سلام
راستش یکی از دوستان من میخاد C7 بگیره ، اما توی گوشی های هم رده تقریبا بین C7 و WAVE II مونده . من خودم با توجه به اینکه خیلی از نوکیا خوشم میاد ولی wave II را بهش پیشنهاد دادم . بودجه اش هم نهایتا تا 450 هست .
شما فکر میکنید کدوم بهتره ؟
Printable View
سلام
راستش یکی از دوستان من میخاد C7 بگیره ، اما توی گوشی های هم رده تقریبا بین C7 و WAVE II مونده . من خودم با توجه به اینکه خیلی از نوکیا خوشم میاد ولی wave II را بهش پیشنهاد دادم . بودجه اش هم نهایتا تا 450 هست .
شما فکر میکنید کدوم بهتره ؟
سلام
دوست عزیز من هم مثل خودت ویو 2 رو پیشنهاد میکنم.چون از c7 به نظرم خیلی سرتره.:46:
قطعا ویو2 .......
ویو 2 بخر خیلی سرتره
معلومه waveII !!!
به نظر من که ویو 1 بگیر.
نسخه 1.2 بادا -- نشده .و بازی هاش رو نمیشه ریخت.
البته امید هست که با امدن نسخه 2 برای بادا که میگن اپن سرس هست یک -- اساسی براش بیاد.
به نظر من اگه قیافه با کلاس تر و صدای بهتر میخواد c7 اگر هم سیستم عامل و دوربین بهتر میخواد wave II. ولی با یکم بودجه بیشتر دیزایر از هر دوی اینها خیلی بهتره..
به نظره منم Wave II گزینه ی بهتریه.مگر این که سیمین3(سیستم عامل موجود در سی7) پیشرف رو به رشد سریعی داشته باشه
دوستان ممنون از راهنمایی .
راستش من خودم بیشتر به خاطر سیستم عامل بادا بهش پیشنهاد ویو 2 را دادم . ولی دوستم روی دوربین C7 تاکید داره و میگه بادا هم در مقابلا سیمبیان 3 چندان جالب نیست .
دوربین c7 از فاصله کمتر از 1 متر نمیتونه عکسای خوبی بگیره.چون فوکوسش ثابت هست.
من هم WAVE رو پيشنهاد ميدم .
سی7 رو پیشنهاد میدم.
با اینکه سامسونگ رو خیلی قبول دارم اما ویو2 در حد انتظار نیست! ویو1 s8500 خیلی بهتره بنظرم!
قطعآ ویو بهتره...
دوربین c7 اصلا در حد دوربین ویو2 نیست
چون اصلا فوکوس نداره
یکی از بدترین 8 مگاهای تاریخه
ویو 2 که به جز صفحه با ویو فرقی ندارهنقل قول:
با اینکه سامسونگ رو خیلی قبول دارم اما ویو2 در حد انتظار نیست! ویو1 s8500 خیلی بهتره بنظرم!
میشه بگید چرا در حد انتظار نیست
دقیقن چون با ویو هیچ فرقی نداره!نقل قول:
ویو 2 که به جز صفحه با ویو فرقی نداره
میشه بگید چرا در حد انتظار نیست
فقط الکی گرون تره!
هردوتاشون اسباب بازین!خداوکیی من هم سونی اریکسون داشتم هم نوکیا هم سامسونگ از همه بهتر سونی بده اما کلا گوشی تو این رنج x10 وگرنه کلا اچ تی سی و ایفون فوق العادن!albate x10 ba khobaye bazar dare mijange!mese desire hd va shayad galaxy s
البته صفحه اش بزرگترهنقل قول:
اینم در نظر داشته باشین که هنوز افت قیمتش رو نکرده
منم بادوستان موافقم ویو2بهتره
به کیفیت کمترش فاکتور گرفتم!نقل قول:
البته صفحه اش بزرگتره
سی7 خیلی باحاله امروز دست یکی دیدم واقعن خوشم اومد.
من با سی7 موافقم
راستی به نظرتون تو این دو تا سیستم عامل بادا بهتره یا سیمبیان 3 ؟
تو این حول و حوش قیمت ، گوشی آندرویدی نیست ؟
هست.
دیزایر یه 20تومن گرونتره!
باداروابط کاربری خیلی بهتری نسبت به سیمبیان3داره
به نظره من در حال حاظر بادا از هر نظر بهتر عمل کرده تا ببینیم ایا در اینده سیمبین3(سیستم عامل به کار رفته در سی7 ) چه میکنهنقل قول:
برای سیمبین3 ا الان چند تا بازی گرافیکی خوب اومده تو جی اس ام هم برای دانلود هست درضمن نوکیا الکی چیپست گرافیکی سه بعدی تو این گوشی ها به کار نبرده که ؟!نقل قول:
با پست بالا کاملن موافقم با توجه به سخت افزاری که نوکیا برای سمبین3 در نظر گرفته به احتمال خیلی زیاد برنامه های زیادی برای این سیستم عامل در اینده داره.....
خو 10 تومن بزارن رو بودجشون دیزایر بخرن ! دیزایر که خیلی بهتره از ویو و C7 .
اگه نوکیا بتونه سیمبین3^رو درست وحسابی پشتیبانی کنه اونوقت سی7 از دیزایر بهتره
اکه یه گوشیه بی دردسر و راحت میخای که بازیهای خوبیم داره + مولتی مدیا قوی C7 بگیر ولی اگه میخای باهاش ور بری دیزایر
ویوم خوبه مثله C7
خوب قیمت این C7 و WaveII رو هم بگید که دوستان دیگه هم اگه اینجا رو دیدن بتونن تصمیم بگیرن :11:
C7 حدود 370 تومنه
ویو 2 هم باید 410 20 باشه
بدون شک در حال حاضر بادا خیلی بهتر نسبیت به سیمبین عمل کرده
انتخاب با خودته ...
از اون حرفا بودا دوست عزیز !! سیمبین3^ از پس بادا نمیتونه بر بیاد چجوری از اندروید بهتر محسوب میشه ؟!!!نقل قول:
اگه نوکیا بتونه سیمبین3^رو درست وحسابی پشتیبانی کنه اونوقت سی7 از دیزایر بهتره
اگه هم منظورتون اون "اگه" ست که باید بگم تا این "اگه" به واقعیت بپیونده این دوستمون میتونن با 400 تومن Optimus Black بخرن فکر کنم به جای فکر کردن به C7 یا Wave قدیمی شده ی اون موقع !
سیستم عامل سیمبین از اندروید سبکتره پس سی پی یو رو میزاریم کنار دوربینم که سی7 بهتره بازی تری دس هم داره +کلی امکانات دیگه=برتری سی7
دوربینش بهتر نیست.
وقتی بخوای از یک جزوه یا تمرین یا گزارشکار عکس بگیری متوجه میشی که نمی تونه کمتر از 60 سانتیمتر عکس بگیره.
البت تویه بحث بازی ، C7 و سیمبین ^3 یه سرو گردن بالاتره !
ولی Wave II یه نمور بیشتر خودنمایی میکنه !
در کل نمیشه گفت کدوم بهتره ! بستگی به نیاز طرف داره !
بیشتر نباشه کمتر هم نیست