من حدود 1 ماه پیش یه استرس شدید بهم وارد شد حالا چند هفتس بعضی روزا سمت چپ بدنم تیر میکشه کف دست و پام سوزن سوزن میشه میخواستم بدونم اینا علایم بیماری ام اس هست و برای تشخیص باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟
Printable View
من حدود 1 ماه پیش یه استرس شدید بهم وارد شد حالا چند هفتس بعضی روزا سمت چپ بدنم تیر میکشه کف دست و پام سوزن سوزن میشه میخواستم بدونم اینا علایم بیماری ام اس هست و برای تشخیص باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟
اینا علایم هزاران بیماری میتونن باشن
از نظر بینایی دچار تاری دید نشدین ؟ در تکلمتون اشکالی پیش نیومده ؟ مشکل حفط تعادل ندارین ؟ ضعف قدرت بدنی پیدا نکردین ؟
همانطور که دوستمون اشاره کردن اینها علائم بسیاری از بیماریها می تونه باشه خصوصا استرس ! بهتره که در صورت تداوم علائم به یک پزشک نورولوژ ( متخصص مغز و اعصاب ) مراجعه کنید .نقل قول:
چرا بعضی وقتا یه خورده دچار تاری دید خفیف میشم اما بقیه چیزا رو که گفتین ندارم قدرت بدنیم خوبه مشکل شنوایی هم ندارم البته وقتی نوشابه مصرف میکنم بیشتر اینجوری میشم العان که دارم تایپ میکنم خیلی بهترم وقتی دارویی مثل کلونازپام مصرف میکنم هیچ کدوم از این علایم رو ندارم وقتی قلیون میشکم یا داروی ضد افسردگی مصرف میکنم این حالت شدیدتر میشهنقل قول:
از نظر بینایی دچار تاری دید نشدین ؟
خب پس شما ام اس ندارین احتمالا
ولی بازم هم به متخصص اعصاب مراجعه کنین
منظورتون متخصص اعصاب و روان هست؟بعدش ام اس قابل تشخیص هست؟نقل قول:
خب پس شما ام اس ندارین احتمالا
ولی بازم هم به متخصص اعصاب مراجعه کنین
و یه نکته مهم وقتی خبر بدی میشنوم یا استرس بهم وارد میشه این تیر کشیدن و سوزن سوزن شدن کف دست پام بدتر میشه
ام اس آخرش به مرگ ختم میشه؟
به متخصص بیماری های اعصاب مراجعه کنین ( اگه آشنا ندارین از یه داروخونه یا یه پرستار تو شهرتون بپرسین )نقل قول:
ام اس به وسیله ام آر آی و آزمایش مایع نخاعی و ... قابل تشخیص هست . ( البته در برخی موارد تشخیص قعی نیست )
به نظر میاد مشکل شما ؛ مشکلات عصبی دیگه باشه تا ام اس . چون اگه ام اس به این مرحلش رسده باشه قطعا مشکلات حفظ تعادل شدید براتون پیش میومد .
خیرنقل قول:
منم مدتی پیش همین علائم رو داشتم دکتر رفتم حتما دکتر برید ضرر نداره بعدشم یه MRI کامل از مغز و نخاع گرفت برای اطمینان که چیزی نبود مشکلاتی هم که داشتم به خاطر عصبی بودن و کم خوابی و کمی هم به خاطر غلظت خون بود .
ولی دکتر رو برید که خیالتون راحت بشه .
خوب امکان داره منم اولش باشم؟نقل قول:
چون اگه ام اس به این مرحلش رسده باشه
یه چیزی هم که واسه خودم عجیبه وقتی قلیون یا سیگار میکشم یا نوشابه گازدار میخورم بدتر میشمنقل قول:
کمی هم به خاطر غلظت خون بود
بیماری ام اس در اوایلش خودش رو معمولا با ضعف اندام فوقانی و تاری دید نشون میده و بعد از اون بسته به اینکه میلین های نورون های کدوم بخش از دستگاه عصبی آسیب ببینن ؛ پیشرفت میکنهنقل قول:
به نظر من بعیده شما دچار این بیماری شده باشید ولی بهتره همین الان از یه پزشک خوب وقت بگیرین
تاری دید دایمی هست یا بعضی وقتا اتفاق می افته؟از نظر نیروی جسمانی مشکلی ندارم تنها چیزی که العان آزارم میده تیر کشیدن نوک انگشتان دست و پای سمت چپ بدنم هست البته دایم نیستنقل قول:
بیماری ام اس در اوایلش خودش رو معمولا با ضعف اندام فوقانی و تاری دید نشون میده و بعد از اون بسته به اینکه میلین های نورون های کدوم بخش از دستگاه عصبی آسیب ببینن ؛ پیشرفت میکنه
'گلم وقتی این بیماری درمان نداره به نظرتون دکتر رفتن فاییده ای داره؟نقل قول:
ولی بهتره همین الان از یه پزشک خوب وقت بگیرین
اولا که من گفتم شما احتمالا ام اس ندارین و به احتمال زیاد شما مشکلات عصبی دیگه ای دارین که باید درمان بشن و دکتر باید اینکار رو انجام بدهنقل قول:
'گلم وقتی این بیماری درمان نداره به نظرتون دکتر رفتن فاییده ای داره؟
ثانیا دکتر رفتن فایده نداره ولی اونوقت دکتر نرفتن فایده داره ؟ اگه به فرض ام اس داشته باشین و از الان به دکتر مراجعه کنین میتونه کاریکنه که علایمش خفیف تر بشن و یا برخی از عوارضش در آینده اتفاق نیافته
======
موفق باشین
من واقعا گیج شدم به خدا ترس از این بیماری داغونم کرده میشه راهنماییم کنین باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟نقل قول:
ثانیا دکتر رفتن فایده نداره ولی اونوقت دکتر نرفتن فایده داره ؟ اگه به فرض ام اس داشته باشین و از الان به دکتر مراجعه کنین میتونه کاریکنه که علایمش خفیف تر بشن و یا برخی از عوارضش در آینده اتفاق نیافته
متخصص مغز و اعصاب
نه به مرگ ختم نمیشه اما مرگ شرف داره به زندگی با این بیمارینقل قول:
ام اس آخرش به مرگ ختم میشه؟
یه چیزی که برام عجیبه اینه که من قبلا حدود یک سال داروی ضد افسردگی مصرف میکردم اما العان وقتی ضد افسردگی مصرف میکنم این تیر کشیدن سمت چپ بدنم بدتر میشه و به خاطر این عوارض مجبورم قطعش کنم چند مدل ضد افسردگی امتحان کردم با همشون اینجوری بودم
سوزن سوزنی شدن دستها از علائم بیماری ام اس هست ؟؟
عزیزم جوری که من تحقیق کردم متخصص هم بعد از کلی رادیو گرافی و آزمایش هنوز نمیتونه ام اس رو تشخیص بده نمیشه با یه علامت بگین دچار ام اس شدین البته این بیماری تو خانوما دو برابر مرداسنقل قول:
سوزن سوزنی شدن دستها از علائم بیماری ام اس هست ؟؟
بیماری ام اس در حالت پیشرفته باعث وابسته شدن فرد به ویلچر میشه و بعد مرگ
دوست عزیز علایم یکطرفه جز ام اس نیست.ام اس 2 طرفه است
میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
دوست عزیز علایم یکطرفه جز ام اس نیست.ام اس 2 طرفه اس
علایم 1 طرفه یعنی یک نیمه بدن درگیر باشه مثلا دست راست و پای راستنقل قول:
توی ام اس چنین حالتی نداریم معمولا 2طرفه است مثلا دست راست و دست چپ هردو درگیر هستن
در ضمن در مواردی که یکم از بیماری گذشته باشه توی MRI مغز میشه علایم ام اس رو دید .خودم توی یه دختر 18 ساله اینو دیدم
متاسفانه من نتونستم ازمایش ام ار ای کامل بگیرم 10ثانیه اخر سرم بشدت گیج شد و دست و پا میزدم و به هیچ عنوان حاضر نیستم دوباره ازمایش بدم ایا راهی غیر از ام ار ای هست:41:
بهترین و مطمئین ترین راه تشخیصش همین مراجعه به یک متخصص مغز و اعصاب و انجام ام آر آی هست.نقل قول:
متاسفانه من نتونستم ازمایش ام ار ای کامل بگیرم 10ثانیه اخر سرم بشدت گیج شد و دست و پا میزدم و به هیچ عنوان حاضر نیستم دوباره ازمایش بدم ایا راهی غیر از ام ار ای هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سری قبل رفتم وحشتناک بود انگار جهنم بودم بدون ماسک رفتم تا یکسال هنوز خوب نشدم پس باید بسوزیم و بسازیم:41::41::41:نقل قول:
نه من کف پای چپم با نوک انگشتای سمت چپ بدنم تیر میکشید شکر خدا العان که دارم اینو تایپ میکنم خیلی خوبمنقل قول:
علایم 1 طرفه یعنی یک نیمه بدن درگیر باشه مثلا دست راست و پای راست
توی ام اس چنین حالتی نداریم معمولا 2طرفه است مثلا دست راست و دست چپ هردو درگیر هستن
در ضمن در مواردی که یکم از بیماری گذشته باشه توی MRI مغز میشه علایم ام اس رو دید .خودم توی یه دختر 18 ساله اینو دیدم
بعدش چرا سیاهپوستا به ندرت دچار ام اس میشن؟
و اینکه چرا خانوما دوبرابر مردا به این بیماری دچار میشن
نقل قول:
شاید چون سیستم بدنی زنان نسبت به مردان فرق داره خواهرم وقتی میترسه یا سردرد میشه بعضی وقتها گریه و داد و بیداد میکنه بیشتر دخترها فعالیت بدنی زیاد ندارند و اکثرا بدنشون ظریف هم هست
خانوم شما حرف عمو محسن گوش کن و برو دکتر
چرا انقد حاشیه میری
یا چیزیت نیست و ملتو سرکار گذاشتی
یا .............................
