مجموعه worm 3D !!

بهترين جنبه توي worm4 Mayhem كه خيلي شبيه اين بازي هست بالا اومدن آب توي هر دوره كه به غرق شدن كرمها منجر ميشه.
    Last edited by CAnZO; 18-02-2008 at 11:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه متالیک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته ما قدیم تر ها بازی آرماگدون رو بیشتر بازی می کردیم: worms: armageddon

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

10

از تعريفهايي كه كردين شبيه worm mayhem بنظر مياد از مجموعه worm 3D !!

بهترين جنبه توي worm4 Mayhem كه خيلي شبيه اين بازي هست بالا اومدن آب توي هر دوره كه به غرق شدن كرمها منجر ميشه.
    سلام
    بايد بگم كه worm4 Mayhem كه شما اشاره كردين در واقع ورژن پيشرفته و سه بعدي شده همين بازيه ولي اگه شما ورژن دو بعديش رو بازي كنين احتمالا بيشتر خوشتون بياد (يا بهتره بگم جذابيتاي متفاوت و جالب داره) چون علاوه بر امكانات و اسلحه هاي بيشتري كه داره و كار باهاش آسون تره وقت كمتري هم مي گيره كه خيلي هم حوصله تون سر نمي ره مضافا اين كه زبون هاي زيادي هم پشتيباني مي كنه.
    در مورد بالا اومدن آب هم كه گفتين بايد بگم توي Worms World Party هم يه گزينه هست به نام Force Sudden Death كه وقتي فعال بشه جون همه كرم ها رو به يك مي رسونه و هر مرحله هم سطح آب بالا مياد كه مشابه همون چيزيه كه شما اشاره كردين.
    البته ما قدیم تر ها بازی آرماگدون رو بیشتر بازی می کردیم: worms: armageddon
    متاليك جان اگه ممكنه يه توضيح در مورد تفاوتهاي Worms: Armageddon با Worms World Party بدين.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •