سلام خدمت همه ی دوستان من میخوام تبلت بگیرم ...
البته پون بودجه کم دارم میخوام تبلت ایرانی بخرم ...
کسی هست که داشته باشه ...
یا بتونه من و تو این موضوع راهنمایی کنه ...
به نظرتون چه طوره ؟
Printable View
سلام خدمت همه ی دوستان من میخوام تبلت بگیرم ...
البته پون بودجه کم دارم میخوام تبلت ایرانی بخرم ...
کسی هست که داشته باشه ...
یا بتونه من و تو این موضوع راهنمایی کنه ...
به نظرتون چه طوره ؟
سلام نسبت به قیمتش بد نیست فقط اطلاعات و نظرات کسانی که داشتن رو میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونی.
سلام نخر افتضاحه.شاگرد یه فروشنده بهم گفت از هر 10 تا 3 تاش صفحه اش موج داره و مرجوع می شه و هنگ هم زیاد داره باطریشم افتضاحه.یه چینی فیک بگیری بهتره زیادم فکر ساپورت زبان فارسی نباش با 2 تا برنامه ریدیف می شه.
تبلت چینی برند اینول با پردازنده 2 هسته ای بخر که هم کیفیتش بهتره و هم قدرتش
سیم کارت میخوره این برند؟نقل قول:
اینول تو اجرای بازی کم میاره البته اونی که من دیدم 512 بود رمش.تو ورق زدن pdf هم گیره می کنه یا می ره بیرون البته تو صفحه هایی که عکس هست.نه سیم کارت نمی خورد بازم می گم اون مدلی که من دیدم .حال نکردم باهاش.نقل قول:
به نظرم به جای خرید این تبلت میتونی تبلت های چینی یا axtrom یا marshal یا . . . چیزای دیگه تو همین قیمت بخری همه تو یه قیمتی هستن
این تبلت ایرانیه تا اونجایی که من شنیدم به درد نمیخوره
(البته ایرانی که فقط اسمشه)
آقا مدیر بخش کیه ؟
چرا تبلیغات سوء می کنید شما که نخریدید و فقط شنیدید .
شنیدن کی بود مانند دیدن . مثلا سال تولید ملی هست . واقعا متاسفم برای دوستان که خودمون و کشورمون رو دست کم گرفتیم ؛ مگه ما چمون از چینی ها کمه ؟
تولید ملی یعنی اون محصول برای مردمش ارزون تر تموم میشه نه اینکه یه جنس خارجی تو کیفیتش ده برابر بیشتر و ارزونتر از تولید ملی باشه.نقل قول:
خیلی از چیزامون از چینیها کمه فقط میخوایم .........
دیمو 700محتوای مخفی: dimo 700
تبلت چینی Wintouch q75
محتوای مخفی: Wintouch q75
اخه انصافه این دوتا تبلت سخت افزاریشون یکیه dimo 700 440000 هزارتومنه که مثلا تولید ملیه
اون وقت این تبلت Wintouch q75 چینی قیمتش با گمرک همه چیزش 270000هزار باشه با دلاری 2500 خرده ای!!؟؟؟؟
اخه تولید ملی نباید یه تفاوتی داشته باشه که مردم برن طرفش .
دوستان این تبلت ایرانی دیمو 700 اس که سیمکارت هم میخوره اومده؟
چند هست؟
چه جوریاس؟
تبلت های دیمو بد نیستن ولی شارژ خوب نگه نمیداره قیمتش هم 7اینچیش 400 تا 500 تومن بوده
منظورم این سیمکارت خور جدیدس که تازگیا تبلیغشو میکنننقل قول:
اون قبلیارو میدونم
پردازندش خوب نیست و گرنه می خریدمش ... حالا اونایی که خردین می تونن توش بازیه باحال بکنند یا نه ؟
یکی از دوستان گفته شاگرد مغازه گفته صفحه اش موج داره !!
واقعا ملاک تصمیم گیری برای خرید یک کالا ، نظر شاگرد مغازه است ؟!
مدتی پیش تو جمهوری رفتم توی یک مغازه دیدم قیافشون آشناست ، بچه که بودیم با اینا ما تو محل فوتبال بازی می کردیم ، یک دکه آبمیوه گیری داشتند که شهرداری جمشون کرد
جمع سواد پدر با 2 تا پسرش سیکل نبود الان صاحب دو تا مغازه تو بهترین جای جمهوری هستند همچین از تکنولوژی صحبت می کنند که 4 تا مهندس متخصص دهانشون باز میمونه
تا زمانیکه میتونید از اینترنت و یا دفاتر کارخانه ها و حتی وارد کنندگان معتبر کسب اطلاع کنید هیچ وقت نظر یک مغازه دار را در خصوص کالاش نپرسید
قیمت گوشی و تبلت و انواع لوازم صوتی و تصویری ایرانی در همه ایران مشخصه و سود آنها زیاد نیست برای فروشنده
پس همیشه فروشنده ترجیح می دهد روی کالایی کار کند که قیمت گمی دارد و در نهایت سود بیشتری برای او دارد.
اصلا شما بگو کدوم محصول ایرانی با کیفیت بوده که این یکی باشه.
من خودم SmartTouch دارم. خیلی راضیم. خیلی زیاد.
یک سال هم گارانتی مدیاپردازش داره
به هیچ عنوان دیمو نخر.
چرا دیمو نخره ؟ شما ازش استفاده کردی ؟نقل قول:
نخر..........
وقتی قطعه چینی هست و منتاژ در ایران صورت می گیره این چه تولید ملی هست؟؟
بنا به اثبات خیلی سایت ها از روی مدل های مشابه قطعات بکار برده شده ادر دیمو و چینی.
من نمی گم نخرید ولی با تحقیق بخرید.
میشه بگید بودجه تون تا چه حد هست؟!
عزیز الان شما به من بگو چه وسیله الکترونیکی داخل ایران چینی نیست تا دیمو هم چینی نباشه!!!! تازه تحریمهارو هم اضافه کن!!!!نقل قول:
بنظرم همینکه برای چندنفر کار ایجاد کرده عالیه . خود مدیرعاملشم آدم بزرگیه . آدم شاطر نونوایی باشه و بعدش آبدارچی باشه وبعدا با تلاش بیاد شرکت تولید کننده تلفن همراه بزنه آدم بزرگیه! !!
زنده باد ایران.
اما به دروغ نگن این تبلت بومی هستن و کاملا ساخت ایران هستن.
همین.
به جای Made in Iran
Made in China assembled in Iran:n02:
راحت و خوب.کسی خواست بخره.می ره میخره!
این تبلت 700NEW دیمو چطوره؟ قیمتش 300 تومنه !!!!!!!
واسه هدیه میخوام!! اکثر کارهاشم همون خوندن PDF و WORD و شایدم بازی باشه!!!
مشخصاتش که نسبت به قیمت خوب بود.نقل قول:
گزینه ی خوبی است برای خرید:n02:
حالا خوبه نوشته قطعات مشترک کره و چین یکم به آدم دلگرمی میده:n01:
دوستان این مدل dimo 700 new که زده 260 تومن خوبه بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای هدیه ست که خوبه!نقل قول: