سلام
اینترنتم 20 دقیقه به دقیقه قطع میشه که باید مودم رو روشن خاموش کنم درست شه چکار کنم؟
Printable View
سلام
اینترنتم 20 دقیقه به دقیقه قطع میشه که باید مودم رو روشن خاموش کنم درست شه چکار کنم؟
شما تنظیمات مودم رو دستکاری کردی
مودمتو ری استارت کن درست میشه (البته می تونی تنظیمات مودم رو اگه میدونید چی کار کردین به حالت اول برگردونین ولی همون ری استارت بهتره)
به مودمت دست نزن ایراد از مخابراته برای من هم امروز همینطوری میشه از فن آوا سرویس گرفتم زنگ زدم گفتن به خاطر 10 اسفند مخابرات مرکز شما اینجوری شده :13:دیگه شورشو در اوردن با این مسخره بازیها :5:
مودم من بالا نمیومد امدم مودم رو ریسیت کردم بعدش اطلاعات لازم رو دادم بعد از اون اینطوری شدنقل قول:
شما تنظیمات مودم رو دستکاری کردی
مودمتو ری استارت کن درست میشه (البته می تونی تنظیمات مودم رو اگه میدونید چی کار کردین به حالت اول برگردونین ولی همون ری استارت بهتره)
بله دو روز اینطوری شدهنقل قول:
به مودمت دست نزن ایراد از مخابراته برای من هم امروز همینطوری میشه از فن آوا سرویس گرفتم زنگ زدم گفتن به خاطر 10 اسفند مخابرات مرکز شما اینجوری شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه شورشو در اوردن با این مسخره بازیها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بّاز هم قطع میشه اههههههه
jنظیمات timout داخل مودم را نگاه کن مثلا اگه 20 دقیقه از مودم استفاده نکنی از اینترنت قطع میشینقل قول:
کجاست ؟؟؟ این time outنقل قول:
jنظیمات timout داخل مودم را نگاه کن مثلا اگه 20 دقیقه از مودم استفاده نکنی از اینترنت قطع میشی
شاتل که مشکل نداره
معمولا جایی که کانکشن pppoe را میسازی می تونی پیداش کنینقل قول:
نشد که نشد مشکل پا برجاست!
user name و pass رو توی مودم ست کردید یا توی کانکشن ویندوز؟
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
اگر کانکشن ویندوزه، روی کانکشن ویندوز رایت کلیک کنید:
options\idle time before hanging up\never
توی مودم هستنقل قول:
user name و pass رو توی مودم ست کردید یا توی کانکشن ویندوز؟
اين كارهايي رو كه بهتون مي گم انجام بدين:
1- يه تست از speedtest.net بگيرين.
2- اين قطع شدن تنها شامل قطع شدن دسترسي به صفحات وب هست يا دانلود هم قطع ميشه؟ مثلا وقتي اينترنت تون مشكل داره اگر با دانلود منيجر ادامه دانلود فايلي كه نصفه دانلود كردين رو ادامه بدين دنلود ميشه يا نه؟
ازچه DNS هايي استفاده مي كنيد؟
3- از اين صفحاتي كه توشكل هست عكس بگيرين بزارين اينجا:
هم دانلود هم صفحاتنقل قول:
2- اين قطع شدن تنها شامل قطع شدن دسترسي به صفحات وب هست يا دانلود هم قطع ميشه؟ مثلا وقتي اينترنت تون مشكل داره اگر با دانلود منيجر ادامه دانلود فايلي كه نصفه دانلود كردين رو ادامه بدين دنلود ميشه يا نه؟
ازچه DNS هايي استفاده مي كنيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست رو هم از اون سايت كه گفتم بگيريد تا نظر نهايي رو اعلام كنم.
شما با کانکشن روی ویندوز تست کردید؟ همین مشکل رو داشت؟
speed test
نشد فلش پلیر ندارم
ویندوز رو عوض کردم باز هم نمیشه قطع میشه
شما تنظیمات مودم رو ریست کردید، به ویندوز مربوط نمیشه. شما با کانکشن روی ویندوز تست کردید؟
SNR مربوط به Downstream خوبه ولي براي Upstream خير. اين پارامتر بايد 12 db به بالا باشه.نقل قول:
Attenuation هم خوبه بايد زير 50 db باشه.
شما DNS ها رو از طريق روشي كه من توي تاپيك بهترين DNS براي سرعت مرور وب گفتم ست كنيد آدرسش توي امضام هست.
پينگتون چنده؟
به غير از اينها من موردي نمي بينم.
