سلام دوستان، ببخشید من نمیدونم دقیقا کجا باید تاپیک میزدم اما اگر میتونین راهنماییم کنین.
من روی تبلتم یه صفحه تو اینستاگرام ساختم و الان حافظه تبلتم پر شده و نمیتونم دیگه روی تبلتم اینستاگرامو نصب کنم.
یه سؤال دارم راستش اصلا بلد نیستم گفتم شما راهنماییم کنین.
1.من نمیدونم چطور در اینستاگرام باید درخواست دوستی بدم یا پیامی به کسی بدم؟
2. مثلا تو اینستاگرامم اون بالا following بجای صفر شده 1 دقیقا این قسمت چیه ؟
3. از طرفی اصلا نمیدونم چطوری باید افراد رو توش سرچ کنم و واسه همین نمیدونم چطور برم دوستامو ببینم؟
من اطلاعاتم در این موردا خیلی کمه... لطفا راهنماییم کنین.
ممنونم

جواب بصورت نقل قول

این صفحه ای که من الآن داخلش هستم اسمش Home هست(وقتی روی اون خونه هه توی نوار پایین کلیک کنین وارد این صفحه میشین) و آخرین پستایی که کسایی که فالوشون کردین می ذارن این جا برای شما نمایش داده میشه و برعکس عکس هایی که شما می گذارین توی Home فالوراتون نمایش داده میشه
بالای این صفحه سمت راست هم یک آیکون هست که با کلیک روش وارد صفحه دایرکت میشین
اگه روی این آیکون کلیک کنین وارد یه صفحه میشین که داخلش بر اساس کشورتون یا آدمایی که فالو کردین یک سری از پست های مشهور رو براتون نمایش میده،بالای همون صفحه یک کادر هست که می تونین از داخلش افراد رو یا تگ ها رو سرچ کنین
اگه روی این آیکون کلیک کنین وارد یک صفحه میشین که مستقیما می تونین با دوربین گوشیتون عکس یا فیلم توی اینستاگرام پست کنین یا این که از داخل گالریتون عکس یا فیلمی رو پست کنین
اگه روی این آیکون کلیک کنین وارد صفحه Activity میشین که دو بخش داره
که این بخشش آخرین کامنت ها و لایک ها یا فالو شدنتون رو نشون میده
بخش دیگه آخرین فعالیت هایی که فالووینگتون انجام دادن مثل لایک کردن عکس ها و کامنت هایی که گذاشتن و کسایی که فالو کردن رو نمایش میده
آخرین بخش نوار پایین هم پیج خودتون رو نمایش میده
اگه روی این حالت کلیک کنین پستنتون برای همه فالور هاتون نمایش داده میشه
و اگه روی این حالت کلیک کنید پستتون به صورت مستقیم فقط برای یوزر هایی که اسمشون رو انتخاب میکنید فرستاده میشه و فقط اونا پست و کامنت های پاش رو توی صفحه دایرکتشون می بینن،این تنها راهیه که میتونین به صورت خصوصی با یک نفر یا چند نفر صحبت کنین