سلام ....
این جیمیل حرف نداره ولی یه بدی که داری نمشه اصلا رفت توش
فکر نکنم از ISP باشه من ویندوز رو عوض کردن سه سوت رفت توش
بار دوم دیگه نرفت :mrgreen: دو سه تا از ISP ها رو هم امتحان کردم ولی......
سلام ....
این جیمیل حرف نداره ولی یه بدی که داری نمشه اصلا رفت توش
فکر نکنم از ISP باشه من ویندوز رو عوض کردن سه سوت رفت توش
بار دوم دیگه نرفت :mrgreen: دو سه تا از ISP ها رو هم امتحان کردم ولی......
با ســـلام ..نوشته شده توسط پوریا
من كه از وقتي عضو جيميل شدم يك بار اين مشكل ورود برام پيش اومد و با كمك استاد MRM به کلي مشکلم حل شد .. البته بگم که من با استفاده از جيميل از جديدترين پست هايي که بعد از پست من مياد با خبر ميشم خيلي راحت و کار امد ( چون رفرش خودکار داره ) و هميشه يکي از تب هاي مرورگرم به Gmail اختصاص داره ... در مورد جستجوي ايميل ها که ديگه حرف نداره اما دوستان دستوراتي که گفته شد رو اجرا کنن فکر نمينم مشکي پيش بياد همين طور که براي من مشکلي پيس نيومده .
کسانی که صفحه خود Gmail برای آنها باز میشود ولی در هنگام وارد کردن پاسورد قادر به داخل شدن به آن نمیباشند مشکل به احتمال زیاد مربوط به فایروال میشه که در حال حاظر اکثر فایروال ها کوکی های مشکوک را قبل از ورود به سیستم بلوک میکنند و برای رفع این مشکل باید در تنظیمات فایروالتون تمامی کوکی های مربوط به این 2 سایت زیر را در قسمت Trused قرار دهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این کار Java Script را هم برای این 2 سایت به حالت شخصی در آورده و به آنها اجازه اجرا شدن را بدهید.
لازم به ذکر است که فایروالهای ZoneAlarm Pro , Sygate, Outpost Firewall Pro, Kerio از این دسته هستند که این نوع تنظیمات باید در آنها اعمال شود.
mpsjavad, جان من همه اون کارا رو کردم ولی.....
.....................................
Cracki, جان فایروال رو هم از کار انداختم ولی باز نشد.
.....................................
sa3er, جان اون نظرات گوگل اولی مشکل منو حل کرد![]()
اینو نوشته:
Access to Gmail from countries outside the United States may be limited because of proxy issues. If you're not in the US and can't log in to Gmail, try accessing your account at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
از این لینک من به راحتی میرم توش ولی برام خیلی عجیبه که
بدون دادن یوزر و پسورد وارد Inbox میشه :roll:
تو قسمت SAVED PASSWORDS تو فایرفوکس برای من هیچ پسوردی
رو SAVE نکرده :shock: ولی نمیدونم از اون لینک چه جوری وارد
Inbox میشه.
ممنون از دوستان
پوریا جان شما تیک جیمیل رو زدی که ازت پسورد نخواد . اگه می خوای برش داری برو قسمت کوکی ها و کوکی های مربوط به جیمیل و گوگل رو پاک کن
navid_kashani, جان درسته اصلا حواسم نبود.(برای اینکه وارد جیمیلم بشم دست به همه چیز زدم :mrgreen: )
با مراما يكيتون يه دعوتنامه واسه من بفرسته تا عضو شم :cry:
GMAIL رو ميگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط masoud_kordi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)