چکار کنیم این دوگونه درک رو از بین ببریم؟
یکی قانون داریم
یکی تئوری داریم
قانون چیه؟ همون چیزی که میگه فلان، در شرایط فلان، نتیجه فلان خواهد داد
تئوری چیه؟ یه توضیح
بر اساس قانون فلان، و همچنین قانون فلان و در هم ریختگی با قانون فلان، پدیده ای پدیدار شد.....
قانون چیه؟ قانون بقای ماده و انرژی، قانون چندگانه ترمودینامیک، و...
تئوری چیه؟ تئوری فرگشت، بر اساس فلان و فلان و فلان ، فلان جور شد.....اینا درست؟
دانش را افزایش میدهیم و فرگشت رو کاملآ تصویب میکنیم
کسی میتونه خلافش حرف بزنه؟ خیر زیرا تئوری را به مرحله فکت طبیعت رسانده ایم
نمونه:
بر اساس قوانین گرانش و حرکت کرات کم چگال بدور کرات چگال تر، احتمالآ زمین متحرک بدور خورشید ثابت میگردد
تئوری:
خورشید بدور زمین نمیگردد و زمین بدور خورشید میگردد...
افزایش دانش:
اثبات گردش زمین بدور خورشید
یک فکت در طبیعت:
گردش زمین بدور خورشید
منظورم از ما
ما = ما آماتورهای معتقد به داروينيسم و ما دفاع کنندگان آماتور از داروينيسم
اين حرف که صد در صد درسته کي نهي کرده؟
+
کي راه افتاده که بگه داروينيسم فکت نيست؟
معلومه که از نظر من داروينيسم هنوز فکت نيست، اين گفتگويي بود بين دو تا داروينيسم باور
شما فکر کرديد ما راه ميوفتيم دنبال مردم که بگيم داروينيسم فکت طبيعت نيست و با شناخت از طرز فکر عموميت، داروينيسم رو در معرض اتهام قرار بديم که آي ديديد خود داروينيست ها دارن با زبون خودشون ميگن؟
و به انديشه مورد قبول خودمون توسط عموم داروينيسم ندان، خنجر هاي بي ارزش زده بشه؟
ولي من در يک جمع داروينيستي، ميگوييم که داروينيسم فعلآ فکت طبيعت نيست، و ما نبايد با فکت دانستن اين مسئله الان ، پلمپ مغزي کنيم خودمون رو.....زيرا ما از پلمپ انتقاد ميکنيم و خود پلمپ گر بشيم از يه ور ديگه؟
لب مطلب اينکه از نظر من شما جشن زودهنگام فکت داروينيسم رو گرفته ايد ( که من هم اين جشن را خواهم گرفت ولي نه الان )
من نميتوانم خلآ در پايان داروينسم قرار ندهم، زيرا نميخواهم به چيزي که به احتمال زياد فکت است ولي الان فکت نيست، فکت زودهنگام بگوييم...
هر چند که نظر من فکت ، فکت نيست و فکت الان ما رياليتي است و مممکن است فکت نيز باشد ولي الزامي ندارد...نيگا:
فکت از نظر من غير قابل فهم است، ولي رياليتي ما دارونيسم باوران بالاتر از همه است در اين مورد.....حداقل از نظر علمي که قبولش داريم.....
خب من این مخالفت رو نمیپذیرم، ( در عین حال که مطلب و می پذیرم چون خودم گفتم ) دارم از فرگشت دفاع میکنم
جوری میگید خیر انگار من غیر اینو گفتم،
غیر اینو گفتم؟
روی سبز جدل دارید؟، فرگشت و تعلیق کنید تا فلسفی بودن تکامل و اثبات کنم....
چون احساس میکنم پیش زمینه قضاوت غلطه جواب نمیدم به اینجا...در صورت دوباره گفتن شما جواب میدم.....
من کسی که بخواد فرگشت و داروینیسم و بکوبه ول نمیکنم.....
ممنون از شما ولی
من نمیخوام قبل از اینکه فرگشت ناباوران بخوان چنین چیزی رو نهی کنند، فرگشت گرایان متعصب کاری کنند که فرگشت بیوفته توی چاه جهالت.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیچاره داروین.....
یه چیزی هم من میخوام بشما بگم، لطفآ فضای تنفس گفتن جمله ی " بی دانشها نخندید " برای هممون بزارید...
یک کلام حرف حساب:
در نهایت معتقدم: