درود یاران.
من شنیدهام که در کشورهای پیشرفته مردم روزی چند بار یا هر روز یا حد اقل هر ۲ روز یکبار حتما به حمام میروند، آیا بیشتر حمام رفتن از نظر پزشکی مفید است . و ایده ال حمام رفتن هر چند وقت یکبار است ؟ و نحوه درست حمام کردن چگونه است؟
Printable View
درود یاران.
من شنیدهام که در کشورهای پیشرفته مردم روزی چند بار یا هر روز یا حد اقل هر ۲ روز یکبار حتما به حمام میروند، آیا بیشتر حمام رفتن از نظر پزشکی مفید است . و ایده ال حمام رفتن هر چند وقت یکبار است ؟ و نحوه درست حمام کردن چگونه است؟
نتيجه نظر خواهي:
هر روز (روزی ۱ بار)
25.00%
هر ۲ روز یکبار
25.00%
هر 3 روز یکبار
50.00%
ساعت ۱۵ و ۱۵ دقیقه :38:
دوش گرفتن خیلی خوبه. ولی باید به نکاتی هم توجه داشت. بیرونی ترین لایه ی پوست ما که اسم علمی آن Horny layer هستش ، لایه ای هست که سلولهای مرده درش قرار گرفتن ، ولی همین سلولهای مرده از سلولهای زیرین خود که مفید و سودمند هستند محافظت میکنند ، این لایه ی بیرونی توسط چربی ها به وجود اومده که همچنین باعث میشه پوست ما رطوبت کافی خودش رو بدست بیاره.
هربار که شما یک دوش میگیرید ( خصوصا دوشهای گرم و هات!!) و از صابون و لوفاه و ابزارهای ساینده ی دیگر استفاده میکنید ، به این Horny layer آسیب میزنید، در واقع ترکیب صابون و آب گرم باعث میشه تا چربی های این لایه در پوست حل بشه و اگر هم از لوفاه استفاده کنید این عمل رو تشدید میکنه !
بنابراین هرچه بیشتر حمام کنید بیشتر این آسیب اتفاق میفتد ، و علاوه بر آن پوست شما هم وقت کمتری برای بازسازی این لایه ی بیرونی و فرآیند طبیعی ساخت چربی پوستی را خواهد داشت.
همچنین استفاده از لوفاه باعث پوست پوست شدن این لایه خواهد شد . به همین سبب دوش گرفتن بیش از حد نتیجه اش پوستی خشک و پوست پوست و شکسته شده خواهد بود.
نکته ی دیگه اینه که بعد از دوش گرفتنتون چطوری خودتون رو خشک میکنید ، بهترین راه برای خشک کردن استفاده از سشوارهای بدن هستش ، با دمای ملایم. هیچگاه حوله را روی پوست خود نکشید تا اینکه سریعتر خشک شوید ! در صورت اینکه سشوار بدن ندارید ، از نرم ترین حوله ی ممکن استفاده کنید ، و به یاد داشته باشید که حوله را روی پوست نکشید ، شما باید تنها حوله را روی پوست قرار دهید به صورت ثابت ، تا آب پوست چیده شود.
به مطالبی که گفتم به شدت دقت کنید. :n06:
اونا بیشتر دوش میگیرن
اینجا طرف 4 روز یه بار میره حمام 2 ساعت
کدومش بهتره ?نقل قول:
ببینین نه چهار روز یکبار ، و نه هرروز چهار بار !
شما هر دو روز یکبار دوش بگیرید یعنی یک روز در میان. از صابون هم استفاده نکنید و به جای آن از شامپو بدن استفاده کنیــد.
از لوفاه استفاده نکنید ، و یک دوش کاملا سبک بگیرید در حد 15 دقیقه. بله داخل ایران هم افرادی هستن که بوی عرقشـــون
از دو متری حال آدم رو بد میکنه ، خیلی بده.. سعی کنید به طور منظم یک روز در میان حمام کنید و به هیچ عنوان زیاده شویی
نکنید که نتیجه ی عکس دارد.
