چه تلویزیونی بخرم با بودجه 1.900 ؟
سلام به همه دوستان
سر راست میریم سراغ اصل مطلب
بنده یک بودجه ای تا 1.900 دارم برای تلویزیون
راستیتش خودم از همون ابتدا میخواستم LED بخرم و دلیل هم خیلی عوامانه پایین بودن قیمت تلویزیون های پلاسما بود ولی اون شب رفتیم یکی از فروشندگان سامسونگ میگفت بیا پلاسما ببر من برای خواهر خودم از اینها گذاشتم خیلی بهتر است گفت برای من فرقی نداره من پولش رو میگیرم برای خودت میگم چرا پول بیشتر بدی گفت اینا هم عمرشون بیشتره هم اینکه داری بزرگتر میخری.
حالا من چنتا سوال دارم خودمم کمی تحقیق کردم :
این مشکل مصرف برق توی نمونه های جدید پلاسما هم هست ؟ اگه بخوام پلاسما بگیرم خوب سه بعدی سامسونگ میگیم 46 اینچ ولی این مصرف برق یعنی چقدر بیشتر ؟ یعنی دو برابر LED یا ناچیز است اگه قبض میخواد بیاد 12 تومن میاد 14 تومن ؟! و دیگه اینکه با توجه به پیشرفت تکنولوژی اون ایراد ها رفع شده ؟ یا کمتر ؟ به درست استفاده کردن و کمتر استفاده کردن بروز اون ها ربط داره نداره ؟
کلا پلاسما پیشنهاد میشه و این دوستمون راست میگفت پلاسما بخرم یا اینکه بی خیالش شم کلا ؟
برند LG تلویزیون های خوبی داره یا نه ؟ چون اینجا توی مشهد قیمت تا دلتون بخواد متنوع است ولی
سامسونگ 40 اینچ LED از 1.900 تقریبا شروع میشه تا 3 تومن ولی 42 اینچ ال جی 1.880 هم من قیمت گرفتم، به نظرتون این بهتر نیست اگه بخوام LED بخرم ؟
گزینه هایی که من دارم این هاست :
40 اینچ سامسونگ LED
46 اینچ سامسونگ پلاسما
42 اینچ ال جی LED
کدوم رو انتخاب کنم ؟