با سلام
تو یکی از بحث ها در باره ی سریال 100 یه چیز هایی خوندم خواستم ببینم از دوستان اگه کسی داره درباره ش توضیح بده و کیفیت مطالبش چطوره و قیمتش چنده ؟ و آیا ازش خریدش هست یا نه ؟
:40:با تشکر:40:
Printable View
با سلام
تو یکی از بحث ها در باره ی سریال 100 یه چیز هایی خوندم خواستم ببینم از دوستان اگه کسی داره درباره ش توضیح بده و کیفیت مطالبش چطوره و قیمتش چنده ؟ و آیا ازش خریدش هست یا نه ؟
:40:با تشکر:40:
کسی خبر نداره ؟؟؟:13:نقل قول:
ارزشش را داره خیلی توپه
سلام
سریال 100 با ضعف هایی که داره واقعا عالیه. حالا من رشته شمارو نمیدونم ولی درسایی مثل دیفرانسیل، گسسته، تحلیلی و هندسه واقعا چیزی کم نذاشتن. ولی اینم بگم که فیزیک و عربیش کامل نیست
شاید بهتر باشه که این سریال رو بعد از عید تهیه کنی، شایدم تا اون موقع ضعف هاش رو برطرف کنه
یعنی چی؟
سریاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون ولی اگه میشه جامع تر توضیح بید منظور اینه که درس به درس اگه میشه برسیش کنید من سال سومم می خوام از تابستون درس های پیش دانشگاهی رو پیش خوانی کنم می خواستم بدون می تونم با سریال 100 بخونمشون و اینکه درس های پایه رو درس می دن یا فقط پیش هست ؟ ممنون می شم ، راستی قیمتش چنده ، دی وی دی یا سی دی
برای پیش خوانی میتونی از درسهای دیفرانسیل و گسسته و تحلیلیش استفاده کنی. درس فیزیکش که اصن کامل نیست، در واقع درس فیزیک در این سریال کامل مورد بررسی قرار نگرفته، درس شیمیش هم فکر نکنم بتونی ازش استفاده کنی
مدرس دیفرانسیل درس را به خوبی تدریس میکند و نکات کلی را میگوید ولی در بیشتر مباحث به دلیل کمبود وقت به اندازه کافی تست حل نمیکنه
مدرس تحلیلی و گسستش از هیچی کم نمیذارن، هم درس رو خوب توضیح میدن هم تستهای زیادی رو بررسی میکنن
مجموعه ها به صورت دی وی دی هستند
درس های پایه هم درس میدن، ولی باز فیزیک و شیمی رو نمیتونی روشون حساب کنی
مگه دی وی دی هاش درس به درس جداست یا باید یجا همه اش رو خرید :)نقل قول:
یعنی میشه درس به درس تهیه ش کرد ؟
هر فصلش شامل دو مجموعه است یکی عمومی و یکی اختصاصی که هر کدومشون رو می تونی جداگونه بگیری مثلا یا فقط عمومی شو بگیری یا فقط اختصاصی. کلا هم 8 فصله و تعداد دی وی دی های هر فصل متغیره. می خوام اینو بگم که تو اگه بخوای مثلا گسستشو گوش بدی باید اختصاصی هارو کامل بگیری. این طور نیست که هر درسش جدا باشه
قیمتش چنده؟
واسه من که سومم پیشنهاد میشه یا نه؟ میخوام برم پیش...
صوتیه یا نصویری؟
ممنون...
لینک دانلود معرفی سریال 100:
[HTML]http://100rooz.com/dls/Serial.zip[/HTML]
معلومه که تصویریه!!!!