اگر براتون مقدوره وان حموم تهیه کنید و اون 15 دقیقه را در وان حموم فقط سپری کنید همین ، نیازی به شستن با اسفنج و ..
هم نیست.
این سالی یکبار خیلی باحال بود
یه نفر هم بهش رای داده
یه حموم نمیرم هم آخرش میذاشتی بد نبود
:n08:
من که به اشتباهی یه ماه زدم.
من یه بار میبینی هفته ای میرم یا دوروبرای ماه! دی
گزینه آخر رو نفهمیدم چیه. الان که دیدم فهمیدم!
زننده تاپیک میتونه عوض کنه؟ یا به ناظر باید بگم؟ دی
یادم نبود اگر نه حتما اینو هم اضافه میکردم :دینقل قول:
نه من و نه ناظر نمیتونیم :)نقل قول:
به نظرم اگر به جای هر 4 روز یکبار حمام رفتن کامل اون رو به 2 روز یکبار یعنی یک نوبت شامپو سر و شستن بدن با صابون ( پن یا .. ) با کم کردن تایم انجام بدیم در زمستان و در تابستان همین رو به اضافه دوش عادی روزانه انجام بدیم خوب هست خیلی
با آب سرد حتما در تابستان . چون برا بدن بهتره
من عمرا بتونم با آب سرد دوش بگیرم !!!.... باید آب خیلی خیلی داغ باشه ... کلا از بچگی این جوری بودم.... یادمه با بابام که می رفتم حموم اون 5 ثانیه هم زیر آبی که من باش دوش میگرفتم نمیتونس وایسه ... !:n02: البته میدونم ضررش زیاده ...نقل قول:
آب سرد قدرت پاک کنندگی نداره ، ولی خیلی کیف میده دوش آب سرد آدم شاداب میشه.
نقل قول:
من شنیدم واسه اعصاب هم خوبه و آرامش بخشه .... تو یه فیلم دیدم میگفت گاوا رو قبل از سلاخی از تو یه تنگنای کوچیک با آب سرد رد میکنن تا آروم تر باشن ...!:n02:
سلام
استفاده از آب داغ در مدت طولانی باعث خشکی پوست میشه ..آب سرد هم مراقب باشین چون شوک استفاده از آب سرد ممکنه خطرناک باشه ..کسی رو میشناسم که همینجوری فوت کردن :41:
دمای یک وان یا دوش داغ برابر با دمای بین دمای 35.5 تا 40.5درجه سانتیگراد می باشد. حمام داغ می تواند:
- سیستم ایمنی را تحریک کرده و گردش خون را افزایش دهد.
- آب داغ همچنین از طریق تسکین اعصاب، بدن را راحت و آرام می کند.
- حمام داغ 2 تا 15 دقیقه ای به درمان علائم روماتیسم مفصل ، بافت فیبروز و ماهیچه ها و گرفتگی ماهیچه ها کمک می کند.
- آب داغ همچنین می تواند پوست را تمیز و مرطوب کند.
- منافذ پوست را باز کرده و آب را جذب می کند.
- حمام داغ با دمای بالای 38Cبر قلب فشار وارد کرده و برای خنک کردن بدن رگ های خونی را گشاد می کند.
- افراد مبتلا به بیماری قلبی، آرتروز و یا سیستم عصب مرکزی نباید از چنین دمایی استفاده کنند.
دوش یا وان سرد برابر با حمام کردن با دمای بین 10تا 21درجه سانتیگراد می باشد. این نوع دما متابولیسم بدن فرد را در طول حمام تحریک می کند. با این دما بدن احساس نشاط می کند، زیرا گردش خون در بدن سریع می شود. از آب سرد می توان:
- به عنوان محرک سوخت و ساز بدن برای چاقی و حالت سستی و بی حالی بدن استفاده کرد.
- ورزشکاران می توانند میزان استرس شان را کاهش داده و به مقاومت ذهنی دست یابند.
- می تواند صبح ها شما و ماهیچه هایتان را بیدار کند.
- بعد از کار قدرت و زندگی دوباره ای به بدن تان می بخشد.
- به خنک کردن آفتاب سوختگی کمک کرده و از نفوذ آن به لایه های عمیق تر پوست جلوگیری می کند.
- می تواند به طور موقت التهابات پوستی از قبیل گزیدگی حشرات و آلرژی های خفیف پوستی را تسکین ببخشد.
اما از این که قلب، آرتروز و فشار خون تان می تواند شوک آب خنک را تحمل کند، اطمینان حاصل کنید. به دلیل افت ناگهانی دمای بدن، افزایش ضربان قلب، تنفس و نیز گشاد شدن رگ های خونی، این دما فقط باید به مدت زمان کوتاهی استفاده شود، کمتر از 3 دقیقه یعنی طوری باشد که سریع زیر دوش بروید نه اینکه به مدت زیادی زیر آب سرد بمانید. همیشه بعد از حمام با آب سرد، بدن تان را سریع و کامل با حوله خشک کنید. فقط سالم ترین افراد می توانند از آب خنک استفاده کنند، در صورت وجود هر گونه نگرانی نسبت به سلامت خود با پزشک مشورت کنید.
دوش یا حمام طبیعی یعنی حمام کردن با آبی که دمای آن با دمای طبیعی سطح بدن 33.8سانتی گراد یکی باشد. معمولاً آب در این دما تغییرات فیزیولوژیکی کمی ایجاد می کند. اما اغلب می تواند حالت های عصبی و آشفتگی های روحی را تسکین ببخشد، کمی از التهاب مفاصل بکاهد و بدن را تمیز کند. دمای معمولی آب بهترین دما برای ایروبیک و ورزش آبی است.
توصیه مشاور :بهتر است ابتدا دوش آب گرم گرفته شود و در پایان دوش آب سرد. البته باید به میزان مقاومت بدن خود دقت نمایید و در نظر داشته باشید که افراط در افزایش و کاهش دمای آب باعث کاهش قند خون شده و ایجاد سرگیجه میکند. نکته بسیار مهم دیگر این است که گرم و سرد شدن آب به تدریج صورت بگیرد که بدن دچار شوک نشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه نكته :
1: بوعلي سينا يه جا گفته من تا حالا ججواب يه چيزو نفهميدم اونم اينه كه دوش آب سرد كه اينقدر فايده هاي فراوان داره چرا وقتي رو مرده ميريزن زنده نميشه....:n04:
2: اين دليل نميشه كسي كه هر روز ميره حمام انسان تميزيه يا خيلي محترمه و كسي كه 4 روز يه بار ميره حمام انسان كثيفيه يا بي كلاسه.:n24:.....ميزان حمام كردن به خيلي چيز ها مربوطه
3: در ممالك غير اسلامي به دليل استفاده از سرويس فرنگي و نداشتن طهارت بعد از استفاده از سرويس مردم مجبورند روزانه حداقل يك بار حمام داشته باشند ولي در ايران به دليل وجود آب و طهارت انسان اگه حتي تا 4 روز هم حمام نكنه باز هم ممكنه تميز باشه...
من که برنامه خاصی ندارم برای حموم ، هروقت لازم باشه حموم میکنم .
ولی از یه چیز متنفرم و هر 5-6 بار یکبار برام اتفاق میوفته ، اونم اینکه تا از حموم میام یا گردگیری داریم یا باید جارو برقی رو درست کنم یا باید ماشین داداشم رو بشورم یا باید کولر رو تعمیر کنم یا باید ...... مجبور میشم دوباره برم حموم .
الان که دقت میکنم میبینم هرروز میرم ، چون صبحا میرم ورزش مجبورم اونم فقط یه دوش میگیرم .
