Game of Thrones : A Telltale Games Series
نام بازی : Game of Thrones: A Telltale Games Series
شرکت سازنده : Telltale Games
تاریخ انتشار بازی : 2 دسامبر(سه شنبه 11 آذر) برای PC و Mac ، برای Xbox ها و PS4 هم 3 دسامبر ، برای PS3 در 9 دسامبر ، iOS در 4 دسامبر و اندروید در طول دسامبر
پلتفرم ها : PC/Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, iOS و احتمالا در آینده پلتفرم های دیگه مثل اندروید
مدت ها پیش بود که Telltale Games توی یه تیزر کوتاه در دست ساخت بودن بازی Game of Thrones رو داد و اعلام کرد که در سال 2014 اپیزود اولش منتشر میشه .
بعد از این تیزر شرکت به شدت سکوت کرد درباره بازی و داستانش و فقط چند عکس در توییترش قرار داد که شامل دیالوگ هایی از سری کتاب ها بودن .
قبل از معرفی خود بازی ، به نظرم بهتره یه معرفی کوتاهی انجام بشه درباره این سریال محبوب :
سریال Game of Thrones که فصل 5 ـش چند ماه دیگه میاد ، یکی از موفق ترین سریال های شبکه HBO هست که طرفدارای زیادی رو جمع کرده . سریال بر اساس سری کتاب های A Song of Ice and Fire نوشته جورج مارتین هست و داستانی حماسی رو در سرزمین های ساختگی شامل Westros و Essos تعریف میکنه . این کتاب اما تفاوت های زیادی با بقیه کتاب های فانتزی داره که ازشون میشه به بی پروایی نویسنده در کشتن کاراکترهای اصلی برای پیش بردن داستان ، کاراکتر های واقعی و اکثرا خاکستری ، سبک خاص تعریف داستان(هر چپتر به صورت سوم شخص از زاویه دید یک کاراکتر روایت میشه) و همچنین ترکیب زیبای فانتزی با سیاست هست که باعث شدن با وجود فانتزی بودن کتابا و وجود موجوداتی نظیر اژدهایان یک حس واقعی رو به خودش بگیره .
سریال Game of Thrones هم سریالی بود که قبل از اومدنش خیلیا انتظار داشتن به دلیل بزرگی بیش از حد کتابا و کاراکترای زیادشون خیلی موفق نشه ، اما تهیه کننده ها تونستن به خوبی طوری به داستان اصلی وفادار بمونن که دوستداران تلویزیون از سریال فراری نشن و به این ترتیب سریالی رو ساختن که جز بهترین ها محسوب میشه و جوایز خیلی زیادی رو به دست اورده(و در تقریبا همه زمینه ها رکورد سریال The Sopranos ساخته HBO رو تونسته بشکونه)با این تواصیف ، وقتی خبر ساخت بازی از این سریال داستان محور توسط Telltale Games که به خاطر نوع خاص بازی هاش معرف حضور همست به صورت رسمی تایید شد طرفدارا رو به شدت خوشحال کرد ، اما همونطور که گفتم بعد شرکت به شدت ساکت موند به طوری که اکثرا فکر کردن ساخت بازی عقب افتاده ، اما مدتی پیش بود که اعلام شد بازی در همین 2014 منتشر میشه و بالاخره امروز هم اطلاعات تکمیلی از بازی بیرون اومدن .
[داستان بازی از اواخر فصل 3 سریال شروع میشه و قبل از فصل 5 تموم میشه برای همین اگه سریالو ندیدین پایین اسپویل هایی هست ، البته من فقط مقدمه رو گفتم و تا آخر فصل 1 اسپویل کردم و از 2 و 3 چیزی نیوردم]
TTG تایید کرده که بازی بر پایه سریال(که در عین وفاداریش تفاوت هایی با سریال داره) هست . بازی داستان خاندان Forrester رو در جریانات جنگ پنج پادشاه تعریف می کنه .
