تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 69 از 69

نام تاپيک: ایفون به ایران راه پیدا کرد

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

و این هم از سایت gsmarena در مورد بلوتوث آیفون بخونید بد نیست :

The Bluetooth functionality doesn't include the A2DP profile for listening music on stereo headphones and, what is more, it can only be used to connect to a wireless headset. That's odd! It means that you cannot, by any means, exchange data with other Bluetooth enabled devices. This is a decision beyond our understanding, given the huge popularity of Bluetooth file transferring nowadays. Maybe Apple are trying to tell the world something and we're sure they have serious reasons for such a decision, but we would like to know what they are.
    تعدادی از افراد بطور تصادفی تونستن از طریق بلوتوث آی فون با کامپیوترشون تبادل فایل کنن. لینک هاشون رو الان ندارم اما اگه تو گوگل سرچ کنین متوجه این قضیه خواهین شد.... من بر حرف خودم در مورد بلوتوث آی فون کاملا پافشاری می کنم و مطئن هستم این قابلیت به زودی از طریق نرم افزاری امکان پذیر خواهد بودو.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام یه سئوال داشتم ایفون که مال شرکت اپل هست به کامپیوتر های Ibm وصل میشه یعنی اگر کامپیوترت اپل نباشه میتونی به کامپیوتر خودت وصلش کنی.

دوست عزیز اگر امکان داره توضیح کاملی از اپدیتش بزاری ممنون میشم.اگر هم همراه با تصویر باشه که عالیه
    خب چند سالی هست که کامپیوترهای مکینتاش اپل از تراشه های اینتل استفاده می کنن و دیگه از IBM خبری نیست.
    تمام ساز و کار آی فون با نرم افزار itunes اپل هست که هم برای ویندوز اومده و هم برای مک او اس.

چشم! سر فرصت خودم یا پسر عمم این کار رو خواهیم کرد. شما فعلا می تونین یه سری به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برین. تو این سایت می تونین ببینین که آپدیت آی فون های هک شده کار ساده ای هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز ما که نقدت و ندیدیم. اگر بزاری ممنون میشم
    لطفا یه سری بزنید به لینک پایین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

رضا میشه با همین کامپیوتر های معمولی ارتباط بی سیم برقرار کرد؟ چطوری اگه بشه؟ سرعتش چطوره؟
    بله می شه. فقط شما باید دستکاه ارتباط بی سیم (مثلا Air Port ) داشته باشی... سرعتش سرعت اینترنته روی کامپیوتر هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی عکس از هندسفری اش رو دیدم البت هنوز مطمئن نیستم.
    این هندسفری ها به درد نیخوره که هندسفری فقط سری دبلیو سونی اریکسون .راحت توی گوش میره و اذیت هم نمیکنه مال آی فون که معمولی هستش از اون بزرگا هستش که از گوش میفته و بعد از نیم ساعت گوش درد میگیری.
    بنظرم سلیقه اییه.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

نه دیگه این سلیقه ای نیستش.اگه یه چیز توی گوش آدم بره و گوش رو اذیت بکنه و یه چیز توی گوشت بکنی و بیرون نیاد و اذیت نکنه و صدا هم پخش نشه. دیگه این سلیقه ای نیستش مگه قیافه ظاهری هستش که سلیقه ای باشه
    در مورد اون دستگاه ارتباط بی سیم باید از کجا تهیه کنم؟ چقدر خرج برام در میاد؟ ارزشش رو داره
    آیا همه ی بانکها وای فای دارن اگه دارن تا چند متری بانک میشه ازش استفاده کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

