دیوید بکام باز نشسته شد...
دیوید بکام، ستاره مطرح انگلیسی که سابقه بازی در تیم های منچستر یونایتد، رئال مادرید، آ.ث میلان و لوس انجلس گلکسی را دارد، پیشنهاد تمدید 1 ساله قراردادش را با باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن رد کرد و اعلام کرد که در پایان این فصل از دنیای بازیگری کنارگیری خواهد کرد.
بکام که با یک قرارد داد 5 ماه به این باشگاه فرانسوی پیوسته بود، اعلام کرد که دلیل انجام کارش، خداحافظی در اوج است. وی تمام حقوق خود در این 5 ماه را صرف کارهای خیریه کرده بود.
وی در اینباره گفت "از پی.اس.جی بخاطر پیشنهاد تمدید قرارداد بسیار ممنونم. اما احساس میکنم الان دیگه وقتش شده که از دنیای بازیگری کنار برم. دوست دارم در اوج کنار برم".
بکام در حالیکه 14 ساله بود به باشگاه منچستر یونایتد پیوست و با پیراهن این تیم، در 398 بازی حضور پیدا کرد و موفق شد به 6 لیگ جزیره دست پیدا کند و 1 بار نیز قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود. در سال 2003 بکام به عنوان یکی از ضلع های اصلی پروژه کهکشانی ها، به رئال مادرید پیوست و در این تیم نیز در فصل آخر حضورش موفق به بردن لالیگا شد. در حالیکه در گالکسی بود دو سال بصورت قرضی در تیم آ.ث میلان حضور پیدا کرد و در این تیم نیز موفق به بردن لیگ سری آ شد. در پایان نیز وی این فصل را در پی.اس.جی سپری کرد و با بردن لاشامپیونه، تبدیل به نخستین بازیکن تاریخ انگلیس شد که در 4 کشور مختلف، قهرمان لیگ شد.
با احتساب قهرمانی اخیر وی با پی.اس.جی، بکام در طی 20 سال دوران کاری اش موفق به بردن 19 جام (شامل 10 قهرمانی لیگ) شده است.
"وقتی بچه بودم، اگه بهم میگفتید که در تیم محبوب دوران بچگیم، یعنی منچستربازی میکنم و باهاشون این همه جام میبرم، و از اونور بیش از 100بار برای تیم ملی کشورم بازی میکنم و به علاوه در چند تیم بسیار بزرگ بازی میکنم، میگفتم که این خیلی رویایی-ه. اما اونقدر خوشبخت بودم که به این رویاهام رسیدم".
بکام نخستین بازی خود را در تیم ملی انگلیس در سال 1996 تجربه کرد و اکنون با 115 بازی ملی، رکوردار بازیهای ملی در انگلیس است. وی در سال 2009 اخرین بازی ملی اش را در برد 3-0 تیمش برابر تیم بلاروس تجربه کرد.
"بدون شک هیچ چیزی برام تجربه انجام کاری (فوتبال بازی کردن) که دوستش دارم نمیشه. اما احساس میکنم که قراره به بخش جدید از زندگیم رو تجربه کنم و بشدت برای تجربه کردن این بخش زندگیم هیجان دارم".
لازم به ذکر است که بکام تا قبل از رسمی شدن بازنشستگی اش از فوتبال، 2 بازی دیگر را برای باشگاه پی.اس.جی باید انجام دهد.
منبع : سایت های مختلف مثل bbc sport
-----------------------
چهره و سرشناسی بکام رو بدون شک هیچ شخص دیگه ای در فوتبال نمیتونه تکرار کنه...همین بس که با وجود اینکه در اوج نبود، قراردهای آنچنانی تبلیغاتی با شرکت های بزرگ میبست...
قدرت کنترل توپ روی ارسال هاش هم دیگه نیازی به گفتن نداره...
به هرحال به شخصه دلم براش تنگ میشه...