عجب!!!؟...:13:
گلم اگه پستای قبلی منو بخونی میفهمی چی گفتمنقل قول:
خانوم شما حرف عمو محسن گوش کن و برو دکتر
چرا انقد حاشیه میری
یا چیزیت نیست و ملتو سرکار گذاشتی
یا .............................
عجب!!!؟...
باور کن میترسم برم دکتر اگه بهم بگه ام اس داری چیکار کنم؟به خدا از غصه سر یه ماه دق میکنم می میرم
در ضمن بیمه نیستم و ته جیبم هم خالی تر از همیشه هست واسه دکتر و ازمایش دادن
شما بجای چرخیدن تو اینترنت و هدر دادن پولات واسه دنیای مجازی پولاتو جمع کن برو آزمایش بده!:13:نقل قول:
در ضمن بیمه نیستم و وضعیت مالیم هم خیلی ضعیفه واسه دکتر و ازمایش دادن
این بیماری در سفیدپوستان بیشتر دیده میشه که دلیلش رعایت بهداشت بیشتر ذکر شدهنقل قول:
خانومها به دلیل قدرت بالاتر سیستم ایمنی بیشتر گرفتار این بیماری میشوند
مردم تا تایپش کردم کیبوردم فارسی نداشت:18::18::18:
نقل قول:
نه من کف پای چپم با نوک انگشتای سمت چپ بدنم تیر میکشید شکر خدا الان که دارم اینو تایپ میکنم خیلی خوبم
فکر نمی کنم ام اس باشه چون این علائم رو فقط سمت چپ بدنتون دارین .. ایشالا که چیزی نیست : ) ولی در اولین فرصتی که تونستین دکتر برین .. اینطوری خیالتون راحت میشه..نقل قول:
گلم اگه پستای قبلی منو بخونی میفهمی چی گفتم
باور کن میترسم برم دکتر اگه بهم بگه ام اس داری چیکار کنم؟به خدا از غصه سر یه ماه دق میکنم می میرم
در ضمن بیمه نیستم و ته جیبم هم خالی تر از همیشه هست واسه دکتر و ازمایش دادن
شایع ترین نوع ام اس اینطوریه که به صورت ناگهانی بخشهايي از بدن رو درگير ميکنه ( اغلب مدت زمان عود بيماري 24 تا 48 ساعته ) و بعد از مدتي فروکش میکنه .. حمله ی بعدی بیماری هم امکان داره بعد از مدت کمی باشه یا حتی بعــد از سال هــا !
سلام بچه ها
یه سوال مهم در باره این بیماری دارم می خواستم دلیل بروزش و بدونم
من یه خونواده ای رو میشناسم که مسیحی هستن پسرشون موقع جنگ رفته بود جبهه شهید شد!...خب
بعد از یه مدتی هم پدر و هم مادر و خواهرش هر سه تا شون دچار بیماری های بدی شدن مثلا مادره فلج شد فک کنم پدره سکته کرد ،خواهرش هم به بیماری ام اس مبتلا شد!! چــــرا؟ کسی اینجا هست بدونه که برای چی این طور شد ؟
ام اس در اثر تخريب سلولهاي عصبي ایجاد میشه
دلیلش هم به طور قطعی ثابت نشده ..
میتونه به وضعيت سيستم ايمنی / وراثت/ عوامل محيطی مثه عفونتهای ويروسی / موقعيت جغرافيايی/ تاثير بعضی از هورمونها ربط داشته باشه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم دیگه ماهی ده هزار تومن پول اینترنت چه دردی از من دوا میکنه؟نقل قول:
شما بجای چرخیدن تو اینترنت و هدر دادن پولات واسه دنیای مجازی پولاتو جمع کن برو آزمایش بده!