نه دیگه این سلیقه ای نیستش.اگه یه چیز توی گوش آدم بره و گوش رو اذیت بکنه و یه چیز توی گوشت بکنی و بیرون نیاد و اذیت نکنه و صدا هم پخش نشه. دیگه این سلیقه ای نیستش مگه قیافه ظاهری هستش که سلیقه ای باشه
    در مورد اون دستگاه ارتباط بی سیم باید از کجا تهیه کنم؟ چقدر خرج برام در میاد؟ ارزشش رو داره
    آیا همه ی بانکها وای فای دارن اگه دارن تا چند متری بانک میشه ازش استفاده کرد
    من منظورم از سلیقه ای ظاهرش بود. بنظرم مال آیفون خیلی خوبه. و صد البته بهترین کیفیت صدا رو داره.
    Airport یا مشابهش رو می تونی از کامپوتری ها (بهتری بری پاساژ پایتخت) گیر بیاری. من فقط از قیمت Airport Exress شرکت اپل خبر دارم که تو ایران تو مایه های ۱۵۰ هزار تومن (شاید ارزونتر شده باشه. خبر ندارم) هست و باهاش می تونی بین چندین کامپوتر و موبایل ارتباط بی سیم برقرار کنی. البته احتمالا مارک های خیلی ارزونتری بشه گیر آورد.
    در مورد بانک ها خبر ندارم... تو تهران (بغیر از مناطق محرومش) خیلی جاها وقتی با وای فای جستجو می کنی می بینی چند تا مرکز پیدا شده! البته اکثرا نیازمند پسورد هستن و باید اکانت داشته باشی اما بعضی ها هم رایگان هستن و ایوول! احتمالا اوضاع وای فای قم هم بخاطر تعداد زیاد مراکز نرم افزاری (قبلا که قم مهد شرکت های تولید کننده ی نرم افزارهای اسلامی و کودکان بود. حالا نمی دونم اوضاش چطوره) خوب باشه.
    اگه اطراف خونتون ISP باشه می تونی ازش یه اکانت بگیری و بسته به شرایط ISP و محیط ، تا کیلومترها از اینترنت بی سیم استفاده کنی.
    Last edited by RezaTayebiJ; 14-11-2007 at 18:42.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دیگه قصد بحث ندارم. چون تو این تاپیک جاش نیست. مثل دفعه قبل پستهامون پاک میشه. اما چند نکته رو باید گوشزد میکردم.

بله من به نرم افزار خیلی اعتقاد دارم. چون از طریق همین نرم افزار بود که هکرها امکان MMS رو به آی فون اضافه کردن... کسی که توان مالی خرید N95 رو داره قطعا توان خرید آی فون رو هم داره.... من نظر شخصیه خودم رو گفتم... اضافه کردن پروفایل سند به بلوتوث از طریق نرم افزار خنده داره؟ پس چرا هیچکس به هکرهای آی فون که بنظر شما خلع وضع تشریف دارن نمی خنده.
    ببین امکان mms زیاد چیز عجیبی نیست. mms نیاز به سخت افزار خاصی نداره. میشه گفت mms یه جوری ایمیله که از طریق gprs فرستاده میشه. یعنی کلا نرم افزاریه... به نظر من هکرهای آیفون خول وضع تشریف ندارن. اونی خول وضع تشریف داره که فکر میکنه با نرم افزار میتونه چیزهایی که گوشیش نداره رو بهش اضافه کنه. حتما فردا میاید میگید هکرها دوربین آیفون رو 5 مگاپیکسل کردن اتوفوکوس هم بهش اضافه کردن. بعد دو روز دیگه میگید اینفرارد هم بهش اضافه شد و ...
    تمام امکانات اینترنت آی فون در ایران ارزش دارن. چون تا حالا یاد نگرفته بودیم از اینترنت رو موبایل استفاده کنیم شما ابن حرف رو می زنی. هنگامیکه برای اولین بار تو خونه وای فای آی فون رو روشن کردم سه منبع پیدا کرد که دو تا از اونها ISP هایی بودن که چند کیلومتر با خونه فاصله داشتن. خیلی ساده به یکی از این ISP ها رفتم و با پرداخت هزینه ای نه چندان زیاد یه اکانت گرفتم و الان همیشه ی در محدوده ی شهرک غرب و سعادت آباد بدون هیچ مشکلی از اینترنت پرسرعت استفاده می کنم. ضمنا همیشه یه ایرانسل هم همراهم هست که در صورت نیاز از طریقش به اینترنت وصل بشم.
    ببخشید این مورد حق با شماست. من فکر میکردم آیفون نسل سوم باشه. ولی در کمال تاسف دیدم اصلا 3g نیست. بنابراین میشه از همه امکاناتش تو ایران استفاده کرد. خوب اینکه از نظر تکنولوژی از n95 پایینتره. تنها حسن آیفون به نظر من صفحه نمایش اونه. وگرنه wifi رو n95 هم داره. در ضمن n95 جی پی اس داره که آیفون نداره.

