معرفی جدیدترین و خاص ترین عطر و ادکلن ها
به اعتقاد عده ی زیادی حافظه ی بویایی جز قوی ترین حافظه ها محسوب میشه! عطر این معجون شگفت انگیز میتونه انسان ها رو در بعد زمان جابه جا کنه!
میتونه شما رو به سال ها قبل ببره و یا حتی تصوری از رویاهاتون رو بسازه...:n12:
دنیای عطر دنیای بسیار پیچیده و شگفت انگیزیست
من این تاپیک رو با هدف معرفی تازه های دنیای عطر و همچنین معرفی عطرهایی که به نظر شما خاص هستند ایجاد میکنم
فقط بیان چند نکته رو واجب میدونم:
1- این تاپیک صرفا محل معرفی عطر هست لطفا سوالات خودتون رو فقط در تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطرح بفرمایید.
2- لطفا تا حد امکان توضیحاتی در مورد رایحه، برند سازنده و احیانا اگر اطلاعاتی در مورد ماندگاری و پخشش دارید بیان کنید و از گذاشتن صرفا یک عکس و یک نام خودداری کنید.
3- چناچه از سایت یا شخص خاصی توضیحات رو نقل میکنید لطفا تنها به ذکر منبع اکتفا کنید و از قرار دادن لینک خودداری کنید.
تشکر از توجه و همیاری دوستانه عزیزه عطردوست:n40:
L’Homme Ideal Guerlain for men
L’Homme Ideal Guerlain for men
ل"هوم آخرین محصول مردانه خانه عطاری گرلن و لانچ شده در سال 2014 هست.رایحه گرم و نسبتا خاصی داره که مربوط به نت بادام میشه که حالت سوخته و تلخی به این عطر میده.
ماندگاری این عطر معمولی و پخش بو به نظر شخصی من طبق رویه چند کار مردانه دیگر گرلن چندان جالب نیست.نوشته روی بسته عطر هم جالبه.
اوپیوم بلک از ایو سن لورن
برند ایو سن لورن برای همه ی دوستداران عطر شناخته شده هست. عطرهایی بسیار باکیفیت و خاص ارائه میکنه و از جمله ی اونها عطر اوپیوم بوده
اینبار ورژن جدیدی از این عطر بصورت گرم و سنگین و مخصوص فصل های سرد سال توسط این برند صاحب نام در 2014 معرفی شد.
نگاهی به نت های این عطر نشون میده:
نت ابتدایی: شکوفه پرتقال، گلابی، فلفل صورتی
نت میانی: قهوه و گل یاس
نت انتهایی:وانیل، پچولی، درخت سدر
با توجه به نظرات کاربران سایت fragrantica و همچنین توضیحات یکی از متخصصین در توصیف روایح عطر بنظر میرسه که مشهودترین رایحه ای که استشمام میشه در ابتدا شیرینی وانیل بوده و در ادامه حضور قهوه کمی از رایحه ی شیرین کم کرده و سنگینتر و تلختر از قبل خواهد شد و در نهایت با رایحه ی وانیلی-گلی (با رایحه گل یاس) روبه رو خواهیم بود.
بنظر میرسه این عطر رو بشه از لحاظ دسته بندی بویایی به عطرهای وانیلی و شیرینی مثل مانیفستو و سینما از ایو سن لورن مشابهت داد! پس اگر از دوستداران این عطرها بودید میتونید به بلک اوپیوم امیدوار باشید.
چند وقتی هست پوستر تبلیعاتی این عطر رو در چندین عطر فروشی بالای شهر دیدم و مشتاق تست اون هستم (اگر مجالی باشه)
از لحاظ ماندگاری و پخش ترجیح میدم فعلا نظری ندم
و در مورد قیمت برای حجم 50 میل حدود 320 هزار تومن و برای حجم 90 میل حدود 540 هزار تومن دیده شده.
یک نفس عمیق هرمس الکسیر merveles
دوستان من واقعا شیفته ی این عطر شدم!
امروز برای خرید عطر رفته بودم که دیدم این عطر از هرمس موجوده وقتی تستش کردم...
تا به امروز عطر زیاد تجربه کردم، خودم داشتم دوستانم داشتن و...
