آقا جاويد عزيز
امكانش هست كه شما اين فايل ها رو البته ويرايش شدش رو برامون زيپ كني و بزاري؟ثواب داره بخدا!يا اگر لينكي سراغ داريكه اين كار رو كرده برامون بفرست
آقا جاويد عزيز
امكانش هست كه شما اين فايل ها رو البته ويرايش شدش رو برامون زيپ كني و بزاري؟ثواب داره بخدا!يا اگر لينكي سراغ داريكه اين كار رو كرده برامون بفرست
آره راست میگه اگه میشه please اگر زحمتی نیست
من تو قالبم تغييرات زياده ديگه اي دادم كه ممكنه شما رو با مشكل مواجه كنه واسه همين نذاشتم !
آقا جاوید این آدرس فروم من هست یه نگاه بندازین ببینین من روز اولی که شما گفتید چطوری راست به چپ کنم انجام دادم درست هم شد و لی چند روز بعد که رفتم تو فرومم دیدم نه دوباره همونطور شده لطفآ اگه میشه بگید چطوری باید صفحه کنترل پنل را فارسی کنم(مدیریت فروم)
آدرس فروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه شما مي گيد فورم راست به چپش درست شده ولي بعد از يه مدت دوباره چپكي شده يه همچين اتفاقي نمي افته ! مگر اينكه شركت خدمات دهنده هاست شما با مشكل مواجه شده باشه و بك آپ رو اجرا كرده باشه و بك آپش مال قبل از راست به چپ كردن شما باشه !! براي قالب مديريت هم كه همون بالا گفتم بايد چيكار كنيد !آقا جاوید این آدرس فروم من هست یه نگاه بندازین ببینین من روز اولی که شما گفتید چطوری راست به چپ کنم انجام دادم درست هم شد و لی چند روز بعد که رفتم تو فرومم دیدم نه دوباره همونطور شده لطفآ اگه میشه بگید چطوری باید صفحه کنترل پنل را فارسی کنم(مدیریت فروم)
آدرس فروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)