من قصد خرید کیس با بودجه حداکثر 500 هزار تومان دارم .(حالا کمی هم بیشتر شد موردی ندارد) از آنجا که بودجه زیادی ندارم از خرید کارت گرافیکی منصرف شده ام.
راستی باید بگویم که من اهل اورکلاک نیستم.بنابراین به قطعاتی نیاز خواهم داشت که در حداکثر کارایی خود باشند.با این بودجه من برای پردازنده ، مدل phenom || x4 965 از برند AMD را انتخاب کرده ام . مادر برد را شما پیشنهاد کنید (البته خودم مدل TA890GXE از برند BIOSTAR را انتخاب کرده ام تا نظر شما چه باشد...)
یک نکته : خواهشا مادربردی معرفی نمایید که از گرافیک آنبرد با کیفیت خوبی برخوردار باشد... در کل مادربرد ، دارای کیفیت عالی و امکانات بالا (پشتیبانی از USB3 و SATA3 و ...) و در عین حال قیمت مناسب باشد ... حتما از برند گیگابایت نباشد ... تاکید میکنم از گیگا بایت مادربردی معرفی نفرمایید ... همچنین اگر براتون امکان داره چندین برند مادربرد را با توجه به نیاز های بنده نام برده و بهترین آنها را ذکر کنید.
برای رم ، یک کیت 4 گیگابایتی (2*2GB) از برند APACER با فرکانس 1333MHZ انتخاب کرده ام . برای هارد هم مدل CAVIAR BLACK 500GB از برند WD انتخاب کرده ام.
یک نکته : بنده به رایتر احتیاج ندارم
خواهشا نظر خود را در مورد قطعات انتخابی ام اعلام کرده و پیشنهادات خود را ارائه بفرمایید... در ضمن از آنجا که در آینده قصد خرید کارت گرافیک با پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 را نیز دارم لطفا یک پاور مناسب معرفی بفرمایید.