با دو نکته ی اول موافقم ولی نکته ی سوم نه زیاد ، حموم رفتن غربی ها به صورت روزانه ارتباطی به عدم طهارت نداره ، این جز فرهنگشونه ، از لحاظ تمیزی هم واقعن توالتهای غربی به خوبی تمیز میکنن.نقل قول:
ولی از اینا گذشته توالتهای اسکوات ( آسیایی ) یه سری فواید علمی داره البته مضراتی هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من انگلیسیم خوب نیست نفهمیدم ضرر و فایده توالت های ما ("آسیایی") چیه ؟!نقل قول:
لطفا اگه میشه خلاصه یه توضیحی بده .
("ببخشید که به بحث ما ربطی نداره")
یک چیزی هست پن . مثل صابونه ولی اون حساسیت های استفاده از صابوون و نداره
به نظزرم وقتی به حمام میروید استفاده کنید
پن فولیکا . اگر مشکل قارچ ندارید از پن ضد جوش و پوست حساس استفاده کنید
اگر در معرض باکتری هستید باکتری دار . 10 نوع داره
نقل قول:
البته بلا نسبت ما ادمها.:n23:
سلام....
اقا من تقریبا دو روز یه بار حمام میکنم و بیشترین فعالیتم راه رفتن تو خونه و نهایتا تایپ کردن هستش!!!! حالا فوقش تا دم در برم و سوار ماشین بشم و کولر روشن برم به جایی که میخوام برم.... بنابراین عرق نمیکنم...
ولی متاسفانه اکثر اوقات احساس میکنم که بوی عرقم میاد و همیشه خودم رو تو جمع جمع میکنم و نمیتونم راحت باشم... حتی حمام روزانه رو هم یه مدت تست کردم ولی نتیجهای نگرفتم!!...
همچنین میتونم بگم که بعضی اوقات که از حموم میام بیرون و دارم خودم روخشک میکنم، اگر از صابون استفاده نکرده باشم زیر بغلم بوی عرق میده!!( چه وقتی موها رو گرفته باشم چه وقتی نگرفتم!!) چیکار کنم؟!
عاخه چرا من اینجوریم؟! یا خودم حس میکنم فقط هان؟:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
اگه یه مدت برین باشگاه خوب فعالیت کنید بدنتون تنظیم میشه.
نقل قول:
سلام
حموم که میری حتما از صابون یا شامپو بدن برای شستشو استفاده کن
همچنین استفاده از سیگار و مصرف غذاهایی که دارای سیر وادویه زیاد هستن ...تاثیر مستقیمی رو بوی عرق بدن دارن
اگر از دئودورانت ها و در کل ضد عرق هایی که استفاده میکنی نتیجه نگرفتی.....از زاج پودر شده استفاده کن خیلی خوب جواب میده..
از وان استفاده کننقل قول:
سلام
از خوشبو کننده ها و مواد ضد تعریق مثل مام های جامد استفاده کنید ولی حتما حتما بلافاصله بعد از حمام و خشک کردن بدن چون اگر بعد از حمام کردن و عرق کردن استفاده کنید فایده ای نداره.
حتما هم پوست بدنتون رو اصلاح کنید بعد از اصلاح از خوشبو کننده استفاده کنید.
یه جا مطلب مفیدی بود براتون میذارم بخونید:
نقل قول:
۱٫از خوردن ادویه، زردچوبه، فلفل، خردل، سس گوجه فرنگی، پنیر کهنه، تخم مرغ، روغن سرخ شده، کالباس، سوسیس و اغذیه نظیر آن خودداری کنید و همراه غذا از سبزی تازه و میوه استفاده کنید. همچنین استفاده از مواد لبنی مثل شیر و ماست را فراموش نکنید.
