سلام دوستان من میخوام تا 130 اینا هزینه کنم و هارد اکسترنال بخرم که usb 2 & usb 3 رو ساپورت کنه, اگه امکانش هست یه نمونه هم که مقابل ضربه مقاوم باشه معرفی کنین!
پیشاپیش ممنون!
Printable View
سلام دوستان من میخوام تا 130 اینا هزینه کنم و هارد اکسترنال بخرم که usb 2 & usb 3 رو ساپورت کنه, اگه امکانش هست یه نمونه هم که مقابل ضربه مقاوم باشه معرفی کنین!
پیشاپیش ممنون!
سلام .نقل قول:
پيشنهاد ميدم كمي بودجه رو بيشتر كنيد جنس خوبي بخريد . 500 گيگ ضد ضربه silicon power armor a80 حدود 170 هزار تومن هست .
مرسی از کمکت ata جان ، یه هارد اکسترنال که ضد ضربه هم نباشه معرفی میکنین؟ممنون میشم!
1. WD my passportنقل قول:
2. Seagate Goflex ultra portable
3. Seagate backup plus portable
حتي اگر هارد از مدلهاي ضد ضربه باشه براي افزايش عمر مفيد ، بايد مثل يك هارد معمولي مراقبت و نگهداري كرد .
با اینکه وسترن هاردهای خوبی هستن ولی من سیگیت رو پیشنهاد میکنم.حدود 7 ساله که اکسترنال سیگیت دارم
اینایی که معرفی کردین قیمت هاشن به چه صورتی هست؟ هاردهای Adata کیفیتشون چطوریه؟
500 گيگها حدود 160 الي 170 هزارتومن هست و قيمتها هم متغير هست كه بستگي به نوع گارانتي و انصاف فروشنده داره ، البته مدل backup plus جديدالورود هست و ممكنه قيمتش كمي بالاتر باشه . به جاي Adata بهتر هست از برندهاي معتبرتري انتخاب كنيد .نقل قول:
مرسی از کمکت،من بیشتر برای آرشیو میخوام بگیرم.به نظر شما بهتر هست که کدام یکی از هاردهایی که پیشنهاد کردین ، بگیرم، با توجه به اینکه قیمت هم برام مهمه!
هر سه مدل گفته شده خوب هستند . پيشنهاد ميدم كه بريد بازار و مغازه ها رو براي پيدا كردن يكي از سه مدل گفته شده با حداقل قيمت و با گارانتي معتبرتر جستجو كنيد .نقل قول:
نكته : مراقب باشيد مدل WD my passport رو با مدل قديمي آن كه WD my passport essential بود اشتباه نگيريد .
نكته نهايي : براي داشتن هاردي با عمر مفيد بالا بايد بشدت مراقب باشيد مثلا در هنگامي كه هارد در حال كار هست تكان ندهيد و ضربه وارد نكنيد يا قبل از جدا كردن كابل usb حتماً safe remove كنيد ....
می خوام یه هارد 1ترا اکسترنال بخرم
موندم بین سیلیکون و WD
کدوم رو بگیرم که از همه لحاظ بهتر باشه؟؟
سلام .نقل قول:
سيليكون پاور چند مدل هارد توليد ميكنه ، اگر هارد رو خيلي جابجا ميكنيد بهتره كه از انواع ضد ضربه مثل silicon power armor a80 رو بخريد . هارد وسترن نسبت به به ضربه يا سقوط حساس هست و نياز به مراقبت بيشتري دارد .