جلوگیری از ریزش مو و تقویت و رویش مجدد آن
با سلام به همه..
اولا اینکه من پزشک نیستم ، اما خیلی وقته که دارم در رابطه با این موضوع تحقیق می کنم.
من حدودا از 7 سال پیش ریزش مو هام شروع شد ، دکتر های مختلفی رفتم داروهای مختلفی از جمله (فینستراید ، ماینوکسیدیل ،زینک ، ...) رو برای من تجویز کردن حالا خلاصه می کنم که حالا هر دکتر روشی خاص داشت و مدل داروها فرق می کرد ولی در کل حواب نگرفتم، ولی بالاخره راهشو پیدا کردم که به شما هم می گم و امیدوارم موثر باشه.
ریزش مو به چندین دسته تقسیم می شه:
1. ارثی: که هیچ راه درمانی ندارد.
2. مشکلات هرمونی : هم خانمها و هم آقایون فرقی نمی کنه ولی بیشتر در آقایانی که بدنسازی می کند به دلیل مصرف هورمون بیشتر دیده می شود، که باید پیشگیری یا سریعا درمان شود ، معمولا مشکل جدی نیست.
3.ریزشی که به 2 عامل بالا ربطی ندارد: که در این رابطه توضیح می دهم.
عامل ریزش:
1. کشیدن سیگار
2. مصرف الکل
3.استمنا یا نزدیکی مکرر
4. تغذیه نامناسب
توجه: اشخاصی که این 4 عامل رو دارن 100% دچار ریزش مو نمی شوند ولی اشخاصی که ریزش مو دارند 100% چند مورد از این عوامل رو دارند.
راه حل:
1.سیگار: بهتر است سیگارو ترک کنند ( من خودم اینکارو کردم) یا کمش کنید و ویتامین c زیاد مصرف کنید
2. مصرف الکل: در صورت امکان در طول این مدت درمان 6-8 ماه که اعلام می کنم مصرف نشود
3. استمنا یا نزدیکی مکرر: خوب این کار خیلی از مواد پروتئینی و انرژی و ویتامین هارو دفع و باعث فقرشون در بدن می شه لطفا خودتون رعایت کنید دیگه.
4.تغذیه نامناسب: در تغذیه سعی کنید همه چیز مصرف کنید ، ولی حداقل اومگا3 و ویتامین E و ویتامین C را حتما مصرف کنید.
روش درمان (رویش مجدد و تقویت آن)
البته این راه یه کم هزینه داره
این چند موارد رو خریداری می کنید ( دقیقا همین مواردی که اعلام می کنم و حتما اصلش را بگیرید)
1.شامپو ایروکس حالا برای شرایط موی خودتونو بگیرید مثلا چرب بودن، خشک بودن (این محصول ایرانی می باشد)
2. تونیک Alpecin Liquid (این محصول آلمانی می باشد)
3. ماینوکسیدیل کرکلند Minoxidil KIRKLAND (این محصول آمریکایی می باشد و خیلی کمیابه)
توجه: ماینوکسیدیل کرکلند زنانه و مردانه داره برای مرد ها 5% و خانمها 2% روی جعبه اش زنانه و مردانش درج شده.
4. مکمل رژیمی Schiff Hair,Skin & Nails (این محصول هم آمریکایی هست و در داروخانه ها راحت پیدا می شه)
5. مکمل رژیمی ECHOPHANE (این محصول فرانسوی می باشد و راحت در داروخانه ها پیدا می شه
روش استفاده:
خوب مو هایتان را از این به بعد با این شامپو می شویید ، بعد از هر حمام از تونیک Alpecin استفاده می کنید و به تمام پوست سرتان می زنید ، فکر می کنم هر قوطیش برای 3-4 ماه کافی باشه ، ماینوکسیدیل رو 2 بار در روز و هر بار 1 میلی گرم به کف بالای سر و جاهایی که ریزش داشته می زنید و باید تا 2-3 ساعت رو پوست سرتون باشه، مکمل Schiff بستش 120 عددی و ECOPHANE بستش 60 عددی بعد از نهار هر روز از هر کدام 1 عدد میل می کنید.
توجه: صبر و حوصله داشته باشید این درمان بین 6-8 ماه طول می کشه ولی در اواخر ماه دوم تغییرات رو حس می کنید.
موفق باشید