در ضمن در مورد آپدیت منظور من این بود که شما نمیتونی به طور رسمی گوشیت رو آپدیت کنی. یعنی با پشتیبانی خود اپل. دیگه با اونش کاری ندارم که هکرها آپدیت جدید رو هم آنلاک کنن و شما بتونی استفاده کنی. منظور من این بود که به طور رسمی نمیشه آپدیتش کرد. باید منتظر بمونی نسخه هک شده بیاد که 100% با مشکلاتی همراهه.

در مورد بلوتوث هم متاسفانه این گوشی حتی پروفایل a2dp هم نداره و فقط میشه باهاش به هدست بی سیم خود گوشی وصل شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

12

دیگه قصد بحث ندارم. چون تو این تاپیک جاش نیست. مثل دفعه قبل پستهامون پاک میشه. اما چند نکته رو باید گوشزد میکردم.

ببین امکان mms زیاد چیز عجیبی نیست. mms نیاز به سخت افزار خاصی نداره. میشه گفت mms یه جوری ایمیله که از طریق gprs فرستاده میشه. یعنی کلا نرم افزاریه... به نظر من هکرهای آیفون خول وضع تشریف ندارن. اونی خول وضع تشریف داره که فکر میکنه با نرم افزار میتونه چیزهایی که گوشیش نداره رو بهش اضافه کنه. حتما فردا میاید میگید هکرها دوربین آیفون رو 5 مگاپیکسل کردن اتوفوکوس هم بهش اضافه کردن. بعد دو روز دیگه میگید اینفرارد هم بهش اضافه شد و ...

ببخشید این مورد حق با شماست. من فکر میکردم آیفون نسل سوم باشه. ولی در کمال تاسف دیدم اصلا 3g نیست. بنابراین میشه از همه امکاناتش تو ایران استفاده کرد. خوب اینکه از نظر تکنولوژی از n95 پایینتره. تنها حسن آیفون به نظر من صفحه نمایش اونه. وگرنه wifi رو n95 هم داره. در ضمن n95 جی پی اس داره که آیفون نداره.

در ضمن در مورد آپدیت منظور من این بود که شما نمیتونی به طور رسمی گوشیت رو آپدیت کنی. یعنی با پشتیبانی خود اپل. دیگه با اونش کاری ندارم که هکرها آپدیت جدید رو هم آنلاک کنن و شما بتونی استفاده کنی. منظور من این بود که به طور رسمی نمیشه آپدیتش کرد. باید منتظر بمونی نسخه هک شده بیاد که 100% با مشکلاتی همراهه.

در مورد بلوتوث هم متاسفانه این گوشی حتی پروفایل a2dp هم نداره و فقط میشه باهاش به هدست بی سیم خود گوشی وصل شد.
    کاربران آی فون نیازی به جی پی اس ندارن. این مسئله از ظریق نرم افزاری حل شدس:

“Just by installing our software and hitting the Locate Me button, iPhone users can now see their position on a map and get directions to their next destination.” said Cyril Houri, founder and CEO of Mexens Technology. “This is just as if the iPhone was now equipped with a GPS chip”

در مورد اینکه آیا آی فون ارزش خرید (تو همین ایران ) رو داره یا نه ، من نظرم رو تو پست های قبلی گقتم.
    پسرعمه ی من تا حالا آی فون صد ها نفر رو هک یا آپدیت کرده. تا حالا کسی به مشکلی برنخورده.
    مسائل مربوط به بلوتوث هم به زودی معلوم خواهند شد.
    ... خوشحالم که پرونده ی این بحث و جدال! با صلح نصفه و نیمه به پایان رسید.

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •