با سلام امروز بالاخره VT20 پنجاه اینچ را خریدم. البته فردا تحویل می گیرم. قیمتش با 2 عینک در نمایندگی های پاناسونیک از 3.500 تا 3.280 میلیون گفته می شود که شاید کمی هم جای چونه داشته باشد.
اخبار تکمیلی در بخش های دیگر خبری به اطلاع خواهد رسید!
Printable View
با سلام امروز بالاخره VT20 پنجاه اینچ را خریدم. البته فردا تحویل می گیرم. قیمتش با 2 عینک در نمایندگی های پاناسونیک از 3.500 تا 3.280 میلیون گفته می شود که شاید کمی هم جای چونه داشته باشد.
اخبار تکمیلی در بخش های دیگر خبری به اطلاع خواهد رسید!
سلامنقل قول:
مبارک باشه.بلوری پلیر و فیلم بلوری 3 بعدی رایگان هم باهاش میدن یا نه؟گارانتیش چند ماهه؟
با تشکر
خیر بلوری پلیر و فیلم شامل این هزینه نبود و بعضی از نمایندگی ها میگفتند که بعد از عید می آید. فقط یکی از نمایندگی ها (تلفنی) گفت که بسته پیشنهاید کامل (!) که شامل پلیر و 3 فیلم رایگان و کابلهای مربوطه است بالای 4 میلیون (فکر کنم 4.2 میلیون) می شود.
گارانتی که من گرفتم فکر کنم 15 ماه بود(!) ولی بعضی جاها میگفتن یک سال.
من با 2 عينك و بلوري پلير گرفتم 3,200 البته بدون گارانتي.به نظرم 4.200 به خاطر گارانتي نميارزه با در نظر گرفتن قيمت جهاني!
آقا نميدونم شايد شما موافق نباشيد ولي من الان يك ساله منتظر اين تلوزيون بودم تا حالا هم از نزديك تصويرشو نديده بودم و بالاخره هم خريدم ولي واقعا اون چيزي كه در انتظار داشتم نبود! بعد اينكه به ما هو ا وصل كردم و تصاوير sd رو ديدم خيلي تو ذوقم خورد كدر بود! در تصاوير hd هم از led كمتر بود و تنها نقطه قوتش كه حال كردم تصورير 3 بعدي بود كه فقط سامسونگ رو قبلا ديده بودم كه اصلا حال نكردم. خلاصه اينكه تلويزون رو با كمال ناباوري پس دادم! چيزي كه هميشه دنبالش بودم! نميدونم شما هم واقعا انتظار بيشتر از اين نداشتين؟! حالا ميخام برم سراغ led سوني كه تا حالا اصلا بهش فكر نميكردم نظر شما چيه؟
والا دوست عزیز اول بگم که من تجربه زیادی در دیدن تصاویر روی پنل ندارم. ولی من تصاویر داخلی را با گیرنده دیجیتال و کابل کامپوننت دیدم، از انتظاری که از یک پنل 50 اینچ داشتم، بهتر بود یعنی فکر میکردم خیلی تصاویر محوتر باشد.نقل قول:
آیا شما هم با گیرنده دیجیتال تست کردید؟
آیا تصاویری که در واره-ماه دیدید، سورس خوبی داشت؟ چون کیفیت همه کانالهل یکی نیست.
آیا از کابل HDMI برای این منظور استفاده کردید؟
در ابتدای سال2010 که این پنل عرضه شد در تمام سایت های مرتبط به عنوان بهترین شناخته شد و هنوز هم اغلب این ها روی حرفشون هستن اما اضافه میکنن که مشکلاتی هم در این یک سال داشته و الان منتظر VT30 هستن که ببینن این اشکال ها تا چه حد رفع شده. تا جائی که من برداشت کردم الان خلاصه کلام این هست که باید حتما در 100 تا200 ساعت اول آب بندی! پنل را رعایت کرد و پس از اون کالیبره حرفه ای لازم هست که میشه از سایت های مختلف در این مورد استفاده کرد.جالب اینجاست که در اروپا افراد حرفه ای وجود دارن که با حضور در منزل متقاضیان بر اساس محیط و سلیقه خریدار کالیبراسیون را انجام میدن و 300-400 دلار هم میگیرن!نقل قول:
اگر یوزر رویوهای این پنل رو دنبال کنیم میبینیم که علیرغم تمام مشکلاتی که VT20 داره اگر بدنبال سایز بالا/تصاویر روان/زاویه دید وسیع بویژه برای سالن/3بعدی مناسب ... باشیم و خلاصه overall باز هم در شرایط موجود این پنل اگر اولین نباشه جزو بهترین هاست.من هم دنبالش هستم ولی اگر تا این هفته موفق به خرید نشوم چون 3 بعدی خیلی برام مهم نیست سراغ یکی از این ها خواهم رفت:
LG le8500 47 inch
sony EX700 46 inch به خاطر عشق خانواده به این برند:20:
samsung c6960 46 inch
و البته چون این قاچاقچیان محترم منتسب به بانه بد جور تا حالا سر کارم گذاشتن حتما با گارانتی خواهم خرید.
ببخشید که شبیه درد دل و زیاده گوئی شد.:10:
من خودم v20 دارم و کیفیتش مثل آب خوردن از ال ای دیای سونی و سامسونگ که اینور اونور میبینم بالاتره دیگه چه برسه به vt20 فقط برای دیدن فیلمای sd باید تی ویو بزاری روی حالت دینامیک.نقل قول:
حالا ایشالا سونی رو که خریدی با همون سورسایی که vt20 تست کردی یه نگا بهش بنداز بعد میری دوباره پسش میگیری :31:
خلاصه اینکه وقتی میخوای دو تا تی وی تست کنی با سورس یکسان تو محیط یکسان و بقل هم باید تست کنی نه اینکه بری یکیو پشت ویترین مغازه با اون فیلمای تبلیغاتی که برای اون تی وی optimize کردن ببینی بعد بیای یکی دیگرو یه آنتن یا ----- درب و داغون بزنی بگی چرا این مثل اون نیست.
سلام خدمت همگي. عرض كنم كه من vt20 رو به يك رسي ور vu +duo كه 800 تومن قيمتشه و در حال حاظر بهترين رسيور دنياست حتي از دريم باكس جلوتر(ميتونين تو سايتها خارجي يا ايراني تحقيق كنين) با كابل hd متصل كردم. اول رفتم رو با كيفيت ترين كانالاي sd مثل كانالهاي المان مثلا zdf ard rtl...كه ميدونين بهترين كيفيت رو دارن. تصاوير حالت محو داشتن . بعدش زدم چند تا كانال hd با كيفيت كه فكر كنم كانال hd suiss تو كيفيت حرف اول رو ميزنه تصوير خوب بود ولي نه در حدي كه آدم بگه wow! بعدش رفتم رو 2 تا كانال 3d با عينك تست زدم گفتم wow! اين تجربه من بود . ميدونيد مشكل من چيه ؟ در مقابل پرداخت 3 ميليون و خورده اي پول بيشتر از اينا انتظار داشتم. به نظر مياد براي اين تلويزيون بايد نهايتا 2 تومن پرداخت كرد. حتي تو جعبش يك كابل hd هم نداشت يا لا اقل يك فيلم 3d! حالا هنوز tv نخريدم شايد برم سراغ lg9500 يا حتي ممكنه دوباره vt20 بگيرم البته نه با اين وضعيت كه از بانه ميارن ! يكي ميگه 1 عينك داره يكي ميگه 1 عينكم اشانتيون يكي ميگه بلوري ميدم يكي نميده. يكي كوبيده به اينور اونور گند زده به دستگاه! معلوم نيست چي به چيه. اصلا چرا مثل بچه آدم وارد ايران نميكنن. خلاصه اين چيزا بد جور تو ذوقم زد در واقع آدم حس ميكنه پولشو ميريزه دور با اينكه خودم از طرفداراي پر و پا قرص vt20 بودم و شايدم هنوزم باشم چون واقعا تلويزون هاي ديگرو اينطوري تو خونه تست نزدم تا حالا! در مقابل آدم ميره يك نمايندگي lg سامسونگ يا سوني و ميبينه جنس صحيح و سالم جلوي چشمت با يك تصوير چشمگير hd دارن پخش ميكنن داخل دستگاه همه چي محيا هست كلي نازتو ميكشن جنس رو ميفروشن! خب انتظار داريد آدم چيكار كنه؟! شايد شما هم اين مشكلات رو داشتيد قبل خريد ولي بعد خريد معمولا كسي نميگه خريدم ضايع بود! شرمنده زياد حرف زدم . فقط خواستم نظرم رو بگم
دوستان بلاخره خوبه یا بده تصویرش؟ مشکلی که با بودن تصاویر ثابت داشت رو دیگه نداره؟ از دوبی می خوام بیارم 2400 می ارزه؟ اونجا هم دستگاه dvd و 3 عینک و بلو ری هم باهاش می دن که اینجا کش می رن...سینما خانگی چی براش بگیرم که عالی باشه و بهش بخوره ؟ممنون
قيمت خوبيه ميشه بپرسم آيا خودتون ميخايين برين؟چطوري وارد ميكنين مگه ممنوع نيست؟! منم همچين كاري تو فكرم بود .
من خودم نمیرم ...دوست عزیز میدونی چقدر جنس از دبی وارد ایران میشه فقط باید بگردی کسی رو پیدا کنی که این کاره باشه ... بگردی حتما پیدا میکنی تو همین pt پست بزنی کلی آدم پیدا میشن این کار رو میکنن و حق حسابشونم میگیرن یک مقدار ... از آمریکا و اروپا جنس میگی میارن دبی که همسایست
مسئله اينه كه جنس سالم برسه دستت نه شكسته!
بررسی تلویزیون پاناسونیک وی.تی ۲۰
Full HD 3D Plasma TV
تلویزیون پلاسمای تمام اچ.تی ۳دی
Suggested price: £2,400
قیمت پیشنهادی: ۲۴۰۰ یورو
Panasonic VT20 (TX-P50VT20) Review
بررسی پاناسونیک وی.تی۲۰
Reviewed 14th May, 2010 by Phil Hinton
بررسی توسط فیل هینتون در ۱۴ می ۲۰۱۰
Key Features
ویژگیهای کلیدی
Viera NeoPDP Full HD 3D TV
فناوری ویرانئو پی.دی.پی تمام اچ.دی ۳دی
Freesat HD
ماه-واره آزاد (مجانی) با کیفیت اچ.دی
Freeview HD
دیدن آزاد اچ.دی
Full HD 3DTV with two pairs of active glasses
تلویزیون تمام اچ.دی ۳دی همراه دو عینک سهبعدی کنشگر (اکتیو)
Infinite Black Pro
دارای رنگ سیاه ناب
600Hz SubField Driving
دارای پویش ۶۰۰ هرتز
Intelligent Frame Creation Pro
دارای بازآفرینی فریم هوشمند
THX Certified
دارای گواهی تی.اچ.ایکس
ISFccc Certified
دارای گواهی آی.اس.اف.سی.سی.سی
Viera Cast
طرح ویرا
کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-VT20-TX-P50VT20-VT20-3D-Plasma-Review.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم الان چند روز هست كه يك VT20 پنجاه اينچ با دو تا عينك و گارانتي با.نيان (P.G.F) گرفتم به قيمت 3200 با حمل رايگان. در كل بايد بگم كه قبل از خريد به مدت حدود 6 ماه بود كه اينترنت رو براي انتخاب يك تلويزيون خوب كه قابليت 3D هم داشته باشه شخم مي زدم!:31:
چند تا نكته رو صادقانه ميخوام بگم:
1) كيفيت تصوير به نظر من فوق العاده هست، البته سورس من فيلمهاي بلوري هست و بازيهاي PS3 و XBOX 360
2) كيفيت تصوير 3D همونطور كه خيلي از سايتهاي اينترنتي هم ميگن عالي هست
3) مديا پلير داخلي تلويزيون اصلاً بدرد نميخوره (تقريباً هيچ فيلمي رو نتونستم باهاش اجرا كنم) البته اين مديا پلير رو اصلاً جز امكانات تلويزيون حساب نبايد كرد!
4) اگر مطلع باشيد در تكنولوژي پلاسما مساله اي وجود داره بنام Flicker كه يكي از كعايب اين تكنولوژي به حساب مياد، البته طبق تحقيقات اينترنتي اين مشكل رو فقط 5 تا 15 درصد افراد حس ميكنند، اگر شما هم از افرادي هستيد كه چشمتون قادر به تشخيص اين مساله هست، ممكنه در تماشاي تصاوير در تلويزيون هاي پلاسما دچار مشكل بشيد!
تنها مشكل من كه هنوز بهش عادت نكردم همين مساله Flicker هست، بقيه موارد بسيار خوب هستند.
شما می خواهید 3D بگیرید یا نه؟ اگر نه، که خوب اصلا پول اضافی برای 3D ندید. ولی اگر بله، خوب باید مجموع شرایط را برای تمام رقبا در نظر بگیرید. از جمله قیمت، گارانتی و در نهایت و مهمتر از همه، کیفیت تصاویر. اگر از نظر کیفیت، به این نتیجه رسیده اید که مثلا LX9500 بهتره، خوب چرا VT20 بخرید؟نقل قول:
ولی من فکر می کنم که با توجه به قیمت، گارانتی و کیفیت تصاویر (بخصوص بر اساس نظر سایتهای معتبر خارجی)، انتخاب اول VT20 است.
کلا این جنسهای گارانتی دار در مقایسه با قیمت جهانیش گرون بدست ما می رسه ولی این به مدل و برند ربطی نداره.
خوب شما VT20 بانه ای (منظورم بدون گارانتی) است خریدید، بعد با جنس وارد شده (یا مونتاژ شده) رسمی مقایسه می کنید؟نقل قول:
والا من خريدم ولي پس دادم! كجا vt20 گارانتي دار و تو كدوم شركت ميدن و چيا همراهش ميدن؟ خب بگيد ما هم خريد كنيم صحيح و سالمشو آخه همه الكي حرفشو ميزنن خب!
VT20 الان تو جمهوري قابل تهيه هست، يك كمي بايد بگرديد، نمايندگي هاي پاناسونيك بپرسيد راهنماييتون مي كنند.
اگر با گارانتي شركت بخريد، به علاوه يك عينك كه داخل جعبه هست، يك عينك هم اضافه به شما ميدن. 15 ماه هم ضمانت داره.
دوست عزیز شما عنوان تاپیک و چند پست اول من را مطالعه کنید.نقل قول:
ممنون آقا من تهران نيستم الان مطمئن تو تهران موجوده كه من 1000 كيلومتر بكوبم بيام تهران؟! به تبريز زنگ زدم يكي گفت 3.600 ! هر شهري مثل اينكه يه قيمت ميدن! تو شهر ما هم كه ماشالا اصلا پاناسونيك نماندگي نداره! اينجا همه samsung c8000 توصيه ميكنن! با تشكر از شما
نقل قول:
مگه دوباره میخواین VT20 بخرین ؟:18:شما که خوش قیمت هم گرفتین و پس دادیننقل قول:
آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد! تصوير sd را هم كه ديدم ديگه بيشتر دلم خواست پس بدم! ولي نميدونم چرا نميتونم بازم ازش دل بكنم ! يا اينكه بقيه تلويزيونها از اين بد ترن يا هم اينكه بعد از اينمهمه انتظار واقعا چشم بسته عاشقش شدم! ولي تنها چيزيو كه فهميدن اينه كه ديگه غلط بكنم از بانه جنس بگيرم واقعا ريسكه!
نقل قول:
اين ليست امتيازدهي نهايي سايت معتبر AVForums هست در مورد مدل P50VT20 پاناسونيك.
يك توضيح در مورد سيستم امتيازدهي اينكه، منظور از Reference اينه كه اونقدر عالي هست كه به عنوان مرجع مقايسه محصولات ديگه استفاده ميشه.
با وجود تمام اين مسائل باز هم به عنوان كسي كه اين تلويزيون رو داره، پيشنهاد ميدم كه حتماً قيل از خريد بريد و از نزديك توي يكي از نمايندگي ها اين تلويزيون رو در حالي كه روشن هست و با تصاوير مختلف ببينيد. ممكنه براي بعضي ها اين مساله Flicker (سوسو زدن تصوير مخصوصاً وقتي كه تصاوير روشن و سفيد نمايش داده ميشه) حتي غير قابل تحمل باشه!
البته طبق گفته سايتهاي مختلف اين مساله بعد از يك مدت استفاده از تلويزيون و اصطلاحاً آب بندي شدن دستگاه كمتر ميشه ولي باز هم بهتره قبل از خريد خودتون مساله رو تجريه كنيد. البته براي بسياري از افراد اين مساله اصلاً قابل تشخيص نيست كه اگر شما هم از اون دسته از افراد باشيد بايد بگم واقعاً خوش به حالتون!:31:
اینجا لیست نمایندگان فروش خود بانیان:[HTML]http://www.banian.com/agentsf.htm[/HTML]نقل قول:
زنگ بزن بهشون و قیمت قطعی بگیر و ببین برای نمایش، تلویزیون باز دارند که همونجا ببینید. فکر کنم شیراز به شما نزدیکتر از همه باشه. فقط یک مسئله: تلویزیون باید ایستاده حمل بشه، باید با وانت حملش کنید. در مورد قیمت هم نه تنها هر شهری یک قیمته بلکه در تهران نمایندگی های بانیان هم هرکدوم یک قیمتی میدهند که در پستهام نوشتم!
الان وقت ندارم یک مطلب دیگه هم در مورد گارانتی بانیان می خوام بنویسم، البته مطلب مثبته!:31:
به نظرم شما بعد از اینکه دیدی پشت پنل له شده اصلا نباید به برق متصلش میکردی.نقل قول:
آره گفنم كه پشتش له شده بود به دلم نچسبيد!
جریان از این قراره که تلویزیون اولی که آوردن را همون موقع تحویل با تصاویر یک دستی که دوستان برای تست گذاشته بودند تست کردم. یک نقطه خاکستری روی صفحه بود که با تغییر زاویه دید، شدتش کم و زیاد می شد. فکر می کنم مربوط به فیلترهای روی صفحه بود و بنظرم پیکسل سوخته نبود. آقای نصاب که دیدش گفت تلویزیون را امروز استفاده کنید و فردا یکی دیگه میارم و همین کار هم انجام شد.نقل قول:
من قبلا هم از گارانتی بانیان راضی بودم (تجربه داشتم)، حالا راضیتر شدم!
خوب ، خدا رو شكر، خيالمون راحت تر هم شد كه با گارانتي خريديم. :20:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزيز.من بالاخره يك تلويزون vt20 با گارانتي خريدم! و به رسي ور vu+duo HD 3D وصل كردم و تنظيمات ر سيو رم رو كه قبلا نكرده بودم و نميدونستم انجام دادم! واقعا باور نميكنم يك تلويزون بتونه به اين زيبايي چه تو sd و چه تو Hd و چه 3d تصوير پخش كنه.تو يك كلمه ميشه گفت شاهكاره! باور ميكنيد sd هارو به قدري زيبا پخش ميكنه كه بعضا فكر ميكنم HD بوده تصوير! هركي ميخاد تو اين قيمت تلويزون بخره به برندهاي ديگه اصلا فكر نكنه منم واقعا چيزي نمونده بود اشتباه كنم. اين خريد بهترين خريدي بوده كه من تو عمرم انجام دادم. اگه سوالي بود در خدمتم.
آینم یه سوال :نقل قول:
آقا جایی میشناسی 3 تومن وام بده ؟ :31: ا
واسه اینکه اسپم نشه : شما PS3 هم باهاش امتحان کردی مخصوصا Killzone 3 و GT5 که 3D هستن؟ اگه کسی امتحان کرده بگه ارزش داره 3 تومن پول بدم بابت این TV ؟ چون ما - هواره ندارم و سورسام بازیهای 3D و فیلم بلوری 3D
من بازي نكردم ولي آقا اصلا خوراك اين تلويزيون گيمهاي 3 بعديه! ارزش داره وام بگيري شك نكن!
نقل قول:
دوست عزيز، من با Killzone 3 3D تست كردم. فوق العاده بود!:40:نقل قول:
بسيار تجربه خوبي بود. من پيشنهاد اينه كه شما قبل از خريد تو يكي از نمايندگي ها اين تلويزيون رو از نزديك ببينيد و از بابت مساله Flicker خيالتون راحت بشه، بعد با خيال آسونده بگيريد.
ايشالا اين هفته 4 تا بلو-ري سه بعدي برام مياد، اونا رو هم تست ميكنم، خبر ميدم.
فعلاً كه با فيلم ها و مستندهاي HD سرگرم هستم ايشالا تا 3D ها برسه.:20:
با سلام
مبارکتون باشه :11:
یه سوال داشتم :
شما این TV رو از کدوم نمایندگی تهران و چند خریدین چون هر کدوم از نمایندگیها یه قیمتی میگن و اختلاف قیمتها زیاده:18:
ضمنا اگه می شه یه جایی رو جهت تهیه 3D Movie Source با پیام خصوصی برام معرفی کنید.
با سپاس
سلامنقل قول:
من از يكي از اشناياني كه تو خود شركت هست گرفتم و نمايندگي خاصي نرفتم. از اين جهت شايد دوستان ديگه بهتر بتونند كمكتون بكنند. در مورد فيلمهاي بلوري سه بعدي من هنوز امكان ارسال پيغام خصوصي ندارم، ولي به محض اينكه اين امكان برام فراهم شد، بهتون پيغام ميدم.
شما لیست فروشگاهها را از سایت بانیان بگیرید و زنگ بزنید، هر کدوم کمتر گفت از اون بگیرید. من 3 و 290 طی کردم که ازش 75 تومن هم کارت هدیه کم شد.نقل قول:
یکی از نمایندگی ها 3 و 280 هم می گفت که دور بود و دیدم صرف نمی کنه برم تا اونجا.
با تشكر از مديران محترم كه نام تاپيك رو تصحيح كردن.
دوستان عزيز چند تا سايت پيدا كردم كه كليپ هاي قابل دانلود سه بعدي (اكثرشون Side By Side هستند) دارن، كه ميتونيد از اونها به عنوان نمونه براي ديدن تصاوير و فيلمهاي سه بعدي استفاده كنيد.
با دانلود كردن كليپهاي مختلف از اين سايتها و استفاده از قابليت خود تلويزيون كه ميتونه تصاوير Side by sideرو روي هم قرار بده، مي تونيد با استفاده از عينك مخصوص خودتون از تصاوير سه بعدي لذت ببريد.کد:http://3dguy.tv/downloads
http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php
من پيشنهاد ميكنم از سايت دومي قطعه مبارزه Alice و Claire با AxeMan رو از فيلم Resident Evil Afterlife دانلود كنيد، كه بسيار جذاب هست! :31:
بنظر من با اين تلويزون حيفه يك رسيوره hd 3d نخريد!
دوستان سلام من بلاخره باکلی گشتن دنبال تلویزیون vt20 اورپایی اونم درکل بانه وتهران نتونستم پیدا کنم دربانه مدل p این مدل بود که سفارش عربستان شرکت بانیان هم دو هفته ای است این تلویزیون رو آورده البته مدل r ونتونستم مدل اوپایشو گیربیارم تااینکه بلاخره از یکی از نمایندگی ها مدل اروپایی شو که برای نمایش آورده بود گرفتم مدل e همه چیز داره دوبی اس دوبی تی عالیه فقط از دوستان خواهش می کنم اون کدی رو که نشون می ده تلویزیون چقدر کار کرده رو به من بگن تاببینم چقدر کارکرده اینم بگم که تلویزیون رو به قیمت مدل ساخت ایرانش یعنی 3300000 گرفتم مرسی
دوست عزيز "hamidrezars" مبارك باشه، ايشالا كه لذتش رو ببريد.
در مورد اون كد يكم شايد سخت بنظر برسه ولي روش كار اينه.شما بايد وارد Service Menu بشيد، كه از اين طريق مي تونيد وارد بشيد:
1) در حاليكه تلويزيون روشن هست دكمه V- (كم كردن صدا) رو از روي تلويزيون (نه از روي كنترل، كنار خود تلويزيون!) بگيريد.
2) در حاليكه هنوز اون دكمه رو داريد فشار ميديد، دكمه Recallرو از روي كنترل 3 بار پشت سرهم بزنيد.
با اينكار اصولاً بايد Service Menu باز بشه.
حالا براي اينكه ميزان كاركرد تلويزيون رو ببينيد، اين كارها رو انجام بديد:
1) دكمه شماره 2 رو از روي كنترل بزنيد.
2) دكمه OK رو از روي كنترل بزنيد.
3) حالا با زدن دكمه فلش پايين روي گزينه PTCT بريد.
4) حالا يكبار دكمه فلش راست رو بزنيد تا به خونه سمت راست گزينه PTCT بريد.
5) حالا دكمه Muteرو از روي كنترل فشار بديد و نگه داريد تا ميزان زمان استفاده از تلويزيون به نمايش دربياد.
اعداد مربوط به ساعت و دقيقه روشن بودن تلويزيون ظاهر ميشن و همچنين عدد جلوي Count نشون ميده كه تلويزيون چند بار تا بحال روشن شده! :20:
در ضمن در مورد تلويزيونهاي پلاسما مساله اي هست بنام Break-In كه يك چيزي مثل آب بندي كردن ميمونه. خلاصه مطلب اينه كه با روش خاصي كه ايشالا بزودي توضيح ميدم، تلويزيون خودتون رو به مدت 100 ساعت روشن ميذاريد (البته اينكار با انجام تنظيمات خاص و همچنين استفاده از يكسري اسلايد از پيش آماده شده انجام ميشه، و بهتر هست كه وقتي تلويزيون نو هست انجام بشه). در اين مدت پيكسلهاي كل صفحه به يك ميزان و به يك حالت همگي آب بندي ميشن (اصطلاحاً ميگن Plasma Pixel Aging). بعد از گذشت اين 100 ساعت با انجام يكسري تنظيمات نيمه حرفه اي و حرفه اي ديگه مي تونيد بهترين تصوير ممكن رو از تلويزيون خودتون بگيريد.
نمي دونم مي دونيد يا نه ولي در كشورهاي پيشرفته افراد متخصصي هستند كه با دريافت مبالغي (در حد 300 تا 400 دلار!) تلويزيون شما رو به صورت بسيار حرفه اي كاليبره ميكنند كه بعد از كاليبره شدن تازه متوجه ميشيد كيفيت تصوير يعني چي!
اين پروسه كه من خدمتتون عرض كردم ميتونه تقريباً تا 90 درصد نتيجه يك كاليبراسيون حرفه اي رو به شما بده.
ايشالا به زودي اين پروسه رو مفصل توضيح ميدم، من خودم هم اين كار رو روي تلويزيون خودم انجام دادم.
----- 3d نداریم یه ----- hd کافیه تا شبکه هایی که برنامه سه بعدی پخش میکنن رو بشه دید فقط باید حالت سه بعدی رو side by side بذارهنقل قول:
تو مشخصات ----- من نوشته hd with 3d enabled