۲٫ پیشگیری بهترین روش برای مبارزه با بوی بد عرق است. اگر عرق روی بدن نماند ، بو نیز نمیگیرد. برای بسیاری از افراد شستشوی مرتب بدن برای رهایی از شر بوی بد کفایت میکند؛ البته شستشو با آب خالی کافی نیست چون نمیتواند بخوبی عرق را از سطح پوست پاک کند. برای دستیابی به نتیجه مطلوب باید از شامپو و صابونها استفاده کنید.
۳٫ بعد از شستشوی بدن با آب و صابون و خشک کردن کامل بدن، بلافاصله از ترکیبات ضدعرق برای زیر بغل خود استفاده کنید. توجه داشته باشید دئودورانتها مانع تعریق نمیشوند بلکه مانع متصاعدشدن بوی بدن میشوند. در حالی که ضد تعریقها مواد شیمیایی هستند که تعریق را کاهش میدهند؛ البته ضد تعریقها در اکثر موارد حاوی دئودورانت نیز هستند که بوی بدن را دفع میکند.
۴٫ حتما بدن خود را مرتب خشک کنید زیرا باکتریها به سختی در مناطق خشک بدن زنده میمانند.
۵٫ لباسهای نخی بپوشید. زیرا لباس نخی و کتانی عرق را بهتر به خود جذب میکنند. در مقابل لباسهای نایلونی عرق را از سطح بدنتان کمتر جذب کرده و با باقی ماندن این عرق در سطح پوست، خود بخود بوی بد نیز استشمام میشود.
۶ . سیگار نکشید. مصرف سیگار علاوه بر بدبو کردن دهان، موجب بدبو شدن عرق نیز میشود. در نظر داشته باشید که هفتهها طول میکشد تا بوی بد سیگار و اثر آن در عرق بدن بعد از ترک از بین برود.
۷٫ لباس تمیز عامل مهمی برای جلوگیری از بوی عرق است. هر بار به حمام میروید لباسهایتان را عوض کنید و لباسهای تمیز بپوشید. گاهی در مناطق گرم و شرجی لازم است لباسها را روزی چند بار عوض کرد.
۸ . برخی بیماریها موجب تعریق بدبو میشود، در این مواقع چارهای جز درمان بیماری اصلی وجود ندارد.
۹٫ موهای زیر بغل و کشالهران خود را بهطور مرتب بتراشید. وجود مو در این منطقه موجب مساعد شدن شرایط رشد برای باکتریها میشود.
۱۰٫ در هفته یکبار استفاده از صابون آنتی باکتریال، گوگرددار و ترکیبات ضد قارچ میتواند میزان باکتریهای مزاحم و بدبو شدن عرق را کم کند.
دوستان من وقتی برنج خالی بخورم هم روش فلفل قرمز و نمک میریزم.... قبلا عادتم نمک ریختن زیاد بود...(من یه بار رو کل غذا نمک و فلفل میپاشم.... بعد هر بار که قاشق میزنم!!!! یه بار روی قاشق و بعد هم روی غذام دوباره نمک و فلفل میریزم!!(واقعا این کارو میکنم و بزرگنمایی نیست!)....
کلا حجم فلفل و نمک دریافتیم خیلی بالاست..... ایا این تاثیری داره؟!
متاسفانه فرصت باشگاه رفتن ندارم...(راستش حال و حوصلهاش رو ندارم!! ولی شاید دفاع شخصی رو برم یه مدت...!! اونم باشگاه محسوب میشه؟! یا فقط بدنسازی؟)نقل قول:
اگه یه مدت برین باشگاه خوب فعالیت کنید بدنتون تنظیم میشه.
الان دیگه مجبورم که از صابون استفاده میکنم دیگه!!نقل قول:
حموم که میری حتما از صابون یا شامپو بدن برای شستشو استفاده کن
سیگاری نیستم ولی فلفل رو گفتم که مصرفم شدیده!! البته یکی دو روزه کنار گذاشتم دیگه و احساس میکنم که بهتر بودم تا اینکه امروز باز با همبرگر میزان زیادی فلفل خوردم!!!! که باز الکی عرق کردم...نقل قول:
همچنین استفاده از سیگار و مصرف غذاهایی که دارای سیر وادویه زیاد هستن ...تاثیر مستقیمی رو بوی عرق بدن دارن
حالا ضد عرق چه مدلی و چیش خوبه اصلا؟!نقل قول:
اگر از دئودورانت ها و در کل ضد عرق هایی که استفاده میکنی نتیجه نگرفتی.....از زاج پودر شده استفاده کن خیلی خوب جواب میده..
نداریم!( جای گذاشتن!!)نقل قول:
از وان استفاده کن
اوکی.... مطالبتون هم بسیار عالی بود ممنون..... باید دقیقتر بخونم ببینم ماجراش چیه...نقل قول:
از خوشبو کننده ها و مواد ضد تعریق مثل مام های جامد استفاده کنید ولی حتما حتما بلافاصله بعد از حمام و خشک کردن بدن چون اگر بعد از حمام کردن و عرق کردن استفاده کنید فایده ای نداره.
من اگر واقعا بتونم چاق بشم و این بوی عرق رو حل بکنم، نصف مشکلات زندگیم حل شده، نصف دیگش هم درست کردن پاور این کامپیوتر لعنتیه که مدام نیم ساعت یه بار خاموش میشه!
نقل قول:
متاسفانه فرصت باشگاه رفتن ندارم...(راستش حال و حوصلهاش رو ندارم!! ولی شاید دفاع شخصی رو برم یه مدت...!! اونم باشگاه محسوب میشه؟! یا فقط بدنسازی؟)
آره دفاع شخصی چرا که نه ، از بدنسازی هم بهتره ، تحرک درش بیشتره.
در مورد نمک و فلفل باید عرض کنم بله تاثیر مستقیمی بر سیستم تعریق بدن دارند، کلا کافئین و غذاهای ادویه دار باعث تعـــرق بیــــشتر میـشه.
مصرف اینارو به کل تعطیل کن. از ضدعرق استفاده کن ، برندهای Secret یا Dove خیلی خوبه اگه اصلش گیرت بیاد ، اگر فرد عـــصبــی یا استرسی
باشین مستعد تعرق بیشتر هستین. برای جلوگیری از تعرق دارو هم تجویز میشه ، و همچنین اگر تعرق خیلی شدید باشه دکتر ممـکنه از بوتاکس
استفاده کنه.
شما فعلن همونطوری که عرض کردم ، مصرف ادویه رو کنار بگذار و مدتی در باشگاه فعالیت کن ، خواهید دید که چقدر وضعیتت بهتر میشه.
راستش دیشب خیلی عالی بود و و کلا دیروز عرق نداشتم!!! فک کنم تقصیر خود فلفل نامرد بود!....نقل قول:
شما فعلن همونطوری که عرض کردم ، مصرف ادویه رو کنار بگذار و مدتی در باشگاه فعالیت کن ، خواهید دید که چقدر وضعیتت بهتر میشه.
حالا باشگاه رو هم میرم که اوضاع بهتر و خوبتر بشه...
خوبی شهر مرزی هم اینه که همه چی اصلی یا نیمه اصلیش گیر میاد!! و اصل ایتالیایی ساخت تهران و کرمانشاهش رو نمیتونی گیر بیاری!!!
یه چیز دیگه هم من شنیدم زیاد که میگن مصرف چای سبز برای جلوگیری از تعرق زیاد خوبه. ولی دفعات بیشتری نیاز به دستشویی پیدا میکنید.
اسپری Nivea- impact dry خیلی خوبه....وقتی می زنم میرم باشگاه هم کمتر عرق می کنم هم اصلا بوی عرق نمی گیرم....
انواع ضد عرق ها رو امتحان کردم ولی برای من این از همه بهتر جواب داده.....
