[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهوه موکا
اسپرسوی غلیظ و شربت شکلاتی موکا و شیر داغ بخار داده شده ترکیب می شوند و با خامۀ زده شده بر روی سطح لیوان موکاخوری از لبۀ لیوان به بالا تکمیل می شود.
برای تهیه قهوه موکای خوب، موارد زیر را در نظر بگیرید:
- از آب سرد استفاده كنيد.
- از يك تركيب صحيح براي قهوه اسپرسو يا موكا استفاده كنيد.
- هرگز از صابون يا شويندههای ديگر براي شستشوی جوشآور استفاده نكنيد (فقط آبکشی كنيد).
توجه:
چون قهوه اسپرسو نیاز هست و اونم دستگاه میخواد میشه به جای اون یک قاشق مربا خوری نسکافه رو در یک فنجان ابجوش حل کنید.برای تهیه کف شیر هم به کف ساز شیر احتیاج داریم که خوب اون رو هم نداریم، پس شیر رو بریزید داخل شیر جوش یا یک قابلمه کوچیک و بگذارید روی شعله تا به نقطه جوش برسه نیازی نیست بجوشه.شعله رو خاموش کنید و یک هم زن بردارید و سریع شیر رو هم بزنید، انقدر هم بزنید تا دو برابر حجم شیر کف روی شیر ایجاد بشه.