ولی
اینیکی جوری تاثیرداشت روم که همون لحظه گفتم من اینو میخرمش:n20: البته بگذریم که فعلا اینقدر پول ندارم:n27: (400 بود) ولی من تصمیم رو گرفتم :دی
راستش نت سرچ کردم چندین مورد داره! منتهی با توجه به جعبه من فکر میکنم اونی که امروز دیدم همین نارنجی تیره و ورژن اصلیش هست!
عجیب بود
بسیار عجیب
واقعا با این عطر میشه پرواز کرد
وقتی تستش کردم دیگه نشد ازش دل بکنم
فقط میتونم بگم گرمی ملایم+ شیرینی خفیف+ یک تعادل مناسب بین شیرینی و نلخی:n38:
واقعا طراح عطر هنرمنده! خیلی خاصه
و اما بیشترین نت هایی که ازش حس میکنم:
پرتقال(بوی واضح پرتقال)+کارامل+کهربا!!+چوب صندل
===========================================
در ادامه توصیف خانم فرزین نیا رو ازش میگذارم چون من واقعا نمیتونم توصیفش کنم...
تجربه هزاران احساس در سفر خیالی هرمس
Elixir Des Merveiils
طعم کارامل با اولین اسپری آشکار می گردد. از این لحظه به بعد جادوی هرمس آغاز می شود. این یک کارامل شکری ، چسبناک و شیرین نیست. شما با پرادا کندی یا انجل از ماگلر مواجه نیستید. عطر آن شما را به یاد پودرهای خشک کاکائو یا شکلات مکزیکی خواهد انداخت. هنوز پای شما روی زمین است که موجی از شن و غبار روی کارامل ها را می پوشاند. در اینجاست که مکث خواهید کرد... شما هم جادو شده اید؟! نمی توانید Merveilles را از خود دور کنید. درست در زمانی که گیج و مبهوت هستید گرمای عجیبی را احساس خواهید کرد. رایحه ای گرم شبیه به عطر چای دم کرده از آن به مشام می رسد و به یک باره شادی رضایت بخشی را از درون تجربه خواهید کرد! گویا پا در باغی رنگارنگ و پاییزی می گذارید در حالی که اینجا هیچ خبری از برگهای باران خورده و عطر پاییز خیس نیست. Merveilles بازیگوش و سبک سر نیست بلکه حس و حالی خوشبخت دارد و آن را به شما منتقل می کند.
جادوی این سفر به پایان رسیده و شما دوباره باز میگردید اما اکنون مطمئن هستید که این افسون گر زیبا را هرگز رها نخواهید کرد.
نام: Elixir des Merveilles
تلفظ صحیح فرانسه: الیکسیغ د مغ وی
برند و سال تولید: Hermes در 2006
سن استفاده: مناسب سنین 27 الی 40 سال
ماندگاری و پخش رایحه: حدود 10 ساعت. دارای رد رایحه
کاراکتر Elixir
او سلطه گری سحرانگیز و با هوش است که با تمام وجود شیفته و خواهانش خواهید شد. چشمان نافذش مجذوبتان خواهد کرد و لبخندش آرامشی عمیق به شما می بخشد. به وجودش معتاد می شوید حال آنکه بالهای او برای رفتن به اوج هستند نه برای ماندن در اسارت!
گرمه؟ فصلش نیست؟ مهم نیست! واقعا ارزشش رو داره:n31:
بررسی سه عطر مردانه ی خنک 2014
فصل بهار هست و تابستون نزدیک وقت عطرهای خنکه!
امروز موفق شدم سه عطر مردونه ی خنک رو تست کنم که هر سه هم جز محصولات جدید برندهای خوش نامی هستند
اول چندتا نکته رو بگم:
- هرگز نمیشه معیار پخش و ماندگاری کاغذ تست رو با پوست یکسان دونست!
- خیلی بعید خواهد بود که دو عطر یک نت مشترکی داشته باشند که اون نت باعث تشابه رایحه بشه(در ادامه بیشتر توضیح میدم)
- اینو بگم عطرهای ایتالیایی معمولا پیچیدگی بالایی ندارند (برعکس فرانسوی ها) اما با کیفیت هستند! نمیشه گفت خطی هستند اما ثبات مناسبی دارند (حداقل در عطرهایی که من تجربشون کردم)
عطر اول از برند هرمس! عطر تغ بود البته نه اون تغ :دی این ورژن کلا از لحاظ نت ها و گروه بویایی متفاوت هست با ورژن اصلیش.