البته اکثر این ضد عرق ها دارای آلومینیومه که برای بدن ضرر داره
اگه مصرف ادویه رو قطع کنی و به گفته ی A m ! n عزیز ورزش کنی و از زاج پودر شده استفاده کنی خیلی بهتره.....
ولی خوب تونستی فلفل رو ترک کنی من که نتونستم:n02:
داداش با اعتیاد به یه چیز دیگه!!!نقل قول:
ولی خوب تونستی فلفل رو ترک کنی من که نتونستم:n02:
از دیروز تا حالا 8 تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ساندویچ بندری(ظاهرا هندی هم بهش میگن!!) خوردم که سوسیس و فلفل و رب با هم قاطی میشه!:n09:
من هفته ای یه بار میرم حموم...اهل شیراز نیستم :n29:
ولی تنبلیم میاد....:n27:
:دینقل قول:
خونه ی ما با اینکه دو تا حموم داره ، ولی همیشه سر حموم رفتن دعواس :n08:
اتفاقا شیرازی ها در این یک مورد تنبل نیستندنقل قول:
دوستان یه سوال دارم برام جالبه کامنتهاتون رو بدونم ،
شما چقدر وقت رو در حموم سپری میکنید به طور معمول و به نظرتون یک حموم طولانی بهتره یا یک حموم سریع و مختصر ؟
حموم کردن من سرعتش به این بستگی داره که اگر بخوام موهای ضائد بدنم رو بزنم معمولا تا 20 دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه..ولی اگر حمام معمولی برم کلا 10 دقیقه. به نظر من حمام سریع رفتن بهتره هم آب هدر نمیره. چون ما آب آپارتمانمون پولش تقسیم بر 10 میشه پس من هر چی بیشتر مصرف کنم همسایه های دیگه هم باید پولشو برپردازند...برای همین من سعی میکنم در 5 الی نهایت 10 دقیه از حمام بیام بیرون و همیشه هم آب باز نیست فقط وقتی میخام کفهارو بشورم...آب رو باز میکنم...به نظرم از یک ظرف شستن هم کمتر آب مصرف میسشه....یعنی میانگین مصرف آب در اون 10 دقیقه حضور د رحمام حدود 5 دقیقه با فشار ملایم بازه ...1 بار برای شستن سر یه بار برای شستن بدن ..یه بار هم برای غسل کردن .نقل قول:
من حدود 25 دیقه ای طول میکشه
هرچی حموم رفتن به بقیه تو تابستون حال میده به من تو زمستون و سرما
میری تو اب گرمو باز میکنی زیرش میشینی یه حالی میده:n02: ( اصلا اصراف نمیکنما:n02:)
بعدم میای بیرون کنار بخاری یه چای میخوری وایییی
ازحال رفتم:n02:
ولی بعدش بابات میاد میگه برو درستو بخون اونجاس که همه چی خراب میشه:n23:
منم حدود 20 دقیقه طول میکشه...
ولی alivs عزیز راست میگه هیچی مثل دوش آب گرم تو زمستون حال نمیده....:n02:
مخصوصا اگه از بیرون اومده باشی و یخ زده باشی...
دوش آب سرد هم خوبه ، مزیتهاش:
- افزایش ایمنی بدن
- بهبود گردش خون
- تنظیم دمای بدن
- در کاهش وزن موثرتره
- بهبود متابولیزم بدنی
- بهبود افسردگی
- کمک به سالم ماندن پوست و مو
- افزایش هورمون تستاسترون در آقایان ( برخلاف چیزی که عموم باور دارند! )
اما به افرادی که مستعد حملات قلبی ، فشار خون بالا و داغی و تب هستند ،
توصیه میشه که بیخیال دوش آب سرد بشن و براشون مفید نیست.
من به شخصه وقتی میرم استخر ، فقط جکوزی آب سرد رو هدف مــیگیـــرم ،
جالبه که هیچ وقت کسی توی جکوزی آب سرد نمیره !!