کدوم بازی رو دوست داشتید تموم کنید ولی نتو نستید؟(چرا؟)
Printable View
کدوم بازی رو دوست داشتید تموم کنید ولی نتو نستید؟(چرا؟)
والا ما هر چی رو اراده کردیم تموم کردیم :دی
راهنمای مراحل رو واسه همین جاها مینویسن :دی ولی در کل من ندیدم بازیخوری که بخواد یه بازی رو تموم کنه و نتونه ! حال بازی به این هست باهاش سر و کله بزنی راهنمای مراحل هم که گفتم بازی رو از حس و حال میندازه !
من همه ی بازی هایی رو که گرفتم رو توموم کردم :6: بجز بعضی از بازی های قدیمی سگا جنسیس که از بس مزخرف بودن من علاقه ای به تموم کردنشون نداشتم:2:
من خيلي دوس داشتم جي تي اي 4 يا همون gta IV رو تموم كنم اما چون هم سيستمم ضعيف بود . هم بازيش به خاطر مشكلات تبديلش بسيار مشكل داشت نتونستم :41:
من دهن خودمو سیستممو سرویس کردم (از 3 ماه پیش) هنوز نتونستم just cause 2 رو تموم کنم دلایل:
1-فک کنم حداقل 300 تا مرحله داره!!
2-اولا بازی رو دوست داشتم ولی الان دیگه حالم ازش بهم میخوره:2:
gta sa
رو نتونستم بعد فهمیدم به خاطر کرک بوده کلی حالم گرفته شد بعدشم دنبالش بود کلی طول کشید تا نسخه ی انگلیسی پیدا کنم
تو یکی از مراحل بازی amnesia the dark descent از بس که ترسناک وسخت بود گیر کرد(مرحله سیاه چالش). اخرش مجور شدم اون مرحله رو cheat کنم.
هرکی عشق بازی ترسناکه این بازی رو از دست نده از طرف دیگه اگه اهل بازی ترسناک نیستی بیخیالش شو چون احتمال زیاد وسط بازی ولش کنی مثل خیلی از دوستام.
من Uncharted 2 بهترین بازی بود که کردم ولی با همون سادگیش از 26 چپتر تا 25 رفتم دیگه گیر کردم ! کلی حالم گرفته شد :41:
من witcher 2 رو دوست داشتم اما چون ویندوزم پرید تمومش نکردم
الان هم حال نصبشو ندارم
من بیشتر بازیام رو تموم کردم به جز معدودی که ویچر 2 جز این گروه هست که خیلی میخواستم اما نتونستم.
prince of persia sands of time اون آخراش 83 درصد یه جایی بود که باید اون دختره رو پیدا میکردی، هر کاری کردم نشد، حیف خیلی با اون بازی حال کرده بودم.
max payne 1 هم یه جایی بود همه جا آتیش میگرفت، اونجام گیر کردم.
prince of persia sands of time از بس کرک مزخرفی داشت بیخیالش شدم.GTA IV با این که سیستم خدای دارم ولی نمیدونم چرا حال تموم کردنش رو ندارم یک مرحله بود با هلیکوپتر خیلی مزخرف بود ولش کردم.witcher 2 هم خیلی سخت شده بود دشمن ها خیلی زیاد و سگ جون بودن.دیگه بقیه بازی ها هر چقدر هم فکری بودن تموم کردم.
يادمه چند سال پيش كه مشغول بازي resident evil 1 بودم به مرحله اي رسيدم كه براي راه اندارزي يه قطار نياز به روغن داشتم ولي هرچي گشتم پيداش نكردم با اينكه چند بار ديگه هم از اول بازي كردم ولي بازم پيداش نكردم و بي خيالش شدم....
هنوزم نميدونم اون روغنها كجا بودن و ديگه هم اون بازي و نسخه هاي بعدش رو نصب نكردم
خیلی دوست داشتم Evil 3 رو تموم کنم اما نتونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایلنت هیل 3
دوربینش رو اعصاب بود! از نصفه نرفتم!
بازی Red Alert رو تا وسطاش رفتم انقدر سخت بود ولش کردم
من هم Prince of persia Forgotten sands رو دوست داشتم تموم کنم ولی کرکش ناقص بود دیگه هم حالشو نکردم دوباره بازی کنم:31:
منم evil 5 رو تا مرحله اخرش رفتم ولی اونجا چند بار باختم که وقتی بعدا اومدم اونو برم دیدم پول زیادی برا خرید تجهیزات ندارم و به خاطر این مرحله تجهیزاتم هم تقریبا تموم شده بود و دیگه حوصله رفتنش رو از دست دادم
من DMC 3 و Prince:Warrior Within رو عاشقانه دوست داشتم ولی فقط تا نصفشونو تونستم برم.
Doom 3 رو خیلی دوست داشتم تموم کنم. مراحل آخرش یه جایی گیر کردم کلاً بی خیالش بشم!
منم اکثر بازی هایی رو که انجام دادم تموم کردم الانم که دارم بازی WOW رو انجام میدم که فکر کنم تمومی نداره:46:
بازی های انحصاری ps3 مثل killzone آنچارت و ...
دلیلش هم که کاملا واضحه
چون ps3 ندارم:41:
dark souls
البته تا الان که دارم زور می زنم برم... ولی خب فکر کنم وسط راه کم بیارم!!
rage
khayli sakhteh tamoom nemishe
رزیدنت اویل 1.خیلی سخت بود و فکری.به هرکیم میگم نتونسته تموم کنه.ولی من عاشق سری اویل هستم و دوست داشتم تمومش کنم ولی حیف:41:
قارچ خور :31:
رسیدنت اویل 3
کال آو دیتی پنج:18:
1-Silenthill Homecoming
2-Alone In The Dark2008
3-Resident Evil1
:18: مطمینی اینقد سخت بوده؟نقل قول:
نهایتش یه سرچ سادس ها!!!
Deus Ex : Human Revolution :41:
gta sa چون توی یه مرحله ساده قفل میکنه .هنوز امیدوارم یکی بیاد کمکم کنه برام ردش کنه ارزو به دل نمونم .کسی نیست کمک کنه؟؟؟
جی تی ای سان آندریاس = به خاطر اینکه اینقدر طولانی بود هربار میرسیدم دیگه آخراش ویندوز عوض میکردم و از سیوهاش کپی نمیگیرفتم ، دیگه هم برام تکراری شده بود بازی نکردم .
جی تی ای ویس سی تی = خیلی بچگـانه بود .
مکس پین 1 = وسطـاش سیستمم خراب شد بعد دوماه یه سیستم دیگه گرفتیم ، اصلا سراغش نرفتم .
اویل 5 = وسطاش خورد به امتحانات بعد هم هاردم داغـون شد فقط اطلاعات مهم رو برداشتم دادم رفتش بعد هم سراغش نرفتم .
بـتـل فیلد 2 = تو یه مرحلـش گیر کردم دیگه اعصابم بهم ریخت پاکش کردم .
کد6،7 = سر هردو کرک خراب داشتم ، آپ کردم دیگه اجرا نشدن تا الان هم سراغشـون نرفتم .
("حالا بپرسید اصلا تا حالا کدوم بازی ها رو تموم کردی ؟")
شاهزداه پارسی فکر کنم 2 !
تا اخرین مراحل رو رفتم اما متاسفانه به دلیل دستکاری احمقانه بازی توسط فروشندگان بازی ! که اونام مجبور به سانسور برخی صحنه های بازی شده بودند ، بازی به یک دور بی پایان قفل شده افتاد ! و نتونستم از مرحله ای که به راحتی عبور کرده بودم بازگردم ، شبه باگ خفنی بود !
بعد اون بازی شدیدا منزجر شدم از بازی کردند چون واقعا تعداد مراحل زیادی رو رد کرده بودم ودر انتهای بازی بودم
بعد یه مدت هم یک بازی کاملا سانسور شده دیگه افتاد تو پاچه م که اینبار تا اخر بردمش اما دیگه خوشم از بازی کردن مثل زندگی کردن ! تو این کشور نیومد و نمیاد .... همه بازی ها سانسور شدند و حالم به هم میخوره از سانسور چون هزار تا مشکلات نرم افزاری و باگ به بازی اضافه میکنه منهای اعصاب و روان خود آدم
تا به حال نشده بود که من بازی بخرم و نتونم تمومش کنم
ولی چند وقت قبل :
من بازی age of pirates caribbean tales رو خریدم ولی معلوم نیست اصلا باید چه کار کنم؟؟؟؟؟
همون اول یک یارویی میاد بات صحبت میکنه و میره دیگه معلوم نیست باید کجا برم معموریتم چیه و باید چیکار بکنم ؟؟؟؟؟
بازی هوم فرونت که بخاطر باگ تو مرحله آخر گیر میکرد
من بازی vegas2هرچی کردم مرحله آخر رو نتونستم تموم کنم
من بازی های paradise و dirt 3 خیلی دوست داشتم که تمومشون کنم ولی ... نشد دیگه
من بازی لیمبو(پسرجهنمی) تقریبا 4تا مرحله مونده که تموم شه ولی واقعا نمیدونم باید چیکارکنم خیلی سخت شده.اگه کسی بازی کرده کمک کنه :11:
World of warcraft چون مفتي تموم نميشه كلا تموم نميشه
COUNTER STRIKE ZERO تا سه تا مدال به زور رفتم مدال آخرو می خواستم بگیرم از یوزنیمم تو بازی خسته شده بودم اومدم عوضش کنم یه دفعه سیوم پاک شد همون موقع شیفت و دلت رو زدم دیگه نگاش نکردم