معمولی بین 300 تا 400 یاهوو و گوگلنقل قول:
پينگتون چنده؟
به غير از اينها من موردي نمي بينم.
سایت isp 50
مدل مودم؟؟ وایرلس فعاله؟ با چه پورتی به pc متصله؟
tp link 8811نقل قول:
مدل مودم؟؟ وایرلس فعاله؟ با چه پورتی به pc متصله؟
usb
دوست عزیز این مشکلاتی که دوستان گفتند برمیگرده به خط و سرویس دهنده شما. شما چون قبلا با همین خط مشکلی نداشتید پس بعیده که بعد از ریست مودم مشکل ایجاد شده باشه!!
اگر اطمینان دارید که مودم رو درست کانفیگ کردید و سرویس دهنده هم مشکل نداره، شما باید یک مودم دیگه پیدا کنید و اون رو با سیستم خودتون چک کنید، تا از سالم بودن خط و سرویس دهنده خیالتون راحت بشه و مشخص بشه مشکل برای مودم هست.
یکبار هم در حالت bridge تست کنید، ضرر نداره. شما ip رو اتوماتیک ست میکنید یا دستی؟
نقل قول:
با سلام
مشکل از شرکتی است که شما از آن خدمات میگیرید.اگر هنوز مشکل پا بر جاسن PMبزنید تا با هم آن را رفع کنیم.
حامد:11:
دعزیزان مشکا باز هم هست ولی کمتر شده هر 30 تا 45 دقیقه میشه حوصله دیگه برای رفع مشکل ندارم
نقل قول:
ISP شما چیست؟
دقیقاً قبل از دیسکانکتی چه اتفاقی میافته؟ بیدلیل نمیتونه قطع بشه و حتماً دلیلی برای قطعی یکباری ارتباط وجود داره!
آیا این مشکل روی پهنای باند اصلی و رایگان، هردو وجود داره؟
Time Out روی چند قرار گرفته؟ حالت Idle فعاله؟
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
دوست عزیز اینجا انجمن تبادل نظره و برای من جای سوال شده که چرا شما میخواین مشکلات همه دوستان رو توی پیام خصوصی حل کنین؟نقل قول:
همه میگن مشکلاتو توی پیام خصوصی مطرح نکنین ولی شما برعکسش! دلیل خاصی داره؟
منم همین مشکلو دارم البته شدید تر یعنی وقتی خیلی میگیره هر ده دیقه قطع میشه
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت روی خط تلفن نویز افتاده
مقادیر SNR و Line Attenuation رو از داخل مودم چک کرده و اینجا قرار بدین تا بشه در موردش نظر داد.نقل قول:
نقل قول:
برای بدست آوردن حد اکثر سرعتی که ISP می تواند در اختیار شما قرار دهد به صفحه تنظیمات مودم ADSL مراجعه کنید. برای اینکار معمولا باید در مرورگر خود تایپ کنید 192.168.1.1 و سپس نام کاربری Admin کلمه عبور Admin را تایپ کنید.
اگر با این روش نتوانستید به صفحه تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید باید با پشتیبانی سرویس دهنده تماس بگیرید. پس از ورود به صفحه
تنظیمات، بر روی Statics و از آنجا بر روی گزینه ADSL کلیک کنید. از جدول نمایش داده شده مقادیر آیتمهای Line Attenuation، Sync Speed و SNR Margin را که در ستون Downstream نوشته شده است یادداشت کنید. 1. Line Attenuation یا Loop Loss: این عدد نشان دهنده مقدار سیگنالی است که در حال انتقال از مرکز مخابرات به رایانه شما از دست رفته است. هر چه فاصله شما از مرکز مخابرات بیشتر باشد این عدد بزرگتر خواهد بود. توجه کنید که هر عددی زیر 50db قابل قبول است. 2. Sync Speed یا Rate: سرعتی که مودم با آن به مرکز مخابرات متصل شده است.
3. SNR Margin یا Noise Margin: این عدد نشان دهده نسبت "سیگنال به نویز" فعلی شما و "سیگنال به نویز" مورد نیاز برای سرعت مشخصی است. اگر عدد SNR کم باشد، پش سر هم ارتباط شما قطع خواهد شد. این عدد باید 12db و یا بیشتر باشد.
منبع:کد:http://www.labnol.org/internet/fix-slow-internet-connection/13619/
مشكل يا نويز هست يا ساپورت نكردن آي اي پي -ولي توصيه من تعويض مودم هست آشغالترين مودم بازار همون مدله منم داشتم هر 10 دقيقه قطع ميشد ولي الان با زايكسل كانكت ميشم طول شبانه روز بدون قطعي هست!!!!!!!!!!111