جنگ پنج پادشاه(که از اواخر فصل اول سریال شروع میشه و به تدریج اوج میگیره) جنگی هست که پس از مرگ پادشاه وستروس King Robert Baratheon رخ داد و در اون پنج نفر از بخش های مختلف مدعی تاج و تخت شدن :
Robb Stark : فرزند Eddard Starkـی که بهترین دوست پادشاه بود و بعد از مرگ اون توسط پسر رابرت به جرم خیانت سر بریده شد . ادارد استارک معروف به ند استارک رئیس یکی از قدرتمند ترین خاندان های وستروس بود و خاندانش در شمال اقامت دارن . بعد از اعدام ناجوانمردانه ند استارک ، پسرش راب خودش رو King in the North [پادشاه شمال] اعلام کرد و تصمیم گرفت انتقام خون پدرش رو بگیره .
Joffrey Baratheon : پسر رابرت و ولیعد وستروس . ند استارک قبل از مرگش کشف کرد که جافری در اصل فرزند مادرش سرسی لنیستر و داییش جیمی لنیستر هست .
Stannis Baratheon : برادر رابرت که خودش رو پادشاه میخونه و از پدر واقعی جافری خبر داره و در نتیجه طبق قانون پادشاه برحق وستروس باید باشه .
Renly Baratheon : برادر کوچکتر رابرت و استنیس که خودش رو باهوش تر و عادل تر از برادراش میدونه و با توجه به این که رفتارش بسیار مردم پسندتر از استنیس ـه طرفدارای زیادی رو جمع کرده .
Balon Greyjoy : رئیس جزایر آهن که مدت هاست دنبال تاج پادشاهی جزایرش هست(به جای زیرنظر پادشاه وستروس بودن) و دوباره بعد از حدود 16 سال اعلام پادشاهی کرده .
[از اونجایی که دقیقا از کجای فصل 3 شروع میشه مشخص نیست ، من زیادی توضیح ندادم . به علاوه دلیل دیگه هم اینه که مشخص نیست چه قدر وقایع قدیم رو بازی میخواد خودش توضیح بده]
خاندان Forrester از خاندان های کمتر شناخته شده کتاب هاست که فقط چندجا ازشون اسم برده شده . این خاندان شمالی خدمت گزار به خاندان بزرگتر Glover هست و به همین دلیل هم مثل House Glover به استارک ها وفادارن . Forrester ها در قلعه Ironrath زندگی می کنن که در میانه جنگل های قدیمی شماله . قلعه 1500 سال پیش توسط Cedric Forrester و سه پسرش ساخته شده . شعار این خاندان Iron from Ice [آهن از یخ] هست و عقیده دارن که شرایط اقلیمی سخت شمال نه تنها عامل ضعف نیست ، بلکه قویترشون می کنه .
اونها در بین انبوه ترین جنگل های شمال هستن و از این نظر موقعیت استراتژیکی برتری دارن . به خصوص که از این درخت ها برای ساخت و ساز خونه ها و سلاح ها استفاده می کنن .
خاندان Forrester بیشتر جنگل های منطقه رو تحت کنترل داره و با خاندان Whitehill رقابت داره .
این خاندان توی سریال حضور نداشته اما ازش در کتاب A Dance with Dragons یاد میشه . در بازی ما در کل در نقش پنج نفر بازی می کنیم و بازی از دیدگاه افراد مختلفی(به سبک کتاب ها) روایت میشه که هر کدوم یا از اعضای اصلی خاندان ـه یا از افراد وفادار به اون هاست . این افراد در مناطق مختلف وستروس و Essos هستن و سعی می کنن که در میان این جنگ بزرگ خاندانشونو حفظ کنن . همچنین تایید شده که در سریال علاوه بر Ironrath مناطق مشهور سریال/کتاب مثل The Wall و King's Landing رو می بینیم .
سازنده ها گفتن که دلیل کنترل پنج نفر اینه که پلیر احساس حضور در بازی پادشاهان رو داشته باشه چرا که اعمال هر یک از این پنج نفر روی سرنوشت و داستان بقیه تاثیر میذاره و میتونه کار رو برای بقیه سخت یا راحت کنه .
در آینده اخبار بیشتری از اپیزود اول که اسمش Iron from Ice هست منتشر میشه که من به محض اومدنشون ترجمه می کنم . همچنین گفته شده که خود اپیزود در آینده نزدیک بیرون میاد .
معرفی کاراکترا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : این هایی که گفتم صرفا یه مقدمه کوتاه هستن و درباره تاریخ این جهان و به خصوص وستروس توی تاپیک سریال در بخش سریال های خارجی خیلی بیشتر توضیح دادم .