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
خوب غم غصه زیاد خوردن دیگه یکی از دلایل ام اس استرس زیادهنقل قول:
بعد از یه مدتی هم پدر و هم مادر و خواهرش هر سه تا شون دچار بیماری های بدی شدن مثلا مادره فلج شد فک کنم پدره سکته کرد ،خواهرش هم به بیماری ام اس مبتلا شد!! چــــرا؟ کسی اینجا هست بدونه که برای چی این طور شد ؟
سلام خدمت شما دوست عزیز
من خودم 8 ماه پیش دچار این بیماری شدم خیلی عجیب و غریب نبود . من اولین اندامی که درگیر شد کمرم بود من علائم عود و فروکش رو ندارم ولی خوب میگن توی 3/4 افراد علائم یکدفه عود میکنه بعد فروکش میکنه ولی خوب من کامل عود میکنه زمانی هست که بیش از 4 روز درد شدیدی دارم که واقعا" زندگی رو واسم مختل میکنه .
علامت مهمش میتونه دردی باشه شدید و بدون هیچ دلیل مثل خود من که یدفه قبل خواب کمرم واسه چند ساعت مثل چوب خشک شد اول بهش توجه نکردم ولی نزاشت تا صبح بخوابم واسه همینم رفتم دکتر و MRI دادم که متاسفانه پلاک ها توی کمر و گردنم پیدا شد الان تحت درمانم ولی زندگی میکنم
به شمام یه پیشنهاد میکنم البته اول امیدوارم چیزی نباشه ولی بهتون میگم سعی کنید در اولین فرصت برید خدایی نکرده اگه بیمار بودید قبل از اینکه بیماریتون پیشرفت کنه
همچنین از لحاظ روحی اگرم مریض بودید به خودتون فشار نیارید واقعا" روحتون میتونه تاثیرش از هر دارویی بیشتر باشع
البته بگم چون شما از MS خیلی ترسیدید شاید این فقط یه تلقین شدید باشه تلقین واقعا" مشکل سازه
پس برید دکتر ایشالا چیزی نیست
یا حق
دچار استرس شدید شدین که اینجوری شدین؟نقل قول:
علامت مهمش میتونه دردی باشه شدید و بدون هیچ دلیل مثل خود من که یدفه قبل خواب کمرم واسه چند ساعت مثل چوب خشک شد اول بهش توجه نکردم ولی نزاشت تا صبح بخوابم واسه همینم رفتم دکتر و MRI دادم که متاسفانه پلاک ها توی کمر و گردنم پیدا شد الان تحت درمانم ولی زندگی میکنم
من نوک انگشت و کف پای چپم تیر میکشید که البته العان چند روزیه خیلی کمتر شده
به نظرتون میتونه ام اس باشه؟
این علائم اصلا" ربطی به استرس نداره اگه از استرس شدید باعث اینه علامت ها شده من 99% میگم MS نیستنقل قول:
نوک انگشت پات و کف پات یدفه درد شدیدی دارهع یا نه تدریجی بالا میره ؟
عذر می خوام از محضر دوستان، ولی یک مطلب رو باید بگم. حتی در فروم های تخصصی پزشکی هم اولین جمله این هست که اینجا فقط محلی برای اطلاع بدست آوردن هست و نه محلی برای تشخیص و درمان!
دوست عزی sanaz.joon شما می تونید در این انجمن اطلاعات کلی در مورد بیماری ام اس پیدا کنید، ولی این اطلاعات به هیچ وجه به معنی تشخیص بیماری شما نیست! تنها راه تشخیص رجوع به پزشک و انجام آزمایشات مربوطه هست.
در مورد اینکه گفتید از مراجعه به پزشک می ترسید، ببینید دوست عزیز، بدن انسان، مانند خودرو نیست، که اگر ازش صدایی بلند شد بگید حالا که راه میره، هر وقت از راه رفتن افتاد می برمش تعمیرگاه و فوقش قطعه رو عوض می کنم!
اولین نشانه ی بیماری حتی اگر یک درد کوچک در دست شما باشه باید پیگیری بشه! چه بسا خیلی از بیماریها حتی سرطان ها کشنده شده اند چون بیماران زمانی مراجعه می کنند که دیر شده!
ضمن اینکه در این دنیا خیلی از بیماری ها راه درمان ندارند! ولی راه کنترل دارند!
ام اس و هر بیماری هم به همین منوال، هرچه زودتر شناسایی بشوند، راحت تر و کارامدتر میشه کنترلشون کرد و چه بسا حتی اگر شما بیماری بدی داشته باشید با کنترل بیماری عمری عادی کنید!
پس سرتون را از زیر برف بیرون بیارید و به پزشک مراجعه کنید :46:
نه یه دفعه تیر میشکه البته شدید نیست فقط سمت چپ بدنه بعد توی خواب هیچ دردی ندارم وقتی هم سرگرمم دردی ندارم اما وقتی بهش فکر میکنم و تنها میشم حس میکنم دوبار تیر میشکه کلا وقتی ام اس درمانی نداره دکتر رفتن فاییده ای ندارهنقل قول:
نوک انگشت پات و کف پات یدفه درد شدیدی دارهع یا نه تدریجی بالا میره ؟