2 پيوست (پيوستها)
چگونه یک طراح خوب شوم؟!!!
سلام
من میخوام طراح بشم، یک طراح حرفهای، خیــــــــــلی علاقه داشتم و دارم ولی فرصت یادگیری تاحالا نبوده. یکم فتوشاپ بنابه نیازهای ضروریم فقط بلدم (اولین چیزی که از کامپیوتر یاد گرفتم فتوشاپ مقدماتی بود).
میخوام توی طراحی بنر، کارت ویزیت، لگو، بروشور، جلد کتاب، و حتی ماشین و وبسایت خیلی حرفهای بشم (در طراحی وبسایت، منظورم اون قسمت هاییش هست که مربوط به ظاهرش میشه، بحث کدنویسیش که جای خود دارد).
خب، چه نرم افزارهایی را باید یادبگیرم؟ چه توصیههایی میکنید تا بهتر و موفقتر بتونم پیش برم؟
یک نکته را اضاف کنم، من میخوام تاحدود زیادی مستقل باشم و از طراحهایی که از این طرف اون طرف چندتا طرح بر میدارن و سرهم میکنن و به عنوان طرح خودشون معرفی میکنن، زیاد خوشم نمیاد. مثلا برای وبسایتم این لوگو را طراحی کردم ولی خیلی ناراحتم چون حرف O را از جایی کپی کردم و میخوام در اولین فرصت، لوگوی وبسایتم را به دست خودم طراحی کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ببینم، اینایی که لوگو طراحی میکنن، همش را با نرم افزار طراحی میکنن یا لگوف چیزی هست که اول روی کاغذ طراحی میشه و بعد منتقل میشه به کامپیوتر؟ یا اجازه بدید این سوال را کلیتر بپرسم، آیا نیاز هست که در زمینهی طراحی روی کاغذ را هم تمرین کنم یا همهی چیزها با نرم افزارها طراحی میشه؟
تو این انجمن طراحهای حرفهای زیادی هستن! ممنون میشم اگه همه اونایی که این پست را میخونن نظر خودشون را بگن.