نقل قول:
دوست عزیز وقتی به یکی میگن هدف از فلان کار چیه که خودش استارت کار رو زده باشه مثلا شما یه کاری رو شروع میکنی مثلا رفتن به کلاس زبان یا دانشگاه یا یه مسافرت بهت میگن هدفت چیه
اما زندگی رو که خودت شروع نکردی که دنبال هدف باشی
این نظری هست از عقل ناقص من
خودت شروع نکردی؟
به عالم زر اعتقاد داری؟
اکر که اعتقاد داری که حله اما اگه اعتقاد نداری ازت میخوام که یه لحظه با تمام وجودت به خودت فکر کنی،به کارات به حرفات.گاهی اوقات حتی خود من از خودمون ناراضی هستیم اما اینو با نارضایتی از زندگی اشتباه میگیریم.خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم.زندگی خیلی قشنگه دوست خوبم.این آدمان که زشتش میکنن.فقط من و تو مقصر نیستیم درد یکی دو تا نیست.اما امید فقط واسه دلخوشی نیست.امید مسیر زندگی آدم رو عوض میکنه.فقط باعث نمیشه که خوشحال بشی و سعی کنی ادامه بدی.بهت حرکت میده،انرژی میده ،هدفمندت میکنه
در هر صورت من فکر میکنم مشکل شما چیزیه که هنوز متوجه نشدی،زندگی حدسیه که میزنی.من اینجور مواقع مشاوره با یه کاردرست رو هم خودم میرم هم پیشنهاد میکنم بری.:10:
نام خانوادگیم را پدر بزرگم انتخاب کرد و نامم را پدرم.....راهم را خود انتخاب میکنم.