قیمت هر فصلش متناسب با تعداد دی وی دی های اون فصل متغیره. مثلا فصل اولش اختصاصی دو دی دی و عمومی شامل یک دی وی دیه که قیمت عمومیش 2500 و قیمت اختصاصیش 3500 ولی مثلا فصل آخرش که فصل هشته اختصاصیش 5 DVD و عمومیش 3DVD هست که قیمت اختصاصیش 7000 و عمومی 5000
تصویری رو که فهمیدم!کلا یه چیزی پرسیدم:31::31:نقل قول:
قیمتش هم نسبتا خوبه! بجای قهوه تلخ اینو میخریم از این به بعد!:11:
یه سوال اساسی :
برای ما سال سومی ها که می خواهیم تابستون درس بخوانیم :8: می تونه مفید باشه ؟
من این سریال 100 رو تو تلویزیون دیدم و خیلی هم ازش اطلاع ندارم اما تجربه میگه این سوسول بازی ها!!! یعنی دی وی دی و این حرفا همش کشکه....کی مشینه پای تلویزیون پای حرف دبیر.....ما وقتی خوده دبیره جلومونه به حرفاش گوش نمیدیم چه برسه فیلمش رو ببینیم..... تازه این دی وی دی ها برای همه ی دانش آموز ها با هر سطحی یکسانه لذا ممکنه اصلا به بخش هایی ازش نیاز نداشته باشیم....
البته بعضی کتاب ها با خودشون یه دی وی دی دارن مثل شیمی مبتکران چون مولف کتاب خودش میدونه که داره با کی حرف میزنه این توصیه میشه اما این سریال 100 و 200 و این حرفا خیلی بعیده که بتون جای گزین درس خودن خودتون بشه.و...
البته میتونین بخرید و وقت هایی که حوصله ی درس ندارین ببینین اما اصلا جای گزین درس اصلی نمیشه....
اینا نظر من بود....
باید خدمت M A M M U T عزیز عرض کنم که با نظرش کاملا مخالفم. کی گفته دی وی دی بگیری بشینی پاش درس رو یاد بگیری اسمش سوسول بازیه؟ سر کلاس خیلیلا به دلایل مختلف سر کلاس حوصله درس گوش دادن رو ندارن، حالا یا سر کلاس خوابشون مییاد یا اتفاق بدی براشون افتاده یا معلمه خوب نیست یا هر چیز دیگه. البته مخاطب 100 فقط این عده آدم ها نمی تونن باشن، بیشتر بچه ها با هر سطح علمی میتونن مخاطب این سریال باشن و سطح علمی خودشون رو ارتقا بدن
حالا مگه بده که این دی وی دی هارو داشته باشی و هر وقت که خودت دوست داشتی و حوصله کردی درس رو بشینی گوش بدی ؟ تازه بعضی جاهاشو ممکنه متوجه نشی که بعد میتونی بزنی عقب دوباره گوش بدی و بعدش یه کم روش فکر کنی و راحت تر درکش کنی، اما وقت کلاس اجازه این کارارو به آدم نمیده. البته سر کلاسم باید نهایت استفاده رو ببری و از اینا به عنوان کمک کننده استفاده کنی
من خودم امسال که کنکور دادم اگه این دی وی دی ها نبودن خیلی از تست هارو از دست میدادم، واقعا خیلی بم کمک کرد
من امسال 3 قسمت اول این سریال رو دیدم... واسه جمع بندی کنکور مناسب نبود اکثر درساش... نحوه پخش و زمان پخش هم افتضاح..... ما کامل پول رو دادیم... هنوز نصفش نرسیده... کلاه برداری محض بود....
اما تدریساشون بدک نبود... مشه به عنوان مکمل دانش آموزای سومی تو تابستون ازش استفاده کرد....
اینجا تاپیک هستش برای مشاوره کنکور می تونستید اونجا بپرسید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499709
کاملا درسته این جور درس خوندن بدرد نمی خوره.تمام اینا از رو تجربه گفته میشهنقل قول:
برای هر کسی فرق می کنه.وقتی که می تونین رو این دی وی دی ها بزاریدو می تونید پول و وقتشو رو کتابای مفید بزارید مثل کتابای مبتکراننقل قول:
سلام اگر کسی خواست تا قسمت 4 دارم هم عمومی و هم تخصصی ریاضی و فیزیک را با قیمتی مناسب می فروشم بعضی از دی وی دی ها به دلیل کمبود وقت حتی ندیدم.