این عطر جدید تغ محصول 2014 هست عطری کاملا خنک در حجم 125 میل و قیمت 280 هزار تومان در سایت fragrantica این عطر وودی-آروماتیک دسته بندی شده ولی من به جرات میگم هیچگونه شباهت رایحه ای از عطرهای چوبی در اون ندیدم!
در ابتدا یک بوی لیمویی تند دقیقا لیمو ترش رو تصور کنید و بعد از گذشت حدود نیم ساعت بوی شدیدی از گل شمعدانی(ازش متنفرم :دی) از اینجا به بعد تغییر رایحه ی قابل ملاحظه ای ندیدم و صرفا دو نت لیمو و شمعدانی حس میشه.
ماندگاری عطر خوب هست و پخشش متوسط رو به خوب
عطر دوم از برند جورجیو آرمانی بود عطر کد آیس! اگرچه یکبار دیگر تست شده بود اما اینبار سعی کردم دقیقتر تست کنم و با دو عطر دیگه مقایسه کنم تا نتیجه گیری ماندگاری و پخش (هرچند روی کاغذ) درست تر باشه.
خیلی راحت بگم من تعداد زیادی از عطرهایی که نت زنجبیل دارند رو دوست دارم! در کد ایس نت زنجیبل رو خیلی خوب حس میکنم+ حس چوبی بودن و البته لاوندر! (اسطخودوس) و
اون نکته ی اول حرفام اینجا معنی میده--علیرغم وجود گل شمعدانی به هیچ عنوان اون بوی زشت شمعدانی حس نمیشه! خیلی دوست داشتنی هست رایحه ی این عطر دوستان با قیمت 250
ولی متاسفانه در مقایسه با تغ و عطر بعدی که میگم پخشش به مراتب کمتر بود!
و اما عطری که منو تحت تاثیر قرار داد به دلیل رایحه خوب+پخش جالب! و بالا+ ماندگاری بالا
از برند ایتالیایی سالواتوره فرگامو هست .
اینبار هم آکوا اسنشال BLU مهر تاییدی زد به نظر من!(قیمت 280)
لیمو و ترنج در ابتدا با یک سرمای سوزناکی حس میشه کمی بعد لاوندر خودشو به خوبی نشون میده و تا پایان با همون صلابت رایحه حفظ میشه در زمان های انتهایی یک رایحه شیک و تمیز که نمیدونم دقیقا کدوم نت هست هم اضافه میشه! که عطر رو از حالت سادگی خارج میکنه و کمی سنگینتر میشه در نت انتهاییش
در مجموع این عطر بنظرم انتخاب بسیار عالی هست! من اگر بخوام عطری بخرم (مردونه) خنک و باحال با پخش مناسب از اونا که فقط خودت حسش نکنی! قطعا میگم همین عطر:n39: با ذکر این نکته که این عطر تداعی کننده ی F بلک از فرگامو هم هست اما با قدرت بیشتر در پخش و خنکتر بودن...
در مجموع اول رایحه کد ایس رو دوست دارم بعدش اسنشال رو همچنین اصلا از تغ خوشم نیومد.
ترتیب برتری ماندگاری: اسنشال-تغ-کد ایس
ترتیب پخش: اسنشال-تغ با فاصله از این دو کد ایس
در نهایت: ممکنه عطری که من میپسندم شما نپسندید همونطوری که مطمئنم تغ رو خیلی از افراد میپسندن:n26:
آدرنالین نایت از برند انریکه ایگلسیاس
پیش از این در سال 2014 برند انریکه نخستین عطر خود را با رایحه ای گرم و چرمی با نام انریکه ایگلسیاس تولید کرده بود.
اینبار در سال 2015 شاهد ارائه ی عطر دیگری از این برند نوپا با نام آدرنالین نایت هستیم که بنظر میرسد دارای رایحه ای چوبی-ادویه ای باشد.
نت های تشکیل دهنده ی این عطر:
نت ابتدایی: لیمو، پرتقال و نارنگی، برگ بنفشه
نت میانی: گل رز، هل، زعفران، فلفل سیاه
نت پایه: چوب سدر، چرم، دانه تونکا
این عطر هنوز به بازار عرضه نشده اما طرفداران این خواننده ی مطرح بی صبرانه منتظر ارائه ی آن هستند.
ما هم قضاوت در مورد ماندگاری و پخش را به بعد از مشاهده و تست میسپاریم.
پ.ن: درخواستی از طرف یکی از